نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

والا کسی نمیترسه منطقی نگاه میکنیم ۴تا فرست پارتی AAA برای یه نمایش کمه؟ بقیه هم گیم پس ثرد پارتی. حالا بیشتر فرست پارتی نمایش بدن خامه روی کیکه.
تعداد مهم نیست، مهم کیفیت اون نمایش هاست
حتی اگه تریلر گیم پلی هم باشه نباید چیزی مثل نمایش هیلو اینفینیت نشون بدن، چون کل مراسم میره زیر سوال

• Like
Reactions: Natural Killer
از اتفاقی که برای شوکیس سونی افتاد میترسن، اون هم خیلی خیلی هایپ شد، کلی استدیو جدید، کلی هزینه، پرفروشترین کنسول، سخت افزار جدید... آخرم با کله خورد زمین

استوديو هاي خريداري شده اصلا در حد بازي قوي نبودن بجز بانجي كه اونم بازي خوبي رو كرد فقط انحصاري نيست
استوديوهاي گردن كلفت سوني هم ٢٠٢٢ بازيهاشون رو داده بودن بيرون و فقط يه ناتي داگ ميتونست سورپرايز باشه كه اونم درگير فكشنزه

حالا اينكه اينسامنياك هم نتونست يه نمايش قوي از اسپايدي نشون بده بايد يقه عمو جيمبو رو گرفت كه پدر استوديو رو در اورده از حجم كار

• Like
Reactions: Rodan
والا کسی نمیترسه منطقی نگاه میکنیم ۴تا فرست پارتی AAA برای یه نمایش کمه؟ بقیه هم گیم پس ثرد پارتی. حالا بیشتر فرست پارتی نمایش بدن خامه روی کیکه.

٤ تا منطقيه منتهي مساله اينه يكي كه كلا نمايش جدا داره و يكي هم موتور اسپورته
يعني از كل فرست پارتيها فقط دوتا ميبينيم؟
خيلي خيلي بعيده

دوست عزیز قرار نیست که حالا هرچی دارن و ندارن تو یه نمایش نشون بدن که. البته من خودمم بدم نمیاد مسلما هرچی بیشتر بهتر. ولی الان ترکیب استارفیلد، فورتزا، هلبلید، اوود و Avowed یا Fable (من هنوز فکر میکنم یکی از این دوت رو ببینیم) تا اوایل سال دیگه هم اکیه. حالا درکنار اینا مثلا STALKER 2 یا Contraband هم میتونن باشن. اینکه انتظار داشته باشی 90 دقیقه AAA ببینی مطمئنا افسرده میشی بعد شوکیس :D
قرار نیست پس چرا 90 دقیقه نمایش گذاشتن بجز استارفیلد. میخوان ایندی بازی کنیم.
اونموقع کسی افسرده نمیشه، مشکل اینه میخواین دلیلی بیارید که کنترل کنید خودتونو و بعدم تو همونم خراب میکنید.
5 دقیقه فورتزا 5 تا هلبلید 5 تا هم یکی از بین اوود یا فیبل
15 دقیقه 20 تا هم گیم پس 20 تا هم ایندی، ایندیشو بیشتر کنم یا گیم پسشو یا انتظار، نمایش طولانیتر از بقیه دارید.
55 دقیقه، هنوز 35 دقیقه مونده، 5 تا هم هیلو سیزن بعدی
5 تا هم الدر آنلاین 5 تا هم فال اوت 76- 5 تا هم sot
بازم یه ربع موند، میخوای اونو برداریم فیل اسپنسر و گرینبرگ و تاد هاوارد بیان بندری بزنن.
______
همه هم 5 دقیقه زدم که عمرا بیش از 3 دقیقه طول بکشن.
منطقی ببینید 90 دقیقه بیشتر از 3 تا 4 عنوان فرست پارتیه. اینجا اولا معرفی باید باشه
ثانیا حداقل 5 عنوان فرست پارتی aaa تا 7-8 عنوانو داریم که بین 3 تا 4 تا ریلیز یکسال آینده باید بگیرن
که یه نمایش بدرد بخور باشه و گر نه باید مثل مراسم ژانویه برگزار میشد، اگه بحث سر 3-4 عنوان بود.
یا ماکرو محتوا پر نکرده و اون مقصره و بازم شما مقصرید که از ترس همین موضوع، با 23 تا استودیو، سعی میکنید انتظاراتو کم کنید که بعدا ترول نشید، که اگر بی اعتمادید تا این حد، چرا منتظرید.

اونموقع کسی افسرده نمیشه، مشکل اینه میخواین دلیلی بیارید که کنترل کنید خودتونو و بعدم تو همونم خراب میکنید.
15 دقیقه 20 تا هم گیم پس 20 تا هم ایندی، ایندیشو بیشتر کنم یا گیم پسشو یا انتظار، نمایش طولانیتر از بقیه دارید.
بازم یه ربع موند، میخوای اونو برداریم فیل اسپنسر و گرینبرگ و تاد هاوارد بیان بندری بزنن.
______
منطقی ببینید 90 دقیقه بیشتر از 3 تا 4 عنوان فرست پارتیه. اینجا اولا معرفی باید باشه
ثانیا حداقل 5 عنوان فرست پارتی aaa تا 7-8 عنوانو داریم که بین 3 تا 4 تا ریلیز یکسال آینده باید بگیرن
که یه نمایش بدرد بخور باشه و گر نه باید مثل مراسم ژانویه برگزار میشد، اگه بحث سر 3-4 عنوان بود.
یا ماکرو محتوا پر نکرده و اون مقصره و بازم شما مقصرید که از ترس همین موضوع، با 23 تا استودیو، سعی میکنید انتظاراتو کم کنید که بعدا ترول نشید، که اگر بی اعتمادید تا این حد، چرا منتظرید.
من خودم شدید منتظر همون 4-5 تا بازی ایم که گفتم. همینارو درست نشون بدن اکیه فعلا.

• Like
Reactions: shooshcity
من قبول دارم همه حرفاتو ولی مشکل اینجاست شما انگار تا حالا نمایش از ماکروسافت ندیدی :D
من خودم شدید منتظر همون 4-5 تا بازی ایم که گفتم. همینارو درست نشون بدن اکیه فعلا.
یه نکته ای که هست نسل پیش تا قبل از ۲۰۱۸ ۶ تا اگه اشتباه نکنم فرست پارتی داشت ، الان ۲۳ تا

آخرین ویرایش:
______
الان از ترد پارتی کلی بازی شایعه‌ حضورشون هست، مثلsilk song- persona3- stalker
و کلی نمایش بی بخار دقیقاً مثل همونایی که سونی نشون داد.
چرا میگیم فرست پارتی ها نیستن؟
چون هر روز کلی شایعه ناجور از استودیو ها میاد که به مشکل خوردن و اسیر دولوپمنت هل شدن( perfect dark- stat of decay3- fable)

من قبول دارم همه حرفاتو ولی مشکل اینجاست شما انگار تا حالا نمایش از ماکروسافت ندیدی :D
مشکل از سطح اوکی بودنه، حتما فردا اگه اکتی هم خرید، اون 23 تا دو نشون بدن با یه کالاف اوکیه.
من دیدم ولی اونموقع 23 تا نبوده، ماکرو تا 2018، من گفتم 8 تا ولی 6 تا بود با 2 تا کمکی
یه 343 ، کوالیشن، ترن 10،موجانگ و ریر و ایکس باکس پابلیشر داشت و یه پلی گراند که صاحبش نبود ولی براش میساخت و یه کمکی طور مون استویو، کلا 6 تا داشت با 2 تا کمکی که انحصاری مساختن براش که یکیش پابلیشر بود و یکیش ماینکرفت میزد.
الان شده 23 تا.
_________
اول استودیوهای ایکس باکس که احتمال معرفی دارن
کوالیشن از 2019 با گیرز 5 و 2020 با تاکتیکس بازی نداده
world edge تو 2023 پورت کنسولی نسخه چهار داره و هست حتما، age of mythology هم احتمالا برا pc هست
کامپلیشن از 2018 بازی نداشته
اینگزایل از 2020
نینجا از 2018 با هلبلید بجز یه تیم کوچیک 2020 با bleeding edge
آبسیدین احتمال حضور داره با avowed چون چند تیمن.
آندد لبز شانسش کمه، چون توسعه داشتن ولی از 2018 بازی نداشتن
پلی گراند و فیبل، شانس داره
دابل فاین 2021 سایکونات داده ولی شایعات پشتشه
اینیشیتیو چون با کریستاله، شانسش کمه
تو همینا 2-3 تا استودیو، شانس بسیار بالا دارن
راند هاوس از 2019 و rune2 فقط با ارکین تو ساخت ردفال کار کرده
ماشین از 2019 و ولف بازی نداشته
من 23 تا رو لیست نکردم، از id و اینا گذاشتم که تیمای بزرگین.
پابلیشر ایکس باکسو کلا حساب نکردم و .... ( که ara و کنترابند رو حداقل میدونیم)
انتظار باید با 23 استودیو آپدیت بشه.
پس صرف 3-4 عنوان که دوتاشون مشخصه، کافی نیست.
راند هاوسم اصلا ولش، زنیمکس آنلاین چی، بعد 5 سال
کوالیشن بعد 4 سال، اصلا پرفکتو و فیبل و sod3 هم بیخیال. اینگزایلم هیچی

آخرین ویرایش:
رفقا به نظرم شوکیس از نظر میزان محتوا تو سطح خوبی باید باشد.به جز عناوین فرست پارتی،حتی عنوانی مثل Persona که مدت ها انحصاری بود احتمالا در شوکیس مایکروسافت نمایش دارد.بیشترین نگرانی من باب نحوه نمایش است.گیم پلی کات شده یا نشان دادن کوه و دره به درد نمی خورد،باید بازی ها رو با گیم پلی یکپارچه نمایش بدهند،مثل نمایش اسپایدرمن در کنفرانس اخیر سونی.

id دو تا استدیو هست ، یکی هم به جز آمریکا تو آلمان شعبه داره از ۲۰۲۰ هم بازی جدید نداده.
حدود ۲۰۰ نفر هم کارمند داره ، یه تیزر کوچیک که نمایش اصلی رو تو کوئک کان ببینیم دور از ذهن نیست. یه شایعه بود دارن روی نسخه جدید کوئک کار میکنن
................
جایی اشاره شده که استارفیلد قراره نیم ساعت باشه یا صرفا حدس هست ؟

آقا من یه شفاف سازی در مورد این قضیه هایپ و انتظارات و غیره بکنم (البته فقط در مورد پست 3 صفحه پیش خودم، از طرف بقیه دوستان حرف نمیزنم هرچند ممکنه با من هم نظر باشن)، چون احساس میکنم یه مقدار سوءتفاهم شد.
من به هیچ عنوان هایپ بودن و هایپ کردن رو رد نکردم، خودم بینهایت برای Starfield هایپم و قسمتی از هایپ کردن Fable رو هم خودم انجام دادم؛
بیشتر به Overhype کردن و الکی بالا بردن انتظارات با کارهایی مثل تایید حضور 100% ـی فلان بازی (با استناد به منابع نامعلوم) و... انتقاد کردم. (دقت کنید پیش‌بینی و لیست کردن خواسته‌ها و امیدوار بودن با تایید کردن "Leaker" طوری فرق میکنه)
منظور حرفای من این بود که به جز عناوینی که حضورشون قطعی و اعلام شده هست، صرفا "انتظار" یه شوکیس خوب و با نمایش‌های مناسب از Xbox Studios داشته باشیم. (و در صورت نبودش قطعا انتقاد میکنیم)
مثلا (برای شخص من) اینکه انتظار داشته باشم که Rare "حتما" با Everwild حضور داشته باشه ولی تهش فقط SOT ببینم ناراحت کننده‌س.
یا به طور کلی انتظار ندارم تمام 23تا استودیو نمایش داشته باشن، نه اینکه بگم چیزی ندارن بعد از این چند سال، مساله اینه که شاید همشون الان نخوان/نتونن/قرار نباشه به هر دلیلی چیزی نشون بدن.
خلاصه که حداقل من ترجیح میدم با یه چیز غیرمنتظره سورپرایز شم تا انتظار یه چیز "مشخص" داشته باشم و ناامید شم. (اتفاقی که برای شوکیس تیم آبی افتاد)
----------------
اون قضیه بساط ترول هم ترس از هیتر و غیره نیست، بیشتر به خاطر وضعیت و اعصاب خراب این روزامون هست که حداقل اینجا چیزی بهش اضافه نکنه.
----------------
پ.ن. در نهایت هم بگم کاملا خوشحال میشم که اشتباه کرده باشم و تاییدیه های اون دوستمون درست باشه و با بهترین شوکیس طرف باشیم، بعد شوکیس میام اعتراف هم میکنم. :D🤞

برای این که بحث رو عوض کنیم به نظرتون از بین بازی های که قبلا برای اکس باکس معرفی شدن یا تو کنفرانس نمایش داشتن و خیلی وقته ازشون خبری نیست کدوم عنوان ممکنه توی کنفرانس باشه؟

خودم خیلی دوست دارم ROUTINE رو ببینم. پارتی انیمال هم به نظرم باحاله. Replace هم خیلی دوست دارم یه نمایش خفن داشته باشه.

شفاف سازی ها بیشتر شبیه فرار به جلو هست، چون هیچکدوم از چیزهایی که گفتیم، جواب داده نشد. به این نمیگن شفاف سازی
اولا من نظر خاصی رو نخوندم ولی چون کلیت وضع رو دیدم، گفتم ولی الان جدا میپرسم
انتظار یه شوکیس خوب بجز معرفی شده ها یعنی چی، با ذکر عنوان توضیح بدید که شفاف باشه،
سطح انتظارتون بر پایه چی تعیین میشه، منم برم بنز بخرم، بعد بگم ممکنه موتورش خوب کار نکنه، پس انتظارمو بیارم در سطح پراید، تا اگه پراید شد ناراحت نشم، این استدلاله.
مگه اینجا اسم عنوان میاد، مگه تو هر لیستی که اینجا میزارن از هر 23 تا استودیو عنوان گذاشتن، بیشترین لیستی که گذاشتن 10 تا 11 استودیو بده، مغلطه نکنید
ما گفتیم 90 دقیقه نمایش دست شما، لیست بقیه اورهایپ، این 90 دقیقه رو براساس یه لیست منطقی، بزارید اینجا.تا متوجه بشیم لیست منطقی چیه.90 دقیقه تایم بدید
_________
یه نکته ای که گفته میشه اینجا و بارها به اشکال مختلف تو تمام تاپیکها بحثش هم افتاده
گیمینگ هم اقتصاده، ماکرو، نینتندو، سونی، یا شرکتهای سخت افزاری داداشیای من نیستن، اونا فروشنده هستن من خریدار
اونا باید محصول بدن، من بخرم، اونا باید انتظارات منو برآورده کنن، نه من انتظاراتمو با ناتوانی اونا تنظیم کنم.
اینکه من انتظاراتمو کم میکنم تا تو ذوقم نخره، این دقیقا عامل تمام هر چی که میگید هست.
پس، چرا اعصابتون خورده، انتظاراتتون رو مطابق چیزی که دارن بهتون میدن بکنید، انتظارتون رو بیارید تو سطح پراید 300 میلیونی و دلار 50 تومنی، اونم خود بخود درست میشه (بحث سیاسی نکنیم، فقط خواستم بگم با همین روش، میشه اون مشکلاتم رفع کنید)

Xbox Games Showcase and Starfield Direct Details Surface - Insider Gaming

It was claimed that the show will run from 10 am to 12 pm (PT) on June 11th, 2023, with further claims surfacing that the split will see a ninety-minute section being reserved for the main show, and thirty minutes being kept aside to showcase Starfield in all its glory.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or