Xbox 720 در E3 12 معرفی نخواهد شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
جدیدا شایعاتی منتشر شده که Xbox 720 و PS4 در E3 12 معرفی خواهند شد و اقای Kaz Hirai از سونی چند روز پیش این خبر رو تکذیب کردند به هرحال چون ماکروسافت واکنشی به این خبر نداد امیدی برای معرفی ان داشتیم ولی امروز ماکروسافت اعلام کرد
هیچ برنامه ای برای معرفی Xbox 720 در E3 ندارد

"در حال حاضر ما چیزی برای معرفی نداریم "این ها رو مدیر ارشد بازاریابی ماکروسافت در مصاحبه با Gamespot. گفت
چیزی که ما فهمیدیم این است که عمر Xbox 360 با عرضه کینکت بیشتر شده است"او ادامه داد : گذشت 6 یا 7 سال از عرضه کنسول باعث کاهش فروش می شود
ما با عرضه کینکت در حدود یک سال پیش باعث موفقیت بیشتر X360 شدیم. چیزی که باعث می شود X360 همیشه جدید و نو به نظر برسد عرضه داشبورد های مختلف است که اخرین ان در نوامبر عرضه شد"
ما وسیله ای را می خواستیم که تمام سرگرمی ها را با هم داشته باشد .مثل بازی کردن .فیلم دیدن .موزیک گوش دادن ووو
و فکر می کنم ما با 360 به این موفقیت رسیدیم

مایکروسافت منتظر بود ببینه سونی چیکار میکنه و وقتی سونی اعلام کرد که کنسول جدید نمیدیم خیالش راحت شد و برای همین فعلا نمیخواد کنسول جدید معرفی کنه ............. الان من توی این موندم که کنسول الان بگیرم یا صبر کنم 2-3 سال دیگه که نسل بعد میاد :|

مایکروسافت شک داره که بتونه موفقیت 360 رو تو نسل بعد هم تکرار کنه
حالا هم که دیگه خیالش از سونی به خاطر اومدن ps vita و حرف های که سونی مطرح کرده راحت شده می خواد نهایت استفاده رو از موفقیت 360 بکنه:d

مایکروسافت شک داره که بتونه موفقیت 360 رو تو نسل بعد هم تکرار کنه
حالا هم که دیگه خیالش از سونی به خاطر اومدن ps vita و حرف های که سونی مطرح کرده راحت شده می خواد نهایت استفاده رو از موفقیت 360 بکنه:d
شک نداره.مطمئنا اینده صنعت گیم مثل چیزای دیگه دست ما یکرو سافت میافته چون این شرکت اونقدر ادمای خلاق داره که بتونن چیزاییمث کینکت بسازن که همه رو جذب خودشون کنن.به نظر من علت تاخیر در رونمایی از کنسول نسل بعدیش این بود که سونی کنسولش رو معرفی نکرد تا اونم مث سونی سود بیشتری ببره

خوب به سلامتی مبارک باشه.
رو که نیست لامصب سنگ پای حمومه .
خجالتم نمیکشن 7ساله این کنسول رو روانه بازار کردن که باهاش موزیک و ویدیو پخش کنی؟
اینا مثل انگار همینطور به حال خودشون رهاشون کنی تا 2020کنسول نمیدن وما همینطور باید با گرافیک زغالی این نسل بسازیم .
گوشیها وتبلتها هم یواش یواش دارن به گرافیک این نسل نزدیک میشن فکرشو کنید با یه باطری 2امپری میشه 3ساعت قشنگ mw3بازی کرد ولی برای این ابو غرازه باید ادامپتور 220ولت به 12ولت 10امپر بزاری تا بتونی همون بازی رو بازی کنی.تازه با کلی حرارت سرو صداو سه چراغه و........
باز بابا دم نینتندو گرم حداقل یه تکونی خورد .حداقل امیدوارم تو سال اول خوب فروش کنه تا فروش این بیاد پایین تا اینم یه تکونی به خودش بده.

چیزی که ما فهمیدیم این است که عمر Xbox 360 با عرضه کینکت بیشتر شده است
این تیکه خیلی جالبه :d رفتیم بره 3 سال دیگه
خوب بگو کنسول جدید بده کینکت رو هم بذار روش ، باندل کن ، ... دیگه داره این نسل رو به فسیل شدن میره

خدایش کدوم شرکت گاگولی میاد بمب خبریش که کنسول جدیدش باشه رو بگه رونمایی میکنیم،یا مثلا رونمایی نمیکنیم:دی

این MS چی داره توی E3 رو نمایی کنه؟ کل الیوم العجمعین یدونه halo 4 داره . اونم جزو بازی های لانچ کنسول بعدیش هم امکان داره باشه همزمان روی 360 هم عرضه بشه.

موافقم اصلا گفتنش معنایی نداره:دی اما جدا از اینا اصلا 2012 سال مناسبی حتی واسه معرفی کنسول هام نیست!
هرچند Micro کلا چیز خاصی نداره واسه رونمایی

کلا چه کنسول های نسل بعد امسال معرفی بشن یا نشن فرقی به حال من (وخیلی از ما) نمیکنه. در هر صورت :|ـم (ـیم) :دی
والا. چه فایده نسل بعد بیاد بعد اینجا قیمتش 2 میلیون تومن باشه برا بازیهاش هم کل شهر رو بگردیم آخر با قیمت 200-250 هزار تومن پیدا کنیم :| حرفه ی ما گنج یابی نیست که :دی
به قول یارو گفتنی دیگی که برا من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه :دی >:)
=))

الان این قیافه ای که بر سر در خبر خرده ! واقعا X720 ؟ چون شبیه توستر نون میمونه .

سونی گفت 10 سال اینا کردنش 7 سال . احتمالا منتظرن تا emulator ساخته بشه بعد بدن بیرون . :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or