آخرین ویرایش:

مرد ناحسابی این که فاینال فانتزیه به اون دارک مجیک نگاه کن انگار ریمیک فاینال 9 هم هستیک اسکرینشات از Fable جدید لیک شده و متاسفانه بازی اونی نیست که همه منتظر بودیم و لیکر گفته بازی بخاطر مشکلات توسعه ریبوت شده و کلا آرت استایل بازی هم تغییر کرده و اسکیل بازی بمراتب کوچیکتر شده که نشون میده همه شایعات در مورد بازی درست بوده متاسفانه
View attachment 296064
ینی جدی همچین چیزی رو میپذیری از playground ?!!اگر نزدیکم بودی درگیری فیزیکی پیدا می کردیم
نه اینکه بخام شوخیتو جدی بگیرم اما با شیعات و زمزمه هایی که دو طرف ماجرا بنا به نقششون تو پروسه تولید دارن من تا روزی که ماکروسافت و کامیا پرونده اسکیل باند رو نبندن مثل ff7 R منتظر رلیز بازی میمونم۲ تا مگاتن مشتی میخوام لیک کنم که یکیش هم درست دربیاد تیر ما به هدف خورده
View attachment 296120
View attachment 296121
اینا رو منابع چیزی نگفتن صرفا حدس خودم هست![]()
![]()

سالارینهایت، با توجه به اختلاف سلیقه و نظرات و دیدگاه متفاوت نسبت به برخورد با مسائل؛ برای اینکه کدورتی هم نباشه و بحث هم بیشتر ادامه پیدا نکنه همینجا میگم اگه ناراحتی و تنش ایجاد کردم معذرت میخوام
هایپو بچسبونید به سقف وتاپیک رو هم به بیراهه نبریم !قول مردونه؟سالاری
میخوام بگم تیم اون ور دارن دعا دعا میکنن این شوکیس خراب کنه تا مرهم دردی بشه بر خراب شدن شوکیس خودشون
ولی از این خبرا نیست گرینبرگ میاد که این تابوها رو بشکنه و خفن ترین شوکیس رو بزنه تو گوشش
از استیم میتونید ببینیدرفقا جایی هست که مراسم رو بدون فیــــلتر پخش کند؟بنده مراسم Developer Direct قبلی رو از استیم تماشا کردم ولی نمی دانم شوکیس رو هم پخش می کند یا خیر.چون می خواهم روی تلویزیون ببینم اگه فیلـــــتر باشد یک مقدار دردسر دارد.البته آپارات هم هست ولی هم کیفیت ضعیف هست و هم اینکه روی تصاویر صحبت می کنند که اصلا جالب نیست.بنده کنفرانس سونی رو از آپارات مشاهده کردم،موقع نمایش سریال GT،دوستانی که صحبت می کردند در ابتدا فکر کردند بازی هست و از گرافیک خیلی واقعی اون صحبت می کردند که واقعا جای تعجب داشت.
بفرما…اینا خودشون با موتور دارن میرن بعد یه سری اینجا تانک و هلیکوپتر و جت ردیف کردن واسه شوکیس