نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

یه لیست لو رفته از مراسم که میزان صحتش رو نمیدونم. ولی اگر صحت داشته باشه رسما انفجاره :D
اگه نمیخواین اسپویل بشید باز نکنید اسپویلر رو

Gears 6 و کالکشن سر کاری بود من میام یقه تورو میگیرم:دی

یه لیست لو رفته از مراسم که میزان صحتش رو نمیدونم. ولی اگر صحت داشته باشه رسما انفجاره :D
اکثرش جزو پیش‌بینی های خودمون بود دیگه حتی شادو دراپ KI که خودم لیکش کردم =)) =))
فقط اون مورد SW رو من شک دارم هنوز

به سبک گیرز۴ معرفی میشه
اول گیرز فنیکس کالکشن رو معرفی میکنه بعدم گیرز۶
امیدوارم
اگه گیرز ۶ یچیزی مثل hivebusters هم باشه واقعا میتونه موفق بشه.
البته باید یه تجدید نظر اساسی توی مولتی پلیرش هم بکنن و بروزش کنن

بیخیال توروخدا:D
ما داریم به یه هل بلید قناعت میکنیم اینکه بهترین کنفرانس تاریخه رسما.

بیخیال توروخدا:D
ما داریم به یه هل بلید قناعت میکنیم اینکه بهترین کنفرانس تاریخه رسما.
دقیقا اگه گیرنبرگ و بقیه اعضای تیم بازاریابی یه ذره شعور داشته باشن میتونن بهترین کنفرانس تاریخ رو برگزار کنن و بارشون رو برای نسل ۹ ببندن :D
ولی خب گرینبرگ ثابت کرده حمال تر از این حرفاست:))

امیدوارم
اگه گیرز ۶ یچیزی مثل hivebusters هم باشه واقعا میتونه موفق بشه.
البته باید یه تجدید نظر اساسی توی مولتی پلیرش هم بکنن و بروزش کنن
از وقتی فرگوسن رفت برکت به این استودیو برگشته
خفن ترین گیرز رو میسازن مطمئنم‌

از استدیو های خوده xbox منتظر نمایش
هلبلید 2 هستم(نینجا تو در اوردن کمبت جذاب خیلی خوب بوده، اما تو نسخه یک یکسری محدودیت های مالی داشتن و نتونستن مثل عناوین گذشتشون تو این بخش عالی عمل کنن، امیدوارم خیلی پیشرفت کرده باشه، هر چند اشاراتی شده ولی باز منتظر نمایشم میمونم)

غیر اینا
مشتاق گیمپلی از FABLE و Avowed هم هستم

دوست داشتم اورواید و پرفکت دارک رو هم ببینم ولی حس می کنم احتمال کمی وجود داره که نمایش داشته باشن!

از استدیو های بتسدا هم، منتظرم ببینم id software بالاخره پروژه بعدیشون رو معرفی می کنن یا نه( با توجه به اینکه قانون 12 ماه رو برداشتن(تا اواسط 2024)و اینکه اخرین بازیشونم 2020 بوده، منطقی هست برا 2025 بازی داشته باشن)
.
.
.
و شخصا احساس می کنم playdead با توجه به رابطه خوبی که با مایکی داشته، اگه بخواد بازیشو یکجا معرفی کنه، همینجا باید باشه!

این باز یکم خلاقیت به خرج داده اسم هم ساخته واسه ip های جدید ولی خب زیادی دیگه خلاق بوده واسه شماره اول بازیها هم ساب تایتل گذاشته :D

یه جوری بعضی دوستان میگن چرا داره هایپ میکنه انگار خبر ندارن بالای ۲۰ تا فرست پارتی داره مایکروسافت^:)^
فیبل میاد که ژانر RPG رو با گرافیک ماوراییش یه لول ارتقا بده
هلبلید میاد که بشه بهترین گرافیک نسل نهمی تا الان
ولفنشتاین ۳ میاد که نشون بازم سلطان FPS داستانی کیه
کوالیشن با نفس کش گفتن هاش میاد که بقیه بفهمن گیرز با انریل انجین ۵ تبدیل به چی شده
اوود میاد تا از الان رقیب الدراسکرولز بعدی مشخص باشه
FM میاد که تمام رقبا رو با گرافیک و فیزیک عجیبش له کنه
استارفیلد هم نیاز به تعریف نداره میاد که گوتی رو بگیره بره
برایان فارگو کبیر میاد با یه RPG اصیله FPS
دیگه حالا کاری با کامپالشن و اوردوز کوجیما و SOD3 ندارم
چرا نمیتوانیم ایکس باکس را دوست داشته باشیم؟ دقیقا به خاطر کاربرای عضویت 2023 - 2022 ای که یک کله و بدون فوت وقت از ایکس باکس و نمایش هاش و بازی هاش و ماورایی بودن گیم پلی و گرافیک و ارتقا نسل و ژانر و گیمینگ دم میزنن. بخدا تقصیر ما نیست این هیتی که میبینید، دنیای موازی رو شرح میدید به جای دنیای واقعی!

تا حدی درسته
مثلا معرفیsilk songیا persona3

زبان نامناسب
چرا نمیتوانیم ایکس باکس را دوست داشته باشیم؟ دقیقا به خاطر کاربرای عضویت 2023 - 2022 ای که یک کله و بدون فوت وقت از ایکس باکس و نمایش هاش و بازی هاش و ماورایی بودن گیم پلی و گرافیک و ارتقا نسل و ژانر و گیمینگ دم میزنن. بخدا تقصیر ما نیست این هیتی که میبینید، دنیای موازی رو شرح میدید به جای دنیای واقعی!
واقعا فکر کردی برای ما مهمه که امثال تو XBOX رو هیت میدن یا نه =)) =))
اینجا هم محفل بزرگ ترین شوکیس تاریخ هست تو هم بفرما همون شت شوی جیم رایان بزرگ
به سلامت

آخرین ویرایش:
از اونجایی که لیست بر اساس بازی های معرفی شده و شایعه ها ساخته شده، کاملا فیکه.

تو بدترین شوکیس ها چندتا سورپرایز (الزاما نه بازی بزرگ و خوب ) وجود داشته.

۳۰ درصد این لیست هم تو شوکیس نمی بینیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or