تعداد مهم نیست، مهم کیفیت اون نمایش هاستوالا کسی نمیترسه منطقی نگاه میکنیم ۴تا فرست پارتی AAA برای یه نمایش کمه؟ بقیه هم گیم پس ثرد پارتی. حالا بیشتر فرست پارتی نمایش بدن خامه روی کیکه.
از اتفاقی که برای شوکیس سونی افتاد میترسن، اون هم خیلی خیلی هایپ شد، کلی استدیو جدید، کلی هزینه، پرفروشترین کنسول، سخت افزار جدید... آخرم با کله خورد زمین
والا کسی نمیترسه منطقی نگاه میکنیم ۴تا فرست پارتی AAA برای یه نمایش کمه؟ بقیه هم گیم پس ثرد پارتی. حالا بیشتر فرست پارتی نمایش بدن خامه روی کیکه.
قرار نیست پس چرا 90 دقیقه نمایش گذاشتن بجز استارفیلد. میخوان ایندی بازی کنیم.دوست عزیز قرار نیست که حالا هرچی دارن و ندارن تو یه نمایش نشون بدن که. البته من خودمم بدم نمیاد مسلما هرچی بیشتر بهتر. ولی الان ترکیب استارفیلد، فورتزا، هلبلید، اوود و Avowed یا Fable (من هنوز فکر میکنم یکی از این دوت رو ببینیم) تا اوایل سال دیگه هم اکیه. حالا درکنار اینا مثلا STALKER 2 یا Contraband هم میتونن باشن. اینکه انتظار داشته باشی 90 دقیقه AAA ببینی مطمئنا افسرده میشی بعد شوکیس
من قبول دارم همه حرفاتو ولی مشکل اینجاست شما انگار تا حالا نمایش از ماکروسافت ندیدیقرار نیست پس چرا 90 دقیقه نمایش گذاشتن بجز استارفیلد. میخوان ایندی بازی کنیم.
اونموقع کسی افسرده نمیشه، مشکل اینه میخواین دلیلی بیارید که کنترل کنید خودتونو و بعدم تو همونم خراب میکنید.
5 دقیقه فورتزا 5 تا هلبلید 5 تا هم یکی از بین اوود یا فیبل
15 دقیقه 20 تا هم گیم پس 20 تا هم ایندی، ایندیشو بیشتر کنم یا گیم پسشو یا انتظار، نمایش طولانیتر از بقیه دارید.
55 دقیقه، هنوز 35 دقیقه مونده، 5 تا هم هیلو سیزن بعدی
5 تا هم الدر آنلاین 5 تا هم فال اوت 76- 5 تا هم sot
بازم یه ربع موند، میخوای اونو برداریم فیل اسپنسر و گرینبرگ و تاد هاوارد بیان بندری بزنن.
______
همه هم 5 دقیقه زدم که عمرا بیش از 3 دقیقه طول بکشن.
منطقی ببینید 90 دقیقه بیشتر از 3 تا 4 عنوان فرست پارتیه. اینجا اولا معرفی باید باشه
ثانیا حداقل 5 عنوان فرست پارتی aaa تا 7-8 عنوانو داریم که بین 3 تا 4 تا ریلیز یکسال آینده باید بگیرن
که یه نمایش بدرد بخور باشه و گر نه باید مثل مراسم ژانویه برگزار میشد، اگه بحث سر 3-4 عنوان بود.
یا ماکرو محتوا پر نکرده و اون مقصره و بازم شما مقصرید که از ترس همین موضوع، با 23 تا استودیو، سعی میکنید انتظاراتو کم کنید که بعدا ترول نشید، که اگر بی اعتمادید تا این حد، چرا منتظرید.
من خودم شدید منتظر همون 4-5 تا بازی ایم که گفتم. همینارو درست نشون بدن اکیه فعلا.
از سال ۲۰۱۷ تا همین پارسال چطور نمایش میدادن؟ مگه اون موقع هم کنفرانس ۹۰ دقیقهای نمیزاشت؟ همش ترد پارتی یا بازی مستقل که میشد روی همه کنسول ها تجربش کرد.قرار نیست پس چرا 90 دقیقه نمایش گذاشتن بجز استارفیلد. میخوان ایندی بازی کنیم.
اونموقع کسی افسرده نمیشه، مشکل اینه میخواین دلیلی بیارید که کنترل کنید خودتونو و بعدم تو همونم خراب میکنید.
5 دقیقه فورتزا 5 تا هلبلید 5 تا هم یکی از بین اوود یا فیبل
15 دقیقه 20 تا هم گیم پس 20 تا هم ایندی، ایندیشو بیشتر کنم یا گیم پسشو یا انتظار، نمایش طولانیتر از بقیه دارید.
55 دقیقه، هنوز 35 دقیقه مونده، 5 تا هم هیلو سیزن بعدی
5 تا هم الدر آنلاین 5 تا هم فال اوت 76- 5 تا هم sot
بازم یه ربع موند، میخوای اونو برداریم فیل اسپنسر و گرینبرگ و تاد هاوارد بیان بندری بزنن.
______
همه هم 5 دقیقه زدم که عمرا بیش از 3 دقیقه طول بکشن.
منطقی ببینید 90 دقیقه بیشتر از 3 تا 4 عنوان فرست پارتیه. اینجا اولا معرفی باید باشه
ثانیا حداقل 5 عنوان فرست پارتی aaa تا 7-8 عنوانو داریم که بین 3 تا 4 تا ریلیز یکسال آینده باید بگیرن
که یه نمایش بدرد بخور باشه و گر نه باید مثل مراسم ژانویه برگزار میشد، اگه بحث سر 3-4 عنوان بود.
یا ماکرو محتوا پر نکرده و اون مقصره و بازم شما مقصرید که از ترس همین موضوع، با 23 تا استودیو، سعی میکنید انتظاراتو کم کنید که بعدا ترول نشید، که اگر بی اعتمادید تا این حد، چرا منتظرید.
من خودم شدید منتظر همون 4-5 تا بازی ایم که گفتم. همینارو درست نشون بدن اکیه فعلا.
It was claimed that the show will run from 10 am to 12 pm (PT) on June 11th, 2023, with further claims surfacing that the split will see a ninety-minute section being reserved for the main show, and thirty minutes being kept aside to showcase Starfield in all its glory.