نمایشگاه/رویداد Developer Direct | Xbox Events | ژانویه 2026

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
1765871703009.png
مایکروسافت در ژانویه 2026 یک رویداد Developer Direct بزرگ برای نمایش بازی‌های سال آینده خود برگزار خواهد کرد. حضور استودیوی Playground Games در این رویداد قطعی است.

[نحوه تماشا]

YouTube

Twitch

8DRbfb.png

آخرین ویرایش:
اون دوستمون میاد میگه "طبق منابع من فلان"، اینجا یا باید یکی insider و leaker بوده باشه که خب صحت حرفاش مثل leaker های توییتر بعد از چندبار مشخص میشه نه همون دفعه اول؛ یا اینکه داره الکی میگه که خب میشه همون بحث من که "انتظار" الکی ایجاد کردن هست. این دیگه "دوست داره باشه" نیست، اطلاعات اشتباه هست.
اون تعداد استودیو و عناوینشون هم مثال بود.
و مساله بودن و نبودن فقط 1 بازی نیست، دوستمون خیلی بیشتر تاییدیه دادن که یکی دیگه از دوستان هم یه جا گفت "خوب شد به یه بازی نه گفتی :D".
در آخر هم من به هیچ عنوان نگفتم هیجان و هایپ باعث اعصاب خردی میشه، ترول (وانتی مزاحم) رو عامل اعصاب خردی میدونم.
-------------------
در نهایت، با توجه به اختلاف سلیقه و نظرات و دیدگاه متفاوت نسبت به برخورد با مسائل؛ برای اینکه کدورتی هم نباشه و بحث هم بیشتر ادامه پیدا نکنه همینجا میگم اگه ناراحتی و تنش ایجاد کردم معذرت میخوام، امیدوارم شوکیس خوبی رو شاهد باشیم، نبودیم هم به قول دوستمون "بازی هست دیگه". ;)👍

یک اسکرینشات از Fable جدید لیک شده و متاسفانه بازی اونی نیست که همه منتظر بودیم و لیکر گفته بازی بخاطر مشکلات توسعه ریبوت شده و کلا آرت استایل بازی هم تغییر کرده و اسکیل بازی بمراتب کوچیکتر شده که نشون میده همه شایعات در مورد بازی درست بوده متاسفانه:|

View attachment 296064
مرد ناحسابی این که فاینال فانتزیه به اون دارک مجیک نگاه کن انگار ریمیک فاینال 9 هم هست

۲ تا مگاتن مشتی میخوام لیک کنم که یکیش هم درست دربیاد تیر ما به هدف خورده
View attachment 296120
View attachment 296121

اینا رو منابع چیزی نگفتن صرفا حدس خودم هست =)) =))
نه اینکه بخام شوخیتو جدی بگیرم اما با شیعات و زمزمه هایی که دو طرف ماجرا بنا به نقششون تو پروسه تولید دارن من تا روزی که ماکروسافت و کامیا پرونده اسکیل باند رو نبندن مثل ff7 R منتظر رلیز بازی میمونم;;)
و جدا بطور عجیب و بی دلیلی منتظر تایید ریبوت بازی هستم

نهایت، با توجه به اختلاف سلیقه و نظرات و دیدگاه متفاوت نسبت به برخورد با مسائل؛ برای اینکه کدورتی هم نباشه و بحث هم بیشتر ادامه پیدا نکنه همینجا میگم اگه ناراحتی و تنش ایجاد کردم معذرت میخوام
سالاری
میخوام بگم تیم اون ور دارن دعا دعا میکنن این شوکیس خراب کنه تا مرهم دردی بشه بر خراب شدن شوکیس خودشون
ولی از این خبرا نیست گرینبرگ میاد که این تابوها رو بشکنه و خفن ترین شوکیس رو بزنه تو گوشش

آقا یعنی چی هایپ نشین؟ مگه چند تا شوکیس داریم تو سال؟ اگه بد باشه سونی فنا ترول میکنن؟؟؟؟؟؟؟ دوستان بعد این همه سال اگه باز مایکرو گند بزنه قبل سونی فنا ما خودمون باید ترول کنیم!!!! :| هایپو بچسبونید به سقف وتاپیک رو هم به بیراهه نبریم !

سالاری
میخوام بگم تیم اون ور دارن دعا دعا میکنن این شوکیس خراب کنه تا مرهم دردی بشه بر خراب شدن شوکیس خودشون
ولی از این خبرا نیست گرینبرگ میاد که این تابوها رو بشکنه و خفن ترین شوکیس رو بزنه تو گوشش
قول مردونه؟ :D

• Smile
Reactions: Maniac Gamer
رفقا جایی هست که مراسم رو بدون فیــــلتر پخش کند؟بنده مراسم Developer Direct قبلی رو از استیم تماشا کردم ولی نمی دانم شوکیس رو هم پخش می کند یا خیر.چون می خواهم روی تلویزیون ببینم اگه فیلـــــتر باشد یک مقدار دردسر دارد.البته آپارات هم هست ولی هم کیفیت ضعیف هست و هم اینکه روی تصاویر صحبت می کنند که اصلا جالب نیست.بنده کنفرانس سونی رو از آپارات مشاهده کردم،موقع نمایش سریال GT،دوستانی که صحبت می کردند در ابتدا فکر کردند بازی هست و از گرافیک خیلی واقعی اون صحبت می کردند که واقعا جای تعجب داشت.
از استیم میتونید ببینید

20230608_192747.jpg 20230608_193219.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or