نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

بازی از نظر گرافیک و پروفورمنس و طراحی شخصیت ها که مشخصا داغونه.😉
چندتا عکس داغون هم من بزارم :D
1686522763397.png 1686523586052.png 1686523666672.png 1686523719181.png 1686522995326.png 1686523154331.png 1686524132667.png 1686523098396.png

گرافیک محیطای داخلیش بنظرم جز بهترینا هست، تقریبا هر صحنه ای از محیطای داخلی بازی دیدم بشدت نورپردازی، سایه ها و رفلشکنا دقیق هست و دیگه اون حس رو هوا بودن و ناهماهنگی آبجکتا با هم که مال نسلای گذشته بود رو اصلا اینجا نمیبینم.
مشابهشو توی حالت RT ـه اسپایدرمن و سایبرپانک دیدم.
1686528349717.png 1686528452046.png

تنها چیزی که بنظرم عقبه، کیفیت چهره و انیمیشن صورت هست که یه جورایی به امضای بتسدا تبدیل شده :D که البته اینجا تا حدودی قابل درک هست با توجه به اینکه شونصد تا NPC داره و 250 هزار لاین دیالوگ که هرجور حساب کنی نمیشه روی تک تکشون تایم زیادی گذاشت و دستی انیمیتشون کرد و باید به یه جور سیستم خودکار وابسته شد.

---

یک لحظه تصور کن نشستی رو یک سیاره از سفینت خارج میشی و با این صحنه مواجه می شی: 8->
1686524649420.png

یکی از دلایلی که Outerwilds ـو خیلی دوس داشتم همین بود، مینشستی رو یه سیاره، نگاه آسمون میکردی میدیدی یه ماه گنده جلوت میچرخه، نور خورشید از پشتش میتابه و یه صحنه جادویی به وجود میاره.
حالا اینجا همونو داریم اما چند لول بالاتر :D

آخرین ویرایش:
تمام کامنت هارو نشستم خوندم
فقط به خاطر اینکه ذوق و شوق گیمری بعد از یه ایونت پربار رو ببینم
خوندن کامنت ها کلا حال خوب تزریق میکنه به آدم، حس و حال اون E3 های قدیم رو داد
از طرفی احساس میکنم واسه ما پیرگیمرهای دهه شصتی دیدن این شور و شوق واقعا نیازه
میفهمم که تنها نیستم و توی این این خراب شده ی بی در و پیکر پر از فقر و نابرابری و مرگ و هزار تا کثافت دیگه، بازی کماکان باعث میشه دقایقی شاد باشیم، و گیم هنوزم کیف خیلی هارو داره کوک میکنه

چندتا عکس داغون هم من بزارم :D
View attachment 296757View attachment 296771View attachment 296772View attachment 296773View attachment 296765View attachment 296767View attachment 296776View attachment 296766

تنها چیزی که بنظرم عقبه، کیفیت چهره و انیمیشن صورت هست که یه جورایی به امضای بتسدا تبدیل شده :D که البته اینجا تا حدودی قابل درک هست با توجه به اینکه شونصد تا NPC داره و 250 هزار لاین دیالوگ که هرجور حساب کنی نمیشه روی تک تکشون تایم زیادی گذاشت و دستی انیمیتشون کرد و باید به یه جور سیستم خودکار وابسته شد.

---

یک لحظه تصور کن نشستی رو یک سیاره از سفینت خارج میشی و با این صحنه مواجه می شی: 8->
View attachment 296778

یکی از دلایلی که Outerwilds ـو خیلی دوس داشتم همین بود، مینشستی رو یه سیاره، نگاه آسمون میکردی میدیدی یه ماه جلوته و نور خورشید از پشتش میتابه و یه صحنه جادویی به وجود میاره.
حالا اینجا همونو داریم اما چند لول بالاتر :D
من بعید بدون کله هر سیاره قابل کاوش باشه
چون خیلی حجیم میشه بازی
با این چیزی که من دیدم بگن 300 گیگه تعجب نمیکنم
فقط اینو باید در نظر گرفت که با هوش مصنوعی ماد رو pc غوغا میشه
------------------------------------
یکی زحمت بکشه مقاله در مورد استارفیلد بنویسه
خیلی عظیم بود
امیدوارم gta هم تو این اندازه ها باشه

تمام کامنت هارو نشستم خوندم
فقط به خاطر اینکه ذوق و شوق گیمری بعد از یه ایونت پربار رو ببینم
خوندن کامنت ها کلا حال خوب تزریق میکنه به آدم، حس و حال اون E3 های قدیم رو داد
از طرفی احساس میکنم واسه ما پیرگیمرهای دهه شصتی دیدن این شور و شوق واقعا نیازه
میفهمم که تنها نیستم و توی این این خراب شده ی بی در و پیکر پر از فقر و نابرابری و مرگ و هزار تا کثافت دیگه، بازی کماکان باعث میشه دقایقی شاد باشیم، و گیم هنوزم کیف خیلی هارو داره کوک میکنه
چیزی که مرا شیفته ی این صنعت کرده همین مورد است برای دیدن یک فیلم سینمایی بلاک باستری باید بروی روی پرده ایمکس ببینی ورگنه ان تجربه منتقل نمیشود
برای هر تفریحی دیگر نیز چنین است
تنها این ویدئو گیم است که همان تجربه ی که یک فرد در اروپا و امریکا از ان استفاده میکند ما نیز همین طور خواهیم بود
البته همین تجربه ی وبدئو گیم هم در چند سال گذشته بابت گرانی و اینترنت بد در ایران اسیب دیده ولی باز می ارزد امیدوارم همه بتوانند روزی کنسول مورد علاقه یشان را تهیه کنند و بدون مشکل از این مدیوم دوست داشتنی استفاده کنند

اینم یادم رفت بگم که یک مشکل دیگر ما در ایران این است که کودکان نوجوانان و جوانانی که باید دنبال تفریح لذت بردن از زندگی باشد به علت مشکلات کشور ذهنشان درگیر مسائل سیاسی میشود

از زمان دارینوس و بازیدات و بازیکده و بازیرایانه و... توی همه ی فروما بودم و حقیقتا تا به امروز که ۱۵ سال از عضویتم اینجا میگذره نه تاحالا اینقدر از یه پست توی یه فروم حالم به هم خورده بود (حتی ارزش نداره که اونو نقل قول کنم) و نه حقیقتا این حجم از عقده گشایی و تنفر پراکنی رو دیده بودم از یک شخص و نه واقعا کسیو دیدم که اینجوری ترول کنه و نفرت پراکنی کنه.
تنها حسی که پیدا کردم، حس تهوع همراه با ترحم هست :D
دوستان هم سعی کنن این شبو برا خودشون خراب نکنن و همچین اشخاصی رو نقل قول و منشن نکنن تا بیخود و بی جهت بحث کثیف vs به اینجا و اتفاقای امشب باز نشه :D

آخرین ویرایش:
خب منم الان رسیدم خونه و بگم که امسال دست پر اومدم.
با Peter hines در خصوص استارفیلد مصاحبه کردم و به زودی مصاحبه رو کار میکنیم تو بازی سنتر.
البته امکان مصاحبه ویدیویی نبود اما متن رو نوشتم و چیز خوبی شده.
یک قسمت در خصوص جام جهانی و بازی ایران و آمریکا صحبت می‌کنه که جالب.
یک ویدیو کوتاه هم البته رکورد کردیم که برای فن های ایرانی حرف میزنه که اونم به زودی از طریق بازی سنتر منتشر میشه.
با فیل اسپنسر صحبت کردم و یک ویدیو کوتاه ضبط کردیم. ویدیو پارسال رو هم نشون دادم و ادامه همون صحبت های قبلیه که منتظر این ویدیو هم باشید.
با سارا باند صحبت کردم و اونم یک ویدیو تقدیم به فن های ایرانی کرده.
با جف کیلی صحبت کردم. البته نتیجه بمونه برای بعد
با اعضای سایبر پانک تونستم صحبت کنم. هر چند اطلاعات زیادی رو در اختیار قرار ندادن، اما یک ویدیو خیلی کوتاه از گیم پلی dlc جدید گرفتم.
با Kareem Choudhry مدیر کلاود ایکس باکس و دسترسی اون از ایران گفت و گو کردم که البته گفت فعلا تنها راهش همون استفاده از وی پی ان
با جیسون رونالد دیزاینر ایکس باکس سری اس|ایکس گفت و گو کوتاهی داشتم‌.

خلاصه این که منتظر کلی مطلب و ویدیو باشید از بازی سنتر
یک چیزیو از قلم انداختم. با سایت خبری ایکس باکس از طرف خودشون با من مصاحبه کردن. (خیلی عجیب بود براشون که ایرانی هستم. :d )

بهم گفتن ویدیو منتشر میشه به زودی همراه با ویدیو. البته خودم هم ویدیو گرفتم از مصاحبه که اگر اونا منتشر نکنن از طرف خودمون بره رو سایت یا حالا صفحه شخصی توییتر خودم.
البته این ویدیو به شدت شخصیه و خب علاقه من به ژانر ریسینگ و فورتزا داخل ویدیو به شدت دیده میشه.

آیا امکان زیرنویس فارسی تو بازی ها به نظر شما وجود داره در اینده؟
راستش ما تا الان سعی کردیم پیگیر این باشیم که حداقل راحت بتونیم تو ایران بازی کنیم. این امکان فراهم بشه. زیر نویس حالا بماند دیگه.

Fable نمایش خوبی داشت ولی بعید میدونم بازی نهایی، از لحاظ فنی همین باشه (همینطور که Hellbalde نسبت به تریلر اول که Phil Spencer گفت In-engine هست ولی داونگرید شد). کاش Fable legend هیچ موقع کنسل نمیشد یاد باد.

خب خسته نباشن :))، اینم رفت 2024، شخصا به بازی نهایی هم امیدی ندارم. (اون انتظاری که از Ninja Theory تو ذهنم داشتم فکر نکنم برآورده شه)

قطعا بهترین شوکیس امسال بود، منتها برای کسایی که تو 10 سال گذشته مایکرو فن مونده بودن.

انصافا فيبل يك تا سه رو بازي كردي و با اين مقايسه ميكني؟
بعد فيبل لجندز؟؟ بيخيال

براي هزارمين بار تريلر فيبل اين گيم بود نه اين انجين

هل بليد تاخير خورد؟ مگه قرار بود امسال بياد؟
اين انجين جهت اطلاع روي يه پي سي با چند برابر قدرت كنسول ران ميشه
طبيعيه نسبت به نمايش رو كنسول بهتر باشه
به اينم داونگريد نميگن

حداقل اگه از اخبار گيمهاي اكس باكس خبر نداريد فكت صادر نكنيد

این مایکروفن و سونی فن بودن واقعا نمیفهمم.هر بازی خوبی هر کمپانی منتشر کنه قابل تقدیره و تا جای ممکن باید تلاش کرد اون بازیو تجربه کرد و خودشو از اون محروم نکرد.حالا یوقت در حد شوخی ۲ ۳ تا کری هم خونده بشه طبیعیه و فانه ولی یسری دوستان واقعا دارن خودشونو اذیت می کنن سر این فن بازی ها.وقتی سونی نمایشش خوبه یه عده حالشون بده میشه ایکس باکس نمایشش خوب باشه یه عده دیگه حالشون بد میشه.

من بعید بدون کله هر سیاره قابل کاوش باشه
چون خیلی حجیم میشه بازی
با این چیزی که من دیدم بگن 300 گیگه تعجب نمیکنم
فقط اینو باید در نظر گرفت که با هوش مصنوعی ماد رو pc غوغا میشه
حدسم اینه حالا که تعداد سیاره ها اینقد زیاده سایزشون بزرگ نباشه، یعنی ممکنه یک شات خفن که از یه سیاره نشون میدن و دور دستاش کوه و دشت دیده میشه نصف سیاره تو همون فریم دیده بشه مثلا.
چون وسیله نقلیه خاصی نداره و با جت پک باید دور زد نباید انتظار داشته باشن یکی شونصد کیلومتر از سفینش دور شه.

در مورد حجمش این سیستم مورد نیاز PC ـش (از صفحه استیم بازی) که حجمشو 125 گیگ زده:
1686529196708.png

آخرین ویرایش:
View attachment 296667
View attachment 296668
میگم @Sepi_60 یادمه گفتی CGI هست و نمیدونم گیم پلی نداره و .....
خلاصه که آره عزیزم .....
پسر گلم، هیچجا نگفتم cgi بودش. شما داغ بودی یکم توهم زدی احتمالا.
صحبت ingame و in engine بود که جایی ندیدم بگه in game هستش. اگرم بود که خدا رو شکر، به هر حال صحبتی از cgi نشد اصلا.
مثکه خیلی در حین کنفرانس اذیت شدی از دستم که اینطوری جمع شده بوده تو دلت:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or