نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

نیجا گایدن بلک هست نه زیگما بلک
یعنی نسخه ۳۶۰ ریمیک شده
بخاطر همونه که خونریزی و قطع عضو دقیقا مثل نسخه ی ۳۶۰ زیاده و با نسخه ی زیگما ps3 متفاوته
پس این ریمیک نینجا گایدن بلک هستش گفتم چقدر اشنا هستش انگار قبلا بازی کردمش
اول فکر کردم نسخه ای جدید از سری بلک هستش

• Like
Reactions: Love Console
یعنی نسخه ۳۶۰ ریمیک شده
بخاطر همونه که خونریزی و قطع عضو دقیقا مثل نسخه ی ۳۶۰ زیاده و با نسخه ی زیگما ps3 متفاوته
البته ترکیبه
یعنی خون رو حفظ کردن مثل 360
ولی آیانه ، ریچل ، مومیجی هم قابل بازین ، مثل PS3 ...

به صورت خلاصه، کامل ترین نسخه ی بازی رو دارن منتشر میکنند

یعنی نسخه ۳۶۰ ریمیک شده
چیزی که من از نظرات ملت دیدم بازی برخلاف اسمش بیشتر همون سیگما ۲ هستش که ریمیک شده. یعنی درجه سختی، تعداد دشمن ها، مراحل و... همون مدل سیگما ۲ هستش. بیشتر در زمینه خشونت به ۲ اورجینال شبیه.
کلا تفاوت سیگما و ۲ اورجینال خیلی بیشتر از صرفا خون ریزی و قطع عضو بود. درجه سختی هم خیلی پایین تر بودش و یه سری از مراحل بازی هم فرق داشت.
نمیدونم چه مرضیه که همون شماره ۲ رو عین آدم جایی عرضه نمیکنن و همش سیگما رو قالب میکنن:دی

تو نمایش دیشب حقیقتا Doom اصلا تو یه سطح دیگه بود، فقط هم گیم‌پلی رو گسترش نداده بودن بلکه لول‌دیزاین و حتی Lore هم کاملا تو سطح بالاتری از نسخه‌های قبلی بود. یعنی تنها مشکل Doom تکراری شدن مبارزات بود که به نظرم این نسخه دیگه این مشکل وجود نداره. از اون طرف دیگه صرفا وارد یه بازی تقریبا بدون هدف نمی‌شیم بلکه قشنگ یه دنیای درست و حسابی برامون ساختن 😁

نمایش Ninja Gaiden 4 هم یه جوری بود برام. اولش که لوگو PG رو نشون دادن و شخصیت جدید اومد دقیقا بازی PG بود ولی Rising بود تا NG 😁 یعنی خیلی خوب به نظر می‌رسید ولی اصلا NG نبود! ولی اون جایی که Ryu اومد با اینکه کوتاه بود ولی یهو همه چیز شد Ninja Gaiden! امیدوارم حضورش تو بازی کوتاه نباشه. ریمیک نسخه دوم هم خبر خیلی خوبی بود، یادش به خیر دهنمون سرویس شد سر این بازی از بس سخت بود 😁

South of Midnight هم از چیزی که فکر می‌کردم بهتر هست. یعنی نمایش قبلی با اینکه خوب و جالب بود ولی انگار یه بازی خیلی سر راست هست که هر دفعه هم یکی دو تا دشمن می‌اومدن و چیز بیشتری نداشت! ولی نمایش دیشب نشون داد صرفا به طراحی‌های قشنگ محیط وابسته نیست و حرف‌های زیادی برای گفتن داره. اگر کامبت بازی تکراری نشه می‌تونه یکی از سورپرایزهای امسال باشه.

اون یکی بازی که اسمش سخته هم همون پارسال مشخص بود بازی خوبی هست و خیلی هم غنی و گسترده به نظر میاد. من زیاد با سیستم مبارزات این سبک آشنا نیستم ولی حتی اینم خیلی خوب به نظر می‌اومد 😁

چیزی که من از نظرات ملت دیدم بازی برخلاف اسمش بیشتر همون سیگما ۲ هستش که ریمیک شده. یعنی درجه سختی، تعداد دشمن ها، مراحل و... همون مدل سیگما ۲ هستش. بیشتر در زمینه خشونت به ۲ اورجینال شبیه.
کلا تفاوت سیگما و ۲ اورجینال خیلی بیشتر از صرفا خون ریزی و قطع عضو بود. درجه سختی هم خیلی پایین تر بودش و یه سری از مراحل بازی هم فرق داشت.
نمیدونم چه مرضیه که همون شماره ۲ رو عین آدم جایی عرضه نمیکنن و همش سیگما رو قالب میکنن:دی
متاسفانه مدل یکی از دوتا بانوان محجبه تر شده.
هرچند خدا رو شکر حداقل اندامشون رو تغییری ندادن.
حداقل لباس دختره مو بلونده که آخر بازی نجاتش میدیم تغییر کرده.

متاسفانه مدل یکی از دوتا بانوان محجبه تر شده.
هرچند خدا رو شکر حداقل اندامشون رو تغییری ندادن.
حداقل لباس دختره مو بلونده که آخر بازی نجاتش میدیم تغییر کرده.
انگار این کامنت رو تسبیح به دست از بالای منبر گذاشتی :D

ما که رفتیم سراغ نینجا گایدن 2 بلک تا باقی بازی ها برسن:دی

photo_2025-01-24_13-21-13.jpg

البته فعلا در حال دنلد شدنه و تا تموم بشه دارم Dynasty Warriors Origin میرم. اینم برخلاف انتظار بازی خیلی خیلی خوبیه! به نظرم حال داشتید بازی کنیدش. غافلگیر میشید قشنگ از کامبتش!

ما که رفتیم سراغ نینجا گایدن 2 بلک تا باقی بازی ها برسن:دی

View attachment 365040

البته فعلا در حال دنلد شدنه و تا تموم بشه دارم Dynasty Warriors Origin میرم. اینم برخلاف انتظار بازی خیلی خیلی خوبیه! به نظرم حال داشتید بازی کنیدش. غافلگیر میشید قشنگ از کامبتش!

بازى گرون شده اين روزا اگه واقعا خوبه dynasty يه كاريش بكنم :D
همين نينجا گايدن هم ما مستضعفين از گيم پس دانلود كرديم :( :D

بازى گرون شده اين روزا اگه واقعا خوبه dynasty يه كاريش بكنم :D
همين نينجا گايدن هم ما مستضعفين از گيم پس دانلود كرديم :( :D

اگه کلا به این سبک یه دکمه بزن صد نفر برن رو هوا علاقه داری، ایشون ته بازیه، چون کامبتش خیلی عمق پیدا کرده و سیستم های خوبی داره، دیگه صرفا باتن مشینگ و شوت کردن سربازها به آسمون نیست. هم کامبوهاش خفنه، هم تنوع سلاح ها. مبارزاتش استراتژی های جالبی هم دارن و باید موقع جنگ ها با فکر حمله کنی و قشنگ برنامه بریزی ببینی چطور میشه حریف رو شکست داد. من تا الان حدود 5 6 ساعت بازی کردم، دوتا چپتر رو رفتم، و خیلی خیلی حال کردم باهاش. ولی در نظر بگیر از اول فن بازی بودم و ایشون واقعا یه محصول باکلاس و با پرستیژ شده الان. نمراتش هم خیلی خوب بود و آی جی ان فکر کنم 9 داد بهش!

پ.ن: نینجا گایدن ظاهرا رو اکس باکس پرفورمنس خوبی نداره. رو PS بزن.

اگه کلا به این سبک یه دکمه بزن صد نفر برن رو هوا علاقه داری، ایشون ته بازیه، چون کامبتش خیلی عمق پیدا کرده و سیستم های خوبی داره، دیگه صرفا باتن مشینگ و شوت کردن سربازها به آسمون نیست. هم کامبوهاش خفنه، هم تنوع سلاح ها. مبارزاتش استراتژی های جالبی هم دارن و باید موقع جنگ ها با فکر حمله کنی و قشنگ برنامه بریزی ببینی چطور میشه حریف رو شکست داد. من تا الان حدود 5 6 ساعت بازی کردم، دوتا چپتر رو رفتم، و خیلی خیلی حال کردم باهاش. ولی در نظر بگیر از اول فن بازی بودم و ایشون واقعا یه محصول باکلاس و با پرستیژ شده الان. نمراتش هم خیلی خوب بود و آی جی ان فکر کنم 9 داد بهش!

پ.ن: نینجا گایدن ظاهرا رو اکس باکس پرفورمنس خوبی نداره. رو PS بزن.

والا من اخرين بار شايد رو ps2 اينو بازى كرده باشم و انقدم طى سال ها داغون بوده سمتش نرفتم ولى اين يكى نمره هاش وسوسم كرده.
دمو نداره؟ :D

پ.ن: دو سه ساعتى بازى كردم خوب بود كه اوكى بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or