به بهخب دوستان مجدد یوزر سوپربن سایت ازم خواسته یوزرهایی که نشد با تانک بیان رو با تجهیزات جدید روانه شوکیس کنم
تجهیزات کاملا US هست که دوستان ناراحت نشن
View attachment 295444
اینم بچه هایی که قبلا زمینی حرکت حرکت بودن
View attachment 295445
بازم دوستی جا مونده بگه تا قبل کنفرانس برسونیمش
خب دوستان مجدد یوزر سوپربن سایت ازم خواسته یوزرهایی که نشد با تانک بیان رو با تجهیزات جدید روانه شوکیس کنم
View attachment 295444
View attachment 295445
خب دوستان مجدد یوزر سوپربن سایت ازم خواسته یوزرهایی که نشد با تانک بیان رو با تجهیزات جدید روانه شوکیس کنم
View attachment 295444
View attachment 295445
من خودم به شخصه ویچر 3 رو با فریم 30 مود rtx ترجیح دادم واقعا خیلی فرقش بود بصری.30 فریم را اصلا نمیشه دیگه تحمل کرد. من هرچی بازی میاد حتی سینمایی تریناشون را هم میذارم روی 30 فریمم احساس میکنم بازی داره اسلوموشن با لگ اجرا میشه.
واقعا وجود مود 60 فریم حتی اگه رزولوشن به صورت اگرسیو کم بشه هم ضروریه
حالا که زمین و هوا رو کاملا پوشش دادین، یه زیر دریایی هم برای ما ردیف کنین که از عمق به سمت ردموند عازم بشیم.
خود Todd قبلا تو مصاحبه با Lex Fridman گفته بود که با 30 فریم بودن بازیاشون مشکلی ندارن، پس احتمالا با توجه به وسعت بازی (حداقل موقع لانچ) شاهد 30 فریم هستیم. اگه بتونن یه 60 فریم پایدار موقع لانچ برسونن که قطعا فوقالعاده میشه، ولی اگه نشد یه 30 فریم polish شده و روون (یه چیزی تو مایه های FH5 که مود Quality ـش هم عالی بود) کافیه.یه چیزی بگم؟ انتظارتون از استارفیلد رو بزارید روی ۳۰ فریم بودن که ضدحال نخورید. من الان دارم استاروارز رو بازی میکنم روی کنسول. ۶۰ فریمش واقعا داغونه چه از لحاظ افت فریم چه از لحاظ ایمیج کوالیتی و رزولوشن. من بعید بدونم استارفیلد با این وسعت بتونه ۶۰ فریم درست حسابی ران بشه روی کنسول اونم با این انجین داغون بتزدا. میدونم نا امید کننده است ولی خب گویا این نسل هم باید ۳۰ فریم بگذرونیم!
پ.ن: ۶۰ فریم بودن بازی واقعا سوپرایز میکنه منو.
We are okay with 30 frames per second as long as it looks really good and the simulation is running and all of those things.”
علی ونومخب دوستان مجدد یوزر سوپربن سایت ازم خواسته یوزرهایی که نشد با تانک بیان رو با تجهیزات جدید روانه شوکیس کنم
View attachment 295444
View attachment 295445
شادو دراپ به نظرت چی داریم سبحان؟View attachment 295499
۱۰ تا اچیومنت جدید برای Hi Fi rush توی دیتابیس استیم پیدا شده که گمانه ها میگن نشونه dlc برای این بازی هست که احتمالا توی شوکیس معرفی میشه
اگر امکانش هست می خوام سوار اون هلیکوپتر بشمخب دوستان مجدد یوزر سوپربن سایت ازم خواسته یوزرهایی که نشد با تانک بیان رو با تجهیزات جدید روانه شوکیس کنم
View attachment 295444
View attachment 295445
شدو دراپ احتمالا همین dlc های فای راش و یا شاید کالکشن گیرز برای پی سیشادو دراپ به نظرت چی داریم سبحان؟
فکر کن نسخه جدید سایکوناتس یا ریمستر/ریمیک نسخه اول رو شادو دراپ کنن لامصبا
علی ونوم
فروبری
Dreaslord
اینا کاربرایی بودن که تو تاپیک اکس باکس که دیگه نمبینمشون.....
ها راستی
من چرا موجود نمیباشم ؟!
پس بقول دوستمون درخواست یورش با یک فروند زیردریایی اتمی میباشیمشما با تجهیزات بعدی میاید دیگه