شایعه Xbox Infinity اسم کنسول بعدی ماکروسافت هست !

hosein me

کاربر سایت
20130510_xbox_infinite.jpg

درود
از اسم NeXtBox یا اسم Xbox 720 دیگه خسته شده اید ! قبلا هم کنسول را به نام Durango صدا می کردند ولی امروز اسم کنسول را Xbox Infinity مشخص کرده اند و قرار هست در تعطیلات 2013 به بازار وارد شود .این اطلاعات را منابع و اشخاص نزدیک به Microsoft بازگو کرده اند !
این تصویر از سایت Reddit به بیرون انتشار پیدا کرده و ظاهرا تعداد زیادی از کنسول برای شرکت ها فرستاده شده !

Xbox Infinity اسم زیبای هست !نظر شما چیست !؟

منبع

اگه Xbox 3 بزارن جماعت همیشه حاضر در صحنه مشخص میکنن که نسبت به PS4 که اسمش هست ضعیفتره چون عدد 4 بالاتر از 3 هست ... و کل نسل بعد به همین موضوع اختصاص پیدا میکنه! :d
حداقل توی BC که من تضمین دارم سر این موضوع ...

اگه Xbox 3 بزارن جماعت همیشه حاضر در صحنه مشخص میکنن که نسبت به PS4 که اسمش هست ضعیفتره چون عدد 4 بالاتر از 3 هست ... و کل نسل بعد به همین موضوع اختصاص پیدا میکنه! :d
حداقل توی BC که من تضمین دارم سر این موضوع ...

موافقم :دی همون 8 هم که شایعه شده بود میگفتن دو برابر PS4 قدرت داره و این حرفا :دی

موافقم :دی همون 8 هم که شایعه شده بود میگفتن دو برابر PS4 قدرت داره و این حرفا :دی
منطق پشتِ 8 اینه:

CPUـ 8 هسته‌ی.
استفاده از کرنل Windows 8 به عنوان OS.
کنسول نسل 8اُمی.
8 گیگ رم DDR4 (احتمال خیلی قوی DDR4 یا یه رم کاملاً جدید نسبت یه چیزهای موجود در بازار).
و در نهایت
.
.
.
.
.
.
8 برابر قویتر از PS4 (
62878542867134441804.png
).

8 افقی میشه Infinity زیادم بی جهت نیست مثل X8ox یا Xbox 8.

پ.ن. 360 به معنی دایره یا یه چیزی هست که از همه نظر کامله ولی خبف بیشتر معنی دایره رو میده. بعد همه میدون دایره تا بینهایت شعاع داره (Infinity). درواقع اگر ماکروسافت اسم کنسول بعدیش رو Xbox Infinite هم بزاره درواقع چیزی تغییر نکرده از نظر مفهومی :دی.

آخرین ویرایش:
البته این علامت بی نهایت یه نمه کشیده تر از اینی ـه که MS استفاده کرده ولی خب ناقلا ها (:دی) می‌خواستن به این 8 هایی که فریدون اشاره کرد، اشاره کنن:دی

منطق پشتِ 8 اینه:

CPUـ 8 هسته‌ی.
استفاده از کرنل Windows 8 به عنوان OS.
کنسول نسل 8اُمی.
8 گیگ رم DDR4 (احتمال خیلی قوی DDR4 یا یه رم کاملاً جدید نسبت یه چیزهای موجود در بازار).
و در نهایت
.
.
.
.
.
.
8 برابر قویتر از PS4 (
62878542867134441804.png
).

8 افقی میشه Infinity زیادم بی جهت نیست مثل X8ox یا Xbox 8.

پ.ن. 360 به معنی دایره یا یه چیزی هست که از همه نظر کامله ولی خبف بیشتر معنی دایره رو میده. بعد همه میدون دایره تا بینهایت شعاع داره (Infinity). درواقع اگر ماکروسافت اسم کنسول بعدیش رو Xbox Infinite هم بزاره درواقع چیزی تغییر نکرده از نظر مفهومی :دی.

8 = 2*4 :دی به همین خیال باشین دو برابر قوی تر باشه :دی
ولی تجربه نشون داده فروش محصول شماره ای اسون تره تا اسم جدید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or