من اتفافا تصورم از فیبل همیشه یه همچین چیزی بودخالی بندی بود این پست دوستان
دیدم بچه ها دارن زیادی روی میکنن گفتم یکم با احساساتشون بازی کنم و بچه ها هم خودشونو کنترل کنن یکم
سلطان با هلیکوپتر داره میاد از قبل ویزا براش صادر شدهببینید کی از غیبت کبری برگشته
سلطان @Dreadlord
کم پیدایی مشتی
بیا اینجا یکم هایپت کنیم و سوار تانکت کنیم
شوخی با حالی بود خوشم اومد سوای شوخی این عکس مربوط میشه به پروژه فن مید Final Fantasy IX که دیشب یـ دمو نیم ساعت ازش منتشر شد . دمو صرفا Proof of concept ـه و جالبیش اینه در کنارش خود اسکوار هم داره بازی رو ریمیک میکنه !!! بعید هم نیست با همین آرت استایل ریمیکش کنه شما رو نمیدونم ولی من از خدام هستش یـ همچین آرت استایلی :یک اسکرینشات از Fable جدید لیک شده و متاسفانه بازی اونی نیست که همه منتظر بودیم و لیکر گفته بازی بخاطر مشکلات توسعه ریبوت شده و کلا آرت استایل بازی هم تغییر کرده و اسکیل بازی بمراتب کوچیکتر شده که نشون میده همه شایعات در مورد بازی درست بوده متاسفانه
View attachment 296064
رفقا اف تاپیک هست ولی اگر یکی از دوستان یک وی پی مناسب که بشود روی مودم ست کرد معرفی کند یا پیام خصوصی کند ممنون می شوم.پولی هم باشد اوکی هست. این پیام هم رو چند ساعت دیگر پاک می کنم.راحت ترین راه برای تماشای مراسم : ابتدا صفحه تویتچ را با V.پی.N باز کنید به محض شروع استریم V.پی.N را غیر فعال کنید . حالا میتونید با بالاترین سرعت مراسم را تماشا کنید
forza techیک اسکرینشات از Fable جدید لیک شده و متاسفانه بازی اونی نیست که همه منتظر بودیم و لیکر گفته بازی بخاطر مشکلات توسعه ریبوت شده و کلا آرت استایل بازی هم تغییر کرده و اسکیل بازی بمراتب کوچیکتر شده که نشون میده همه شایعات در مورد بازی درست بوده متاسفانه
View attachment 296064
خب بشهولی برای بار چندم میگم: تاییدیه 100% ـی هر بازی که منبعی ازش نیست و نبودنش تو شوکیس هم باعث ناامیدی طرفدارا میشه هم سوژه شدن
به نظرم همون فایده نداره، بهتره.
چون این سطح از خود ترولی برا یکسریا تو همین فروم هم قفله. چون فکر کنم تا دو دقیقه دیگه برا کنترل، با عکس میکی موس بجای مسترچیف و ... میان تا کنترل کنن.
به نظرم، همش نمیزنید، چون بوش بدجور در اومد. برگردبد به همون روال سابق.
بابا ول کنید این حرفارو باهم دوست باشید و دست بندازید رو شونه های هم آها
نفس عمیق بکشید سطح اکسیژن خونتون بره بالا چون لازمتون میشه
View attachment 296100