Xbox One با قیمت 868 دلار در EB Games استرالیا

RattleSnake

کاربر سایت
33863268213414674315.jpg

به تازگی کاربران Reddit صفحه‌ای را در سایت فروشگاه EB Games استرالیا یافته‌اند، که Xbox One را برای پیش خرید قرار داده است. این کنسول نسل بعدی با قیمت $899 دلار استرالیا یعنی 868 دلار آمریکا به فروش می‌رسد همچین کنترل‌های این کنسول با قیمت 99 دلار استرالیا یا 96 دلار آمریکا پیش خرید می‌شوند.

مشخص است که قیمت این 2 دستگاه placeholder است. با این حال دیگر خرده فروشی‌ها قیمت $700 دلار را برای این کنسول تعیین کرده‌اند. واقعا قیمت Xbox One چقدر خواهد بود؟

خوب در مقایسه با PS4 نیز این کنسول 700 دلار در برخی خرده فروشی‌ها قیمت گذاری شده است. اگر واقعا قیمت هردو کنسول نسل بعدی 800 دلار باشد باید ببینم چطور کمپانی‌‌ها آنان را به ما خواهند فروخت.

96 دلار برای یک کنترلر اضافی کنسول؟ این مبلغ خیلی بیشتر از 60 دلار آمریکا است.

نظرات خود را درمورد قیمت‌ها بگویید؟ فکر می‌کنید قیمت کنسول نسل بعد مایکروسافت Xbox One‌ چقدر خواهد بود؟

منبع

احمقانه اس میتونن برن گور خودشون رو بکنن با این قیمت.

گرچه مطمئنا همچین قیمتی نیست و نخواهد بود. 900 دلار واسه کنسول در حالی که دارن کنسول های نسل قبل رو 200 دلار با کلی بازی و اینا میفروشن؟ الان deal های Wii U خیلی خوبه یه خانواده اگه بخواد برای بچش یه چی بخره مغزش خراب نیست بیاد 900 دلار پول یه کنسول بده.

سونی فنها هم دلشونو زیاد صابون نزنن که اگه این خبر واقعی باشه برای سونی هم همین شرایط صدق میکنه شاید 100دلار کمتر شایدم بیشتر ( احتمالات )
و در آخر باید بگم که خریدش در ایران یکی از آرزو های بزرگمون تا یک سال اول خواهد بود.....

فک کنم بهتره واقع بین باشیم ! الان یه تبلت چیپ تو بازار بخری مثلا تبلتای سامسونگ :d 700-800 تا پولشه یا یه موبایل قوی 600 تا 800 دلار پولشه ! حالا به نظرتون منطقیه توقع داشته باشیم X1 توی زمان عرضه با اینهمه امکانات و کینکت جدید و ... به قیمت 500 دلار فروخته بشه ؟! به نظرم اگه قیمتی زیر 700$ بذارن رو کنسول اینقدر ضرر میدن که دیگه کنسول نمیسازن ! همین قیمت هم مناسبه البته نه برای ما ...

اصلا قیمتش اگر 500 دلار هم باشه بازم برای ماها خیلی گرون در میاد میشه حدود 2 ملیون تومن ! من حاضرم برای کامپیوتر همچین هزینه ای رو بپردازم ولی برای بازی به تنهایی ، اصلا منطقی نیست . حداقل واسه من :D

قیمت هر چی بیشتر بهتر .
پایرت خور کمتر:))
خداروشکر که کسی از سر سفره ی شما نون نمیخوره. هرکی به میزان توانایی مالی ای که داره این حق رو داره که از بازی کردن لذت ببره. شما بجای اینکه نگران جیب شرکت های بازیساز باشی ، نگران مردم فقیر و بی سرپناه مملکت خودت باش. یه نگاه به مردم آفریقا بندازی متوجه معنی پایرت بودن میشی. من خودم به شخصه اوریج بازی میکنم ولی نمیتونم این حق رو به خودم بدم که به کسی که کپی بازی میکنه توهین کنم و اونا رو به سخره بگیرم.

نمی دونم چرا تو استرالیا همه چی چند برابر بقیه دنیا شاید دلارشون فرق داره
maybe:confused:
امازونش هم همینطوریه

دلیلش مالیات و درآمد های خیلی بالا توی استرالیا هستش. یه بازی زمان عرضه همه جا 59 دلار هست اما توی استرالیا بین 70 تا 90 دلاره .

فک کنم بهتره واقع بین باشیم ! الان یه تبلت چیپ تو بازار بخری مثلا تبلتای سامسونگ :d 700-800 تا پولشه یا یه موبایل قوی 600 تا 800 دلار پولشه ! حالا به نظرتون منطقیه توقع داشته باشیم X1 توی زمان عرضه با اینهمه امکانات و کینکت جدید و ... به قیمت 500 دلار فروخته بشه ؟! به نظرم اگه قیمتی زیر 700$ بذارن رو کنسول اینقدر ضرر میدن که دیگه کنسول نمیسازن ! همین قیمت هم مناسبه البته نه برای ما ...
عزیزم با چکش که گوشی رو کوچیک نمیکنن, کلی هزینه بر میداره اینکه یه سخت افزار قدرت مند رو توی یه موبایل جا بدن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or