نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

منم مثل بقیه بیشتر از هر چی با دیدن نینجا گایدن 2 بلک پشمام ریخت:دی از اون گیم هایی بود که سالها منتظر بودیم دوباره برگرده.
ولی وقتی رفتم پیج استیمش و چک کردم، دیدم یه سری میگن خیلی هم نمیشه بهش گفت 2 بلک و بیشتر سیگما 2 با خشونت بالا هستش که اندکی ناامید کننده بود برام... ظاهرا همچنان برای تجربه حقیقی NG2 باید به همون X360 متوصل شیم!

اون doom بینظیر بود‌‌. دو تا نسخه قبل، بهترین شوترهای نسل پیش بودن. این هم میتونه راحت بهترین شوتر نسل باشه. هیچی کم و کسر نداره.

نظر نامحبوب: چقدر بدم میاد از نینجا واقعا :D گیم پلی NG2B رو که دیدم واقعا سر درد میگیرم. چه دوربینیه اخه؟ حتی تشخیص نمیدم کارکتری که کنترل میکنیم کیه.

اون E33 هم تایپ گیمی که دوست دارم نیست ولی چیز خوبی میزنه کلا. بخصوص که بالاخره یه بازی دیدیم صورت کارکترها آدمیزادی بود.

و SOM هم بنظرم بازی گوگولی و قشنگیه. من وایبی که میده رو دوست دارم. حس میکنم از اون بازیاس که وقتی بیاد بالاتر از چیزی ازش انتطار میرفته، عمل میکنه.

آیا صنعت گیم دوباره داره Heal میشه؟ :دی

چقد همه عناوین دیشب خفن بودن، Ninja gaiden و Doom که پر از خین و خین ریزی بودن و پاستوریزه نشده بودن (منظور خود گیمه)، Expedition33 هم بشدت کار تر و تمیزی بنظر میرسید، چه طراحی کرکترای خفنی چه گرافیک تمیزی.
حتی South of midnight هم با اینکه همه زن بودن و شخصیتاشم سیاه پوست اصلا حس کرینج ووک نمیداد، آرت استایلش معرکس و طراحی محیطا و گرافیک هنریشم حرف نداره، فقط گیمپلیش یه خرده کند بنظر میرسه که باید دید نتیجه کار چجوری میشه.

آخرین ویرایش:
حقیقتا اين گیم پس ماکرو عجیب مفته مخصوصا برای ایرانی جماعت حالا چرا
اگه ظرفیت ۱ بخرید این بازیارو بالای ۲ تومن پیاده میشید
بعد اشتراک ۱ ساله گیم پس فکر کنم ۳تومن بشه بخری تاز ه اونم کمترن میشه بخری
این مفت نیست پس چیه

View attachment 364970

هرماه یک بازی بزرگ Day One=D>

حقیقتا اين گیم پس ماکرو عجیب مفته مخصوصا برای ایرانی جماعت حالا چرا
اگه ظرفیت ۱ بخرید این بازیارو بالای ۲ تومن پیاده میشید
بعد اشتراک ۱ ساله گیم پس فکر کنم ۳تومن بشه بخری تاز ه اونم کمترن میشه بخری
این مفت نیست پس چیه
دست مایکروسافت نمک نداره. همون سونی خوبه که ریمستر نسل هشتم رو ۷۰ دلار فروش کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or