نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

شخصا سونی فن هستم و حدود یک ساله پیوستم به جمع سبزها.مهمترین انگیزم گیم پس بود که خودش عالیه که هیچ.باعث شد سونی هم خودشو تکون بده و پلاس اکسترا و پرمیوم رو راه انداخت.
گیرز و هیلو که مهمترین آیکون های ایکس باکس هستن تو سلیقه من نیست.ولی تا اینجا با هورایزن زندگی کردم و اوری و سایکوناتس عالی بودن.
میخوام بگم به شدت منتظر فیبل هستم و هایپ عجیبی دارم واسش.این بازی به شدت واسم دوست داشتنی هست.
حس بازگشت به گذشته و افسانه و اسطوره + گیم پلی گیرا و اوپن وورد پر رمز و راز و تایم طولانی که توش غرق بشم،قند آب میکنه تو دلم.
خلاصه ما پیرمردها رو هم دریابن ممنون میشیم ازشون. :D

پ . ن : هایپ دوم : State of Decay
منم قبلا سریز اس داشتم و فروختم ولی این نمایش استارفیلد اگر چیز خفنی باشه احتمال زیاد نتونم خودمو کنترل کنم و یه سریز اکس بگیرم چون واقعا استارفیلد حداقل در ظاهر کاملا باب میل منه. از سمت دیگه هم این بازی الان آخرین سنگر اکس باکس شده که امیدوارم این یکیو نر...ینن تا هم یه رقیب برای پلی استیشن وجود داشته باشه هم من یه بازی باب میلم روی اکس باکس پیدا کنم:D

شوکیس از نظر محتوا که بنظر کامل هست و تنها نکته ای که میمونه کیفیت پرزنت بازیهاست که اگه بتونن نمایش خوبی برای بازیها تدارک دیده باشن میتونه یه شوکیس عالی بشه.
فقط تنها توصیه ای که میتونم بکنم اینه بقول خود گرینبرگ:D با ذهن باز برین سراغ شوکیس و اینکه هیچوقت تو ذهنتون از نمایش بازی ها یه چیز تخیلی نسازید که قطعا میخوره تو ذوقتون :-"

لاین آپ شوکیس برای کسایی که نمی خوان با این مردک مزخرف گرینبرگ برن ته دره :> :
نیم ساعت نمایش ‌Forza
نیم ساعت نمایش Hellblade 2
نیم ساعت نمایش بازی های 3rd Party مولتی پلتفرم
نیم ساعت نمایش Starfield

آخرین ویرایش:
زیاد به تریلرها in engine امیدوار نباشید.

تریلر هیلو همون اولیش(in engine) خیلی خفن بود اما خب دیدیم آخرش چی شد از لحاظ گرافیکی.

اسپایدر من هم نمونه آخرش که تو شو کیس سونی دیدیم چقدر فرق می‌کرد.

• Like
Reactions: Rodan
زیاد به تریلرها in engine امیدوار نباشید.

تریلر هیلو همون اولیش(in engine) خیلی خفن بود اما خب دیدیم آخرش چی شد از لحاظ گرافیکی.

اسپایدر من هم نمونه آخرش که تو شو کیس سونی دیدیم چقدر فرق می‌کرد.

البته اين حرف تا حدودي نادرسته

اون گيم پلي اين انجين فقط تو سفينه يعني يه محيط كاملا بسته بود ضمن اينكه با اين وجود هم گرافيك عجيب غريبي نداشت
تو خود بازي هم محيطهاي بسته گرافيك عالي دارن ولي محيطهاي باز نه زياد

كلا اين انجين اگه گيم پلي باشه تنها فرقش با كنسول اينه كه روي يه سيستم خيلي قوي تر بازي رو ران كردن همين

منم قبلا سریز اس داشتم و فروختم ولی این نمایش استارفیلد اگر چیز خفنی باشه احتمال زیاد نتونم خودمو کنترل کنم و یه سریز اکس بگیرم چون واقعا استارفیلد حداقل در ظاهر کاملا باب میل منه. از سمت دیگه هم این بازی الان آخرین سنگر اکس باکس شده که امیدوارم این یکیو نر...ینن تا هم یه رقیب برای پلی استیشن وجود داشته باشه هم من یه بازی باب میلم روی اکس باکس پیدا کنم:D
نمیخوام زیاد آف تاپیک برم.
ولی در پاسخ به شما:
استارفیلد اصلا تو سلیقه من نیست.
منصف باشیم خدایی.آخرین سنگر رو قبول ندارم.فورزا و فیبل از نظر من سنگرهای مهمتری هستن.تازه State o Decay و عناوین دیگری هم هستن که ممکنه بیش از انتظار خوب از آب در بیان.

پ . ن : با توجه به اینکه حدس میزنم زلدا باز هم باشی،سری ایکس بگیر و آماده باش واسه فیبل :D

نمیخوام زیاد آف تاپیک برم.
ولی در پاسخ به شما:
استارفیلد اصلا تو سلیقه من نیست.
منصف باشیم خدایی.آخرین سنگر رو قبول ندارم.فورزا و فیبل از نظر من سنگرهای مهمتری هستن.تازه State o Decay و عناوین دیگری هم هستن که ممکنه بیش از انتظار خوب از آب در بیان.

پ . ن : با توجه به اینکه حدس میزنم زلدا باز هم باشی،سری ایکس بگیر و آماده باش واسه فیبل :D
اره فیبل و بیشتر عناوینی که گفتی اسامی بزرگی هستند و مهم هستن اما منظور من از آخرین سنگر این بود که الان مدت هاست اکس باکس انحصاری درست درمونی نداشته و با شکست ردفال دیگه خیلی ذهنت ها منفی شده در نتیجه اگر استارفیلد هم با این امیدی که بهش هست شکست بخوره من احساس میکنم دیگه برگردوندن اطمینان به مخاطبان اکس باکس خیلی کار سختی میشه و حداقل باید تا دو سه سال عناوین فوق العاده عرضه کنن تا مخاطبا ذهنیتشون تغییر کنه. ولی اگر استارفیلد موفق بشه و در ادامه هم خراب کاری سنگینی شاهد نباشیم بنظرم شرایط برای اکس باکس به مرور بهبود پیدا میکنه.
در مورد زلدا هم که فعلا توتک اسیرمون کرده فیبل دیگه بره برای ۲۰۲۶ به بعد که وقت باشه براش:D

البته اين حرف تا حدودي نادرسته

اون گيم پلي اين انجين فقط تو سفينه يعني يه محيط كاملا بسته بود ضمن اينكه با اين وجود هم گرافيك عجيب غريبي نداشت
تو خود بازي هم محيطهاي بسته گرافيك عالي دارن ولي محيطهاي باز نه زياد

كلا اين انجين اگه گيم پلي باشه تنها فرقش با كنسول اينه كه روي يه سيستم خيلي قوي تر بازي رو ران كردن همين
علاوه بر سفینه اون یکی هم بود که محیط رو نشون میداد

کاری به In engine یا in game ندارم. استارفیلد حتی اگه پر باگ هم باشه بازم آپدیت میکنن و کم کم درستش میکنن. مادساز ها هم خودشون یجورایی توی توسعه بازی دخیل هستن.
بازیای بتسدا یعنی اونایی که توسط خود Bethesda Softworks ساخته میشن موفقیتشون تضمین شده هست. استارفیلد هم قطعا همینطوره.
یه عده هستن که میرن توی این بازی اصلا زندگی میکنن :D با ماد و هزار تا چیز دیگه تا سالها سرگرم میشن و کلا بازی دیگه بازی نمیکنن.

يكي از موردانتظار ترين اي پيها ماكرو براي من اوروايلده اون طراحي هنري و گرافيكي رو بشدت دوست دارم
اندي رابينسون گفته اگه پروژه دست گرگ ميلز باشه بايد خيالمون راحت باشه
نمايش بعيد ميدونم داشته باشه اما هر خبري ازش يه سورپرايزه!
و پرفكت دارك هم چيز مرموزيه دوست دارم ازش بيشتر بدونم كه اينم باز بعيده :D
PD یا ever بالاخره یکیشون بنظرم هرچند کوتاه نمایش دارن
که نظر بنده به بانو جوانا نزدیکتر است :D ;))
احتمالا اگه گربه نره سر عقل بیاد باید مارکتینگ هر ip AAA رو از سال قبل مثل سونی شروع کنه تا بخوبی دیده بشه و برای اکوسیستم جذب یوزر داشته باش نه مثل HIFI شدو دراپ کنه سیگار لازم بشیم:Neutral:

شوکیس از نظر محتوا که بنظر کامل هست و تنها نکته ای که میمونه کیفیت پرزنت بازیهاست که اگه بتونن نمایش خوبی برای بازیها تدارک دیده باشن میتونه یه شوکیس عالی بشه.
فقط تنها توصیه ای که میتونم بکنم اینه بقول خود گرینبرگ:D با ذهن باز برین سراغ شوکیس و اینکه هیچوقت تو ذهنتون از نمایش بازی ها یه چیز تخیلی نسازید که قطعا میخوره تو ذوقتون :-"
بنظرم اینجا منظور استاد گربه نره از ذهن باز این هست که ذهنتون رو معطوف به مثلث gears halo fm نکنید و تو هر ژانر و هر سلیقه ای دستمون برای نمایش باز هست و رو یه ip خاص فوکس نکنین(هرچند که حرفای این پلشت کلا نباید اعتنایی کرد)
کاش اون in engine ـه فیبل باشه بدجور تو کف اینم یه چیزی ازش ببینم :D
ینی بعد سه سال انتظار داری بازم از پیش رندر شده تحویلمون بدن؟!
مشخص که ریل تایم هست:Groupwave::Groupwave:

• Like
Reactions: ravi and RAFA_1992

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or