گیرز ۶؟ اگه بخواد از لحاظ داستان در حد ۵ باشه که همون معرفی نشه بهتره از لحاظ فروش هم اصلا خوب نبود گیرز ۵. مولتی پلیر هم خیلی زود ریزش کرد.احتمال معرفی شدن گیرز ۶ به شدت بالاست، کولیشن گیرزهای ۴ و ۵ رو تقریبا در عرض ۲ سال ساخت و الان از آخرین چیزی که استودیو منتشر کرده تقریبا ۳ سال میگذره (که البته یه DLC بود) و بازی الان دیگه باید قابل نمایش باشه، و سال دیگه عرضه بشه.
از اون جایی که زمان معرفی شدن نسخه ۴، اعلام کردن که قراره یک سهگانه بسازن، پس انتظار ریبوت شدن رو نداشته باشید. البته امیدوارم بعد از نسخه ۶، یه استراحت طولانی مدتی به فرنچایز بدن و برن سراغ ip جدید
خدایی وضع مارو نگانظرتون چیه یه سری بزنیم به کنفرانس های E3 مایکروسافت خدا بیامرز توی نسل ۷؟
بازی های بزرگی که در E3 2005 نمایش داشتن:
Gears of War
Half Life 2
Kameo
King Kong
Perfect Dark Zero
بازی های بزرگی که در E3 2006 نمایش داشتن:
GTA IV
Bioshock
Brothers in Arms
Fable2
Forza Motorsport 2
Gears of War
Mass Effect
ShadowRun
بازی های بزرگی که در E3 2007 نمایش داشتن:
Halo 3
Bioshock
Call of Duty4: Modern Warfare
Fallout 3
Halo Wars
Lost odyssey
Mass Effect
Resident Evil 5
Rock Band
بازی های بزرگی که در E3 2008 نمایش داشتن:
Gears of War 2
Fable 2
Fallout 3
Modern Warfare 2
Portal
Resident Evil 5
بازی های بزرگی که در E3 2009 نمایش داشتن:
Alan Wake
Assassin's Creed 2F
Forza Motorsport 3
Halo: ODST
Halo: Reach
Left 4 Dead 2
Mass Effect 2
Metal Gear Solid Rising
Splinter Cell: Conviction
بازی های بزرگی که در E3 2010 نمایش داشتن:
Call of Duty Black Ops
Crysis 2
Dead Space 2
Fable 3
Halo: Reach
Mortal Kombat
NFS: Hot Pursuit
بازی های بزرگی که در E3 2011 نمایش داشتن:
Halo 4
Halo: Anniversary
Forza MotorSport 4
Gears of War 3
Modern Warfare 3
Mass Effect 3
Tomb Raider
بازی های بزرگی که در E3 2012 نمایش داشتن:
BlackOps 2
Forza Horizon
Halo 4
Splinter Cell: BlackList
Tomb Raider
Watch Dogs
Good Old Days.
خدا پدرت رو بیامرزه داشمن نظر دوستان در مورد کنترل انتظارات قبول دارم اما اگه نگاه کنید ما هیچ انتظار نا معقولی برای شوکیس نداریم،
این چیزی بود که من دیروز اپلود کردم
View attachment 295364
استارفیلد که تکلیفش معلومه،(+فورزا)
هلبلید تقریبا 1300 روزه معرفی شده،
اوود 1000 روزه معرفی شده،
فیبلم 1000 روزه معرفی شده تازه ما انتظارشو نداشتیم خودشون کرم ریختن،ویدیوشون از دیروز نزدیک 5میلیون بازدید داشته،
ما انتظار بازی جدید یا gta نداریم همین هایی که قبلا معرفی کردن برامون کافیه،
بهتون قول می دم کسی سراغ فیبل رو نمی گیره اگه به قول دوستان اون چهارتا دیگه نمایش درست حسابی داشته باشن،
من شخصا به این شوکیس خیلی امید دارم خیلی
اگه اسمی از بازی Ori بیاد.دیگه هر اتفاقی هم واسه قطار و تانک و موشک و بقیه وسایل حمل و نقل هایپ بیوفته..من حداقل جون سالم به در میبرمکلا دو تا نمایش میتونه منو تا مرز جنون بکشه.
یکیش که مثل همیشه سیلک سانگ هست که بلاخره تاریخ انتشار بدن.
دومیش هم که اوری ۳ هست. میدونم پروژه در حال ساخته ولی حتی یه تیزر کوچولو هم میتونه بترکونه.
View attachment 295365
بس که نسخه های قبلی این دو تا بازی لذت بخش بودن و سر جمع بالای ۵۰۰ ساعت حداقل بازیشون کردم.
سری گیرز رو باید یه ریبوت کنند و خط داستانی تغییر بدن. اینطوری دوباره میشه به اوج برگشت.
از هلبلید۲ هم یه گیم پلی نشون بدن عالی میشه. کسایی که نسخه اول رو بازی کردن میدونن که تو نسخه دوم قرار نیست گیم پلی تو سبک گاد او وار یا تلو ببینند و اصلا نیازی هم به این کار نیست. سبک بازی فرق داره و به جرأت میتونم بگم یکی از خاص ترین و وحشتناکترین تجربه های گیمی من با نسخه اول رقم خورد.
فقط معماهای بازی رو بیشتر کنند و همون سبک گیم پلی رو پولیش کنند عالی میشه.
بنظرم کیف این مراسم ها به همون هایپ قبلش هست، این لذت رو از خودمون دریغ نکنیم.
رفیق به نظرم از بین Avowed و Fable یکی نمایش داشته باشد عالی هست.از اون طرف 2 بازی جدید هم معرفی شود به یک کنفرانس خیلی خوب تبدیل می شود،بازی جدید هم منتظر عناوین خیلی بزرگ و معروف نیستم،بازی جدید Double Fine و Compulsion هم باشد اوکی هست.البته بستگی به این دارد که برای مثال از Hellblade II یک نمایش چند دقیقه ای شامل مبارزات رو شاهد باشیم،نه اینکه صرفا یک تریلر سینمایی پخش کنند.انصافا کسی هست که واقعا سطح توقعش از این هم پایین تر باشد؟من نظر دوستان در مورد کنترل انتظارات قبول دارم اما اگه نگاه کنید ما هیچ انتظار نا معقولی برای شوکیس نداریم،
این چیزی بود که من دیروز اپلود کردم
View attachment 295364
استارفیلد که تکلیفش معلومه،(+فورزا)
هلبلید تقریبا 1300 روزه معرفی شده،
اوود 1000 روزه معرفی شده،
فیبلم 1000 روزه معرفی شده تازه ما انتظارشو نداشتیم خودشون کرم ریختن،ویدیوشون از دیروز نزدیک 5میلیون بازدید داشته،
ما انتظار بازی جدید یا gta نداریم همین هایی که قبلا معرفی کردن برامون کافیه،
بهتون قول می دم کسی سراغ فیبل رو نمی گیره اگه به قول دوستان اون چهارتا دیگه نمایش درست حسابی داشته باشن،
من شخصا به این شوکیس خیلی امید دارم خیلی
داش ممد برای جامونده ها یکی از پیشرفته ترین تجهیزات نظامی رو در حال آماده سازی هستیمحالا ستاد کنترل هایپ، فعال شده کاری نداریم ولی مهمترین بار هایپ، به عهده استارفیلده.
چون ته نمایشه و نیم ساعته، همینطور که اسپایدر بود، پس 50 درصد نمره نمایش رو اونه. تو هر چقدر گیرز و ... بچسبونی تو نمایش، اون گند بزنه، سطح نمایش میاد پایین.
اما فیبل و ایده تریلری که دادن، جدا، اگه کالکشن یا خود فیبل نباشه، این گرینبرگ دار و دسته اش سادیسم دارن، چون اون آهنگ و سایر موارد رو هر چی فکر کنی، میرسونت به فیبل.
میمونه هندونه دربسته، استارفیلد.این هندونه، همه چی تو همینه
View attachment 295369