عجب شوکیسی بود. تقریبا تمام بازیهای فرست پارتی که نشون دادن عالی بودن.
فیبل فراتر از انتظارم بود واقعا. دوستان دقت نکردن انگار، زده بود in-game
چند تا صحنه کوتاه هم از گیم پلی مستقیم بود. من ابدا انتظار نمایش گیم پلی نداشتم ازش با توجه به اینکه از اولم تابلو بود میره واسه ۲۰۲۵ یا در بهترین حالت اواخر ۲۰۲۴.
خیلی خیلی تریلرش و کارگردانیش رو دوست داشتم. ریبوت تر از اونیه که فکر میکردم. به عنوان اولین تجربه غیر ریسینگ پلی گراند میشه گفت خیلی فراتر از انتظار بود.
Avowed قشنگ یک RPG آبسیدینی فابریکه و من قطعا باهاش حال میکنم. ستینگش و دنیاش هم مال پیلارزه و عالی. ولی خب انتظار گرافیک بهتری داشتم. اما بازم اوکیه، هر استودیو تو یه چیزایی قوی تره دیگه. نمیشه که همه تو همه چیز پرفکت باشن
اوتر ورلدز هم همچین first impression ی داشت از لحاظ گرافیک، ولی همه دیدیم چقدر خوب دراومد.
هل بلید هم خب راحت بهترین گرافیک کنسولی موجوده (با توجه به اینکه رو XSX ران میشد). ینی اصلا حرفی توش نیست، داونگرید هم نشده نسبت به گیم پلی قبلی، بلکه انیمیشن و جزئیات چهره سنوا آپگرید هم شده حتی. همه چیز گرافیک کاملا نسل نهمی. فقط من انتظار کامبت و گیم پلی کاملتر داشتم.
ستینگ بازی های کامپالشن و اینگزایل هر دو عالی بودن. دوستانی که میگن بایوشاک اینفینیت: بازی اینگزایل RPGعه. غیر از ستینگ، هیچ دخلی به بایوشاک نداره
خیلی خوبه که با بودجه بیشتری که گرفتن، از بازیهای AA ایزومتریک به چنین چیزی رسیدن. همه همینو میخوان. بودجه بیشتر برای استودیوهای کوچیک ولی خلاق و با استعداد.
بازیهای ثرد پارتی هم اکثرا خوب بودن. یه چند تا هم بازی نه چندان خوب همیشه باید باشن دیگه، میدونیم همه
به اضافه اون آپدیت لایو سرویس ها و اینا.
ولی استارفیلد...
فتبارک الله احسن الخالقین
قبلا هم به چند تا از بچه ها گفته بودم، فکر کنم حالا دیگه حرفم ثابت شد. این بازی برای مایکروسافت میشه Halo: Combat Evolved دوم (یعنی عنوانی که سرنوشت یک کنسول و حتی کمپانی رو عوض میکنه). یجورایی همون سناریو رو هم داره. اون زمان هیلو رو از چنگ اپل درآوردن، الانم استارفیلد رو از چنگ سونی
مطمئنا یک چیز جریان ساز خواهد شد در صنعت بازی (مگر اینکه با مشکل عجیب غریبی عرضه بشه که بعیده).
امتیاز من به شوکیس ۹
اگر چند تا بازی معمولی ثرد پارتی و لایو سرویس ها نبودن، به اضافه نمایش کامبت سیستم هل بلید، بهش ۱۰ میدادم.
درکل عالی بود و آفرین به عمو فیل
روسفید شدیم.