Xbox 360 vs PS3 Face-Off: Round 14

• Thread starter Thread starter starx
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

starx

کاربر سایت
وبسایت Eurogamer چهاردهمین مقایسه رو بین بازیهای 360 و PS3 انجام داده که در نوع خودش جالب توجه هست بعد از سیزده راند خونین!!! Eurogamer چهاردهمین راند رو با مقایسه بازیهای زیر انجام داده:

توی این راند هم Xbox360 تقریبا تو همه بازیهای مقایسه شده بهتر عملکرده و به قولی نتیجه کار شده 0-14 به نفع 360!!!
نکته جالب توی بعضی از این مقایسه ها این هست که 360 فاصله رو با PS3 بیشتر از قبل کرده که من ترجمه بعضی از مقایسه ها رو به طور خیلی خلاصه مینویسم.
اگه دوستان اعتراضی نسبت به این مقایسه دارن لطف کنن برن تو تاپیک Eurogamer.net اونجا نسبت به این مقایسه اعتراض کنن چون مقایسه هارو اونا انجام دادن.
GL

SoulCalibur IV
در بازی Soul calibur 4 علاوه بر اینکه رزولوشن 360 در حدود 40 در صد بیشتر از PS3 بوده (یعنی 1365x960 برای 360 در مقابل 1280x720 برای PS3) توی 360 بعضی افکتها مثل Lens Flare وجود داره که اصلا تو PS3 اجرا نمیشه!!! که توی ویدئوی مقایسه ای که از بازی هم گذاشته شده کاملا مشهوده , همچنین PS3 احتیاج به 2.8GB فضا برای نسب داره.

Kung Fu Panda
ابن بازی بر روی Ps3 بر روی 30 فریم قفل شده در حالی که 360 این بازی رو با 60 فریم بر ثانیه و بعضی مواقع بالاتر هم اجرا میکنه!ولی PS3 گسستگی فریم کمتری داره.

Mercenaries 2: World in Flames
دونسخه تقریبا یکسان هستند ولی 360 depth of field بهتری داشته.

Guitar Hero: Aerosmith
توی این بازی که تقریبا نسخه PS3 داراری کمبودهای تکنیکی بوده و تقریبا با نسخه PS2 برابر بوده!!! و 33% هم جزئیات کمتری داشته.
...
EA Sports Roundup
بازیهای ورزشی EA همچنان روی PS3 از نظر AA و فریم ریت مشکل دارن و Madden هنوز با فریم ریت دو برابر بالاتر رو 360 اجرا میشه ولی این به این معنی نیست که نسخه های PS3 این بازیها , بازیهای بدی هستن!!

به زودی هم منتظر راند 15 و مقایسه بین بازیهای زیر باشید:
Pure, LEGO Batman, Brothers-in-Arms: Hell's Highway, Far Cry 2, Star Wars: The Force Unleashed... And more
GL

منبع:
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=246129&page=1

آخرین ویرایش:
خدا بگم چی کارت نکنه! باز این تاپیکا راه انداختی!
Eurogamer دستش رو شده داش مهدی ;)

Eurogamer تمام این مقایسه ها رو با عکس و ویدئو و به کمک Quaz51 که دوستانی که تاپیک های Beyond3d رو میخونن ایشون رو به خوبی میشناسن و مقاله هاشونو خوندن انجام داده حالا اگه شما منبع معتبری داری که خلاف اینارو با دلیل و منطق و مستندات ثابت میکنه میتونی واسه همه دوستان بزاری تا استفاده کنن.

خوب واضح که هر بازی اول برا 360 ساخته بشه بعد رو ps3 پورت بشه کیفیت اون افت می کنه
خوب چرا مقایسه ها بین Bioshok انجام نمیشه.
کیفیت و ساخت بازی ها به قول مدیران Game Spot روی بازی های انحصاری معلوم میشه...

مگه bioshock اومده که مقایسه بشه ؟!

دوما دقیقا برعکسش را گفتی بهترین مقایسه بین بازی های مولتی پلتفرمه نه انحصاری .
چون مثلا تو خبر نداری همون بازی که برای ps3 ساخته شده اگه برای xbox ساخته میشد چی از اب در میومد .

سوما این بهانه ها که بازی برای کدوم کنسول اول ساخته میشه یا نه دیگه تکراریه چون بقدر کافی از عمر کنسولها گذشته تفاوت میتونه فقط یکمی بینشون باشه نه بوجود اومدن نصف فریم !

از اون مقایسه Pure سایت یورو گیمر ، به صحت و درستی مقایسات این سایت پی بردیم.

جل الخالق مگه ماشین زمان اختراع شده!؟
Eurogamer که هنوز Pure رو مقایسه نکرده شما از کجا مقایسشونو دیدی!!!؟؟؟
اگه منظورت اون ویدئو هست که اون فقط یه مقایسه ویدئویی از نسخه های دموی دوتا کنسول بود.
Eurogamer هنوز این بازی رو مقایسه نکرده , تازه قراره تو راند بعد مقایسه کنه.

آخرین ویرایش:
اگه منظورت اون ویدئو هست که اون فقط یه مقایسه ویدئویی از نسخه های دموی دوتا کنسول بود.
ماشین زمان اختراع نشده فن بوی 360 زیاد شده
خودتو به اون راه نزن لطفا این eurogamer با ویدئوهای مقایسه ساختگی که همیشه داره میده بیرون آبروی خودشو برده
بعد تو مقایسه این سایت رو ملاک قرار میدی:)

عزیز دل منم همون مقایسه ی ویدئیی رو گفتم .

سالی که نکوست از بهارش پیداست.

آخرین ویرایش:
اولا مقایسه ای که آقا نیما انجام داده از روی نسخه های دمو بوده نسخه نهایی بازی میتونه تفاوت داشته باشه.همونطور که رزولوشن نسخه های نهایی GRID و VF5 و ... تو نسخه نهایی نسبت به دمو متفاوت بودن.
دوما من که توی این ویدئوهایی که Eurogamer و videogamer گذاشتن مشکلی تو PS3 نمیبینم فقط یکم به نظر میرسه که شدت رنگ تو PS3 کمتره که اونم دیگه بچه دوساله هم میتونه تلویزیونشو تنظیم کنه تا به نتیجه مطلوب برسه من دیگه نمیدونم شماها توی اون مقایسه eurogamer یا همین Videogamer از چی ترسیدین!!!!
سوما eurogamer فعلا فقط یه ویدئو از دوتا نسخه دمو نشون داده هنوز بازی رو به طور کامل تست نکرده که بیاد راجب AA و یا frame rate صحبت کنه و قراره این کارو تو راند 15 بکنه ماشالا سواد انگلیسیتم که خوبه برو توی همون لینکا توضیحاتو بخون.
چهارما واقعا درک این مسئله که مقایسه کامل بازی از روی دوتا عکس کار اشتباهی هست اینقدر ثقیله!!؟؟ شما هم اینقدر نترس به خدا توکل کن!! انشاء الله که نسخه PS3 این بازی از 360 بهتره.
پنجما شما اگه به این مقایسه ها اطمینان نداری بهشون استناد نکن مجبورت که نکردن.

دوما من که توی این ویدئوهایی که Eurogamer و videogamer گذاشتن مشکلی تو PS3 نمیبینم فقط یکم به نظر میرسه که شدت رنگ تو PS3 کمتره که اونم دیگه بچه دوساله هم میتونه تلویزیونشو تنظیم کنه تا به نتیجه مطلوب برسه من دیگه نمیدونم شماها توی اون مقایسه eurogamer یا همین Videogamer از چی ترسیدین!!!!

یکم به نظر میرسه؟ من که اینترنتم ذغالیه دان نکردم ولی ...

ویدیوی Eurogamer، صد و هشتاد درجه با عکس های نیما فرق داره ! اصلاً جوری گذاشته که انگار رنگ نداره نسخه ی PS3 ! حالا من هم دارم دمو رو دانلود میکنم، ببینم واقعاً اینطوریه ؟!!!

من الان مقایسه Eurogamer رو دیدم ... نسخه PS3 تقریبا سیاه و سفیده !!!!
یه سایت معتبر نباید از این کارا بکنه ، چون کاملا مشخصه که تنظیمات رنگ توی TV یکسان نبوده ...

البته اگه توی عکسهای من هم ببینید بازم اختلاف رنگ وجود داره و نسخه 360 یکم پررنگ تره ، ولی نسخه PS3 هم مشکلی از لحاظ رنگ نداره ...

آخرین ویرایش:
اتفاقا با احترام به ایشون اشتباه آقا نیما به نظرم همینه که فکر کرده ویدئوی Eurogamer از صفحه TV فیلم برداری شده چون که اون تصاویر مستقیما از خروجی های دو تا کنسول Capture شده و اتفاقا دلیل اینکه ممکنه به نظر بیاد تنوع رنگ تو پلت رنگ PS3 کمتر بوده یا مشکل داشته!! همینه.در ضمن بالا و پایین بودن شدت روشنایی یا کم و زیاد بودن رنگها برای مقایسه فنی دوتا بازی کار اشتباهیه و هیچ ارزشی نداره چون کم و زیاد کردن شدت روشنایی و همینطور میزان رنگ تو تنظیمات TV ها به سادگی در دسترس هست و علاوه بر اون تو منوی 90% بازیها هم یه قسمت مربوط به کالیبره کردن هست که اونو واسه همین گذاشتن.
در ضمن توی Display setting PS3 یک قسمت دیگه هم هست که مد Full RGB برای تنظیمات رنگ تو خروجی HDMI داره که میتونید اون رو Disable و Enable کنید که من خودم تو بعضی بازیا به نظرم روشن باشه بهتره تو بعضی دیگه هم وفتی خاموش باشه و کاملا سلیقه ای هست.البته همین قابلیت به نظرم بیشتر جنبه Shortcut داره چون بدون استفاده از اون هم میشه از طریق تنظیمات تو منوی TV به تنظیماتی معادل همین Full RGB هم رسید.

قبل از FULL RGB
sigma-before.jpg

بعد از Full RGB
sigma-after.jpg

توی مقایسه های فنیم میان بازیهارو از نظر رزولوشن , مقدار جزئیات و افکتها , AA و فریم ریت با هم مقایسه میکنن نه اینکه کدوم کمرنگه کدوم پررنگ تره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or