چرا نمیتوانیم ایکس باکس را دوست داشته باشیم؟ دقیقا به خاطر کاربرای عضویت 2023 - 2022 ای که یک کله و بدون فوت وقت از ایکس باکس و نمایش هاش و بازی هاش و ماورایی بودن گیم پلی و گرافیک و ارتقا نسل و ژانر و گیمینگ دم میزنن. بخدا تقصیر ما نیست این هیتی که میبینید، دنیای موازی رو شرح میدید به جای دنیای واقعی!
کرش مگه مارکتینگش با جیمبو نیست؟یه لیست لو رفته از مراسم که میزان صحتش رو نمیدونم. ولی اگر صحت داشته باشه رسما انفجاره
اگه نمیخواین اسپویل بشید باز نکنید اسپویلر رو
واسه همين ميگم اگه نشون نداد لوله تانك بفشاريم تو دهنش
یه لیست لو رفته از مراسم که میزان صحتش رو نمیدونم. ولی اگر صحت داشته باشه رسما انفجاره
اگه نمیخواین اسپویل بشید باز نکنید اسپویلر رو
جه سقوطی؟ همون بازیهایی که تایید شدن هم باشن میشه بهترین شوکیسواااای واااااای
از پایین نگه داشتن انتظارات رسیدیم به اسم بردن از بازیایی که خود استدیوها یادشون رفته همچین ip داشتن،
آمپر هایپ بدجور چسپیده خطر سقوط در کمین است
View attachment 1686124372600.mp4آقا فقط ۴ روز مونده تا انفجاره اتمی
از اینجا تا خود ردموند هایپ کنید
۴ روز دیگه کنفرانس میاد و میترکونه بعد پشیمون میشین از ما گفتن
داداش یه استراحتی به خودت بده نگرانتم میترسم خدایی نکرده از شدت هایپ قبل مراسم بترکیآقا فقط ۴ روز مونده تا انفجاره اتمی
از اینجا تا خود ردموند هایپ کنید
۴ روز دیگه کنفرانس میاد و میترکونه بعد پشیمون میشین از ما گفتن
داش مصطفی بدجور هایپم براشداداش یه استراحتی به خودت بده نگرانتم میترسم خدایی نکرده از شدت هایپ قبل مراسم بترکی
پستات میبینم استرس میگیرم
آقا شما به هدفت رسیدی تبریک میگم الان اگر بهترین شوکیس تاریخ هم برگذار شه جوابگو این حجم از هایپ نیست که شما راه انداختیدداش مصطفی بدجور هایپم براش
البته بیشتر برای بعد از شوکیس
یقین دارم بدجور میترکونه
داداش شما سوار تانکی نهایتا بری ته دره اما اگر این هایپ سقوط کند چون من داخل هلیکوپتر هستم صد در صد کتلت میشمداش مصطفی بدجور هایپم براش
البته بیشتر برای بعد از شوکیس
یقین دارم بدجور میترکونه
خو از هواپیما بیا پاییم سوار تانک شو تا سقوط نداشته باشهآمپر هایپ بدجور چسپیده خطر سقوط در کمین است