پس این ریمیک نینجا گایدن بلک هستش گفتم چقدر اشنا هستش انگار قبلا بازی کردمشنیجا گایدن بلک هست نه زیگما بلک
یعنی نسخه ۳۶۰ ریمیک شده
بخاطر همونه که خونریزی و قطع عضو دقیقا مثل نسخه ی ۳۶۰ زیاده و با نسخه ی زیگما ps3 متفاوته
البته ترکیبهنیجا گایدن بلک هست نه زیگما بلک
یعنی نسخه ۳۶۰ ریمیک شده
بخاطر همونه که خونریزی و قطع عضو دقیقا مثل نسخه ی ۳۶۰ زیاده و با نسخه ی زیگما ps3 متفاوته
چیزی که من از نظرات ملت دیدم بازی برخلاف اسمش بیشتر همون سیگما ۲ هستش که ریمیک شده. یعنی درجه سختی، تعداد دشمن ها، مراحل و... همون مدل سیگما ۲ هستش. بیشتر در زمینه خشونت به ۲ اورجینال شبیه.نیجا گایدن بلک هست نه زیگما بلک
یعنی نسخه ۳۶۰ ریمیک شده
متاسفانه مدل یکی از دوتا بانوان محجبه تر شده.چیزی که من از نظرات ملت دیدم بازی برخلاف اسمش بیشتر همون سیگما ۲ هستش که ریمیک شده. یعنی درجه سختی، تعداد دشمن ها، مراحل و... همون مدل سیگما ۲ هستش. بیشتر در زمینه خشونت به ۲ اورجینال شبیه.
کلا تفاوت سیگما و ۲ اورجینال خیلی بیشتر از صرفا خون ریزی و قطع عضو بود. درجه سختی هم خیلی پایین تر بودش و یه سری از مراحل بازی هم فرق داشت.
نمیدونم چه مرضیه که همون شماره ۲ رو عین آدم جایی عرضه نمیکنن و همش سیگما رو قالب میکنن
انگار این کامنت رو تسبیح به دست از بالای منبر گذاشتیمتاسفانه مدل یکی از دوتا بانوان محجبه تر شده.
هرچند خدا رو شکر حداقل اندامشون رو تغییری ندادن.
حداقل لباس دختره مو بلونده که آخر بازی نجاتش میدیم تغییر کرده.
چه عجبExpedition 33 و دیگر هیچ
بقیه بازیهام خوبن ولی واقعا برای من که عاشق این سبکم این بازی اخرت لذته.
ما که رفتیم سراغ نینجا گایدن 2 بلک تا باقی بازی ها برسن
View attachment 365040
البته فعلا در حال دنلد شدنه و تا تموم بشه دارم Dynasty Warriors Origin میرم. اینم برخلاف انتظار بازی خیلی خیلی خوبیه! به نظرم حال داشتید بازی کنیدش. غافلگیر میشید قشنگ از کامبتش!
بازى گرون شده اين روزا اگه واقعا خوبه dynasty يه كاريش بكنم
همين نينجا گايدن هم ما مستضعفين از گيم پس دانلود كرديم
اگه کلا به این سبک یه دکمه بزن صد نفر برن رو هوا علاقه داری، ایشون ته بازیه، چون کامبتش خیلی عمق پیدا کرده و سیستم های خوبی داره، دیگه صرفا باتن مشینگ و شوت کردن سربازها به آسمون نیست. هم کامبوهاش خفنه، هم تنوع سلاح ها. مبارزاتش استراتژی های جالبی هم دارن و باید موقع جنگ ها با فکر حمله کنی و قشنگ برنامه بریزی ببینی چطور میشه حریف رو شکست داد. من تا الان حدود 5 6 ساعت بازی کردم، دوتا چپتر رو رفتم، و خیلی خیلی حال کردم باهاش. ولی در نظر بگیر از اول فن بازی بودم و ایشون واقعا یه محصول باکلاس و با پرستیژ شده الان. نمراتش هم خیلی خوب بود و آی جی ان فکر کنم 9 داد بهش!
پ.ن: نینجا گایدن ظاهرا رو اکس باکس پرفورمنس خوبی نداره. رو PS بزن.