Xbox Live Vs Windows Live

samotras

کاربر سایت
Games For Windows LIVE

از این پس شما نیز قادر خواهید بود همانند کسانی که لذت بازیهای لایو را با کنسول ایکس باکس
360 تجربه کرده اندرا تجربه نمایید البته با کامپیوتر خود !!! با ایکس باکس بازها تشکیل تیم دهید و
یا با آنها مبارزه کنید.
می توانید در کنار و یا در مقابل دوستان خود بازی کنید در یک تیم متحد و یا بر علیه یکدیگر و با
اشخاص دیگری از سرتا سر جهان
بعد از خرید این محصول شما سریال فعال سازی در محیط لایو را دریافت خواهید نمود
لایو این امکان را به شما میدهد تا با هم بازی های خود به صورت آنلاین گفتگو نمایید و یا برای آنها
پیغام ارسال کرده یا پیغام دریافت نمایید.
یکی از قابلیتهای بسیار منحصر بفرد این است که شما با نصب Games For Windows LIVE برنامه
ای همانند یاهو مسنجر ولی مختص شما و هم بازی های شما که ارتباط بین بازیکنان برای هماهنگ
کردن زمان بازی به همراه بسیاری از امکانات دیگر را برای شما مهیا می نمایید .
قابل توجه دارندگان GamerTag در Xbox Live
شما میتوانید از گیمر تگ خود در Windows Live نیز استفاده کنید فقط کافیست Live Client Software را بر روی کامپیوتر خود نصب نمایید
همچنین میتوانید از کارتهای پوینت ایکس باکس برای خرید های خود در اکانت Windowsاستفاده
نمایید
چه چیزی نیاز دارید ؟؟
- کامپیوتر با قابلیت اجرای گیم (که همه کامپیوتر های امروزی دارند.)
- اتصال به اینترنت پر سرعت ADSL
- نصب ورژن پی سی این بازی (می توانید از گیم کرک شده هم
استفاده نمایید.)
- داشتن اکانت ویندوز لایو (اگر ندارید برای ساخت اینجا کلیک کنید
به همراه راهنمای ساخت اگر از قبل در Hotmail و یا msn.com اکانت ساخته اید میتوانید با
همان اکانت لاگین شوید نکته مهم کشور در اکانت ساخته شده باید برای آمریکا و یا
انگلستان باشد. )

- نصب DirectX 11 (دانلود)

- داشتن کد فعالسازی گیم در لایو

همین

حالا شما هم میتوانید لذت انلاین بازی کردن را تجربه کنید.

لیست بازی ها در سایت مایکروسافت

آخرین ویرایش:
خب کپی کردن مطالب بدون ویرایش و بدون هدف و فقط بقصد تاپیک زدن و فروش کارت Point این نتیجه رو هم داره.

این مطلب اصولا چه ربطی به XBOX LIVE داشت؟؟ طوری گفته شده که انگار نصب بشه ،هر بازی XBOX رو میشه روی PC اجرا کرد یا از روی PC با بازیبازهای XBOX بازی کرد!!

نخیر اینطوری نیست،این فقط یه پلتفرم اشتراکی برای اطلاعات گیمرها هست و Games For Windows هم فعلا مختص خود PC هست و بازیهای PC رو هم پشتیبانی می کنه

حالا این وسط DX11 چیکارست و منظور از گیم کدوم گیم هست؟ مشخصه که مطلب مربوط به راهنمای یکی از بازیهای تازه عرضه شده هست،

خب کپی کردن مطالب بدون ویرایش و بدون هدف و فقط بقصد تاپیک زدن و فروش کارت Point این نتیجه رو هم داره.

این مطلب اصولا چه ربطی به XBOX LIVE داشت؟؟ طوری گفته شده که انگار نصب بشه ،هر بازی XBOX رو میشه روی PC اجرا کرد یا از روی PC با بازیبازهای XBOX بازی کرد!!

نخیر اینطوری نیست،این فقط یه پلتفرم اشتراکی برای اطلاعات گیمرها هست و Games For Windows هم فعلا مختص خود PC هست و بازیهای PC رو هم پشتیبانی می کنه

حالا این وسط DX11 چیکارست و منظور از گیم کدوم گیم هست؟ مشخصه که مطلب مربوط به راهنمای یکی از بازیهای تازه عرضه شده هست،

فکر نکنم اگر کسی مطلبی رو که خودش نوشته چند جا کپی کنه مصداق همون چیزی باشه

که شما میگی دفعه بعد حتما میدم به شما برام ویرایش کنی فکر کنم ید بیضایی داری تو کپی

مطالب دیگران و ویرایش اونها داری ولی خوب این بار رو اشتباه متوجه شدی کارگاه

در مورد کارت پونیت فراموش کردم لینکشو بردارم که برداشتم ممنون

ربط به ایکس باکس لایو اینکه باریکنان میتونن از گیمر تگ خودشون برای ویندوز لایو استفاده

کنن در ایام خجسته بن

توصیه میکنم روی سرچ در اینترنت کمی کار کنین مبحث خیلی راحتی هستش اگر سوالی

داشتین در اون مورد داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم .

در مورد DirectX 11 زبان عاجز از وصف معلومات عمومی شما

در مورد گیم هم شما درست میفرماین باید لینک میدادم که اونهم درست میکنم

اون DX11 هیچ ربطی به GFW نداره که لینک گذاشتی،واضح گفتم فک کنم
حالا خوشحال میشم اگر میدونی بگی دلیلش رو.
معلومات عمومی من هم برای دوستان مشخصه،چون اونایی که قبلا با من مباحثه داشتن از چند و چونش خبر دارن،دیدن PM های من هم کار سختی نیست.
بازییهایی رو که GFW پشتیبانی می کنه ربطی به XBOX Live ندارن،بجز همون Gamer Tag که بکار بازیبازهای PC نمیاد و اینجا هم عموما خرید اورجینال ندارن.

Farshidstar2012 این همه خوشونت چرا :دی
والا من که کلی با این پست samotras حال کردم
به جا اینکه حاشو ببریم داریم حال همو میگیریم که
حالا جدای این جنگ و جدال
من گیمر تگ دارم بعد این Live clint رو هم دانلود و نصب کردم
اما نمیدونم چرا هرکاری میکنم لوگین نمیکنه
کسی بلده بگه ممنون میشم
از پستتم ممنون samotras

آخرین ویرایش:
Farshidstar2012 این همه خوشونت چرا :دی
والا من که کلی با این پست samotras حال کردم
به جا اینکه حاشو ببریم داریم حال همو میگیریم که
حالا جدای این جنگ و جدال
من گیمر تگ دارم بعد این Live clint رو هم دانلود و نصب کردم
اما نمیدونم چرا هرکاری میکنم لوگین نمیکنه
کسی بلده بگه ممنون میشم
از پستتم ممنون samotras
خشونت؟! کی؟؟؟ من؟
بابا داریم بحث می کنیم،اصلا این داستانا نیست

راجع به مشکل شما هم دلیلش اینه که احتمالا قبلا Gamer Tag رو بصورت آفلاین درست کردی،اما الان میخوای آنلاین وصل بشی که قاعدتا نمیشه،باید دوباره آفلاین درست کنی یا یه دونه Gamer Tag آنلاین از اول درست کنی.
اینم بگم که گزینه ی آفلاین رو توی نسخه ی جدید نمی بینی،باید اون گزینه ی آبی Help رو بزنی تا Offline رو ببینی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or