نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

خالی بندی بود این پست دوستان :D
دیدم بچه ها دارن زیادی روی میکنن گفتم یکم با احساساتشون بازی کنم و بچه ها هم خودشونو کنترل کنن یکم :D
من اتفافا تصورم از فیبل همیشه یه همچین چیزی بود :-"

در مورد این بحثی که چند روزه اینجا جریان داره که یه عده میگن هایپ باشید یه عده میگن نباشید که بنظرم هرکس خودش باید تصمیم بگیره هایپ باشه یا نه و بقیه نباید تعیین تکلیف کنن ولی اگر قرار باشه نظر خودم رو بگم بنظرم هایپ باشید. سر شوکیس سونی هم من هایپ بودم اینجا هم هستم. اصولا اگر گیم فن و دنبال گیم هستید که طبیعیه هایپ باشید. گیمر هرجا گیم خوب ببینه یا انتظارش رو داشته باشه هایپ میشه. اگر گیم براتون مهم نیست و کنسول فن و شرکت فن هستید که خب قضیه فرق میکنه.
اینکه بعدا قراره فیل بشه پس هایپ نباشیم خب چه منطقیه. اتفاقا همین خوشی ها و هایپها خاطره میشه. ته دره هم رفتید خب رفتید همونم فانه:D

فقط یه نکته ای که نگرانم میکنه این انتظاریه که ملت از هل بلید دو دارن. واقعا از انتظارات ملت بنظر میرسه که شماره قبلی رو بازی نکردن و یه چیزی مثلا در نقطه مقابل گیم های بزرگ سونی مثل انچارتد و گاد او وار در نظر گرفتن. هل بلید شماره قبلش از نظر من نتنها AAA نبود بلکه به زور یه بازی خوب بنظر میرسید. اگر این هایپ عجیب و غریبی که برای هلبلید (نه کل شوکیس) دیده میشه تعدیل نشه به نظر میرسه سرخوردگی و ناامیدی زیادی رو ببینیم یا طرف دیگه هم اینه که اگر شماره دو واقعا بازیی در حد هایپی که میکنن و بزرگان سونی و این حرفها باشه باید شاهد بزرگترین جهش در تاریخ گیم بین شماره یک و دو یه بازی باشیم یه چیزی شاید بزرگتر از جهش از ویچر دو به 3 مثلا.
البته حدسم به حالت اول نزدیکتره.
ولی در کل برای شوکیس هایپ باشید و فیل هم بشه چیزی از دست نرفته و فانه.

یک اسکرینشات از Fable جدید لیک شده و متاسفانه بازی اونی نیست که همه منتظر بودیم و لیکر گفته بازی بخاطر مشکلات توسعه ریبوت شده و کلا آرت استایل بازی هم تغییر کرده و اسکیل بازی بمراتب کوچیکتر شده که نشون میده همه شایعات در مورد بازی درست بوده متاسفانه:|

View attachment 296064
شوخی با حالی بود خوشم اومد :دی سوای شوخی این عکس مربوط میشه به پروژه فن مید Final Fantasy IX که دیشب یـ دمو نیم ساعت ازش منتشر شد . دمو صرفا Proof of concept ـه و جالبیش اینه در کنارش خود اسکوار هم داره بازی رو ریمیک میکنه !!! بعید هم نیست با همین آرت استایل ریمیکش کنه 👀 شما رو نمیدونم ولی من از خدام هستش یـ همچین آرت استایلی :

آقا من خیلی ساده و واضح حرف زدم، فرار رو به جلو و مغلطه و اینا کجا بود؟!
دارم میگم به نظرم همه چیز هایپ بودن و لیست دادن کاملا اوکیه به جز اینکه کسی بیاد بگه فلان چیز 100% تو شوکیس هست و منابع من فلانن و این میشه بهترین کنفرانس تاریخ.
به لیست دادن باشه منم "دوست دارم" اکثر استودیوهای Xbox با بهترین بازیا و ادامه IPهای مورد علاقه خودم باشن، ولی آیا میشه همچین چیزی رو "انتظار" داشت؟ نه.
ولی قطعا میشه "انتظار" داشت با شوکیس پرمحتوایی روبرو باشیم که محتوا هم خوب باشه و همه طیف گیمر رو راضی کنه (نه اینکه فقط GAAS باشه)، غیر از این باشه خودمون هم اعتراض میکنیم و اینجوری نیست که بگیم انتظارمون کمه که ناامید نشیم.
کسی از ما هم نمیتونه لیست 90 دقیقه رو پرکنه چون هیچ ایده‌ای نداریم چه عناوینی از چه استودیوهایی (فرست و ترد پارتی) ممکنه آماده نمایش باشه یا تایم هر نمایش چقدر باشه.
لیست منطقی ای وجود نداره، هرکی هرچی بخواد میتونه تو لیست آرزوهاش باشه، ولی برای بار چندم میگم: تاییدیه 100% ـی هر بازی که منبعی ازش نیست و نبودنش تو شوکیس هم باعث ناامیدی طرفدارا میشه هم سوژه شدن.
-----------------
بعدشم این "ترس از ترول شدن" چه چیزیه راه افتاده اینجا؟
شما یه چیزی رو اعصابت باشه یا حوصله‌ش رو نداشته باشی یعنی ازش میترسی؟
یعنی مثلا صبح جمعه صدای وانتی میاد میره رو مخت یعنی از وانتی میترسی؟
حقیقتا خیلیامون اعصاب این چیزا رو نداریم و میایم اینجا در مورد بازیهای مورد علاقمون حرف بزنیم، نه دائم تراوشات ذهنی فونت 26 و توطئه بزرگ و غیره بخونیم.

راحت ترین راه برای تماشای مراسم : ابتدا صفحه تویتچ را با V.پی.N باز کنید به محض شروع استریم V.پی.N را غیر فعال کنید . حالا میتونید با بالاترین سرعت مراسم را تماشا کنید
رفقا اف تاپیک هست ولی اگر یکی از دوستان یک وی پ‍‍‌ی مناسب که بشود روی مودم ست کرد معرفی کند یا پیام خصوصی کند ممنون می شوم.پولی هم باشد اوکی هست. این پیام هم رو چند ساعت دیگر پاک می کنم.

یک اسکرینشات از Fable جدید لیک شده و متاسفانه بازی اونی نیست که همه منتظر بودیم و لیکر گفته بازی بخاطر مشکلات توسعه ریبوت شده و کلا آرت استایل بازی هم تغییر کرده و اسکیل بازی بمراتب کوچیکتر شده که نشون میده همه شایعات در مورد بازی درست بوده متاسفانه:|

View attachment 296064
forza tech @-)

• Like
Reactions: ravi
ولی برای بار چندم میگم: تاییدیه 100% ـی هر بازی که منبعی ازش نیست و نبودنش تو شوکیس هم باعث ناامیدی طرفدارا میشه هم سوژه شدن
خب بشه
من الان مطمئنم ولفنشتاین ۳ هست
خب حالا ۱ درصد نباشه به جاش میاد بازی دیگه ای ایدسافتور معرفی میکنه
الان از این شما مثلا نگران میشی که سوژه بشی؟؟؟؟؟ =)) =))
من میگم گیرز کالکشن هست با قطعیت هم میگم حالا اومدیم و فقط گیرز۶ بود یا ریمیک Conker بود خب الان چی میشه مثلا میخوان اعدامت کنن؟؟؟ اصلا با فونت ۲۶ بنویسن اسکرین بذارن ترولت کنن خب به چپت
شما هایپ بودی برای این بازی ها منتظری اینا بودی حالا معرفی نشده خب الان چه اتفاقی میخواد بیفته؟؟؟
بازی هست دیگه مرد حسابی
اینجا اومدیم حال کنیم و سالی یکبار هایپ باشیم و لذت ببریم دیگه حالا نخواسته معرفی کنه ربطی نداره ما هایپ نباشیم و اعصاب نداشته باشیم بقیه ترولمون کنن
اونم افرادی که خودشون الان ته دره هستن
باکت نباشه این شوکیس از روی همشون رد می‌شه

به نظرم همون فایده نداره، بهتره.
چون این سطح از خود ترولی برا یکسریا تو همین فروم هم قفله. چون فکر کنم تا دو دقیقه دیگه برا کنترل، با عکس میکی موس بجای مسترچیف و ... میان تا کنترل کنن.
به نظرم، همش نمیزنید، چون بوش بدجور در اومد. برگردبد به همون روال سابق.

من با میزان هایپ بقیه کاری ندارم ولی یه فرقی بین فن بیس xbox با ps وجود داره اونم تنوع ژانر بازی هستش

سمت ps اکثر بازیا سوم شخص اشکن ادونچر هست

ولی سمت xbox شما همه مدل ژانری بازی و ip داری خب طبیعیه همه از کل ip ها استقبال نکنن و یه بخشی از اونها براشون اهمیت نداشته باشه

مثلا من خودم با Doom و Quake بزرگ شدم و واسه نسخه های بعدی لحظه شماری میکنم ولی سبک rpg سلیقه من نیست در نتیجه خیلی نمایش بازی های rpg هایپ ایجاد نمیکنه برام

منظورم اینه نمیشه از همه توقع هایپ یکسان داشت و من خودم شخصا ترجیح میدم موقع نمایش تشتک هام بپره از دیدن بازی ها :D

بابا ول کنید این حرفارو‌ باهم دوست باشید و دست بندازید رو شونه های هم آها😂
نفس عمیق بکشید سطح اکسیژن خونتون بره بالا چون لازمتون میشه
View attachment 296100

من خيلي دوست دارم راجع به سفر با سفينه و مبارزات تو فصا توضيح بدن خيلي برام جالبه اين قسمت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or