fly عضو جدید Rating - 0% 0 0 0 Sep 25, 2007 #1 کسی xbox 360 مدل core برای فروش داره؟البته مشکل نداشته باشه و در حد نو باشه؟یکی ماهی کارکرده باشه ایراد نداره؟البته اگه کنسول تنها باشه چه بهتر.چون وسایل جانبی اونو دارم.با سپاس آخرین ویرایش: Sep 25, 2007
کسی xbox 360 مدل core برای فروش داره؟البته مشکل نداشته باشه و در حد نو باشه؟یکی ماهی کارکرده باشه ایراد نداره؟البته اگه کنسول تنها باشه چه بهتر.چون وسایل جانبی اونو دارم.با سپاس
residentevil4 کاربر سایت Rating - 100% 7 0 0 Sep 26, 2007 #3 مال من هست ولی شرایطشو تو تاپیکم زدم دیگه ببینید به کارتون میاد
fly عضو جدید Rating - 0% 0 0 0 Sep 26, 2007 #4 با این شرایط نه؟می خوام سالم باشه حالا یکی دو ماهی کار کرده باشه ایراد نداره؟شما جای سراغ نداری نو داشته باشه؟نکست جین زنگ زدم نداشت؟model:core
با این شرایط نه؟می خوام سالم باشه حالا یکی دو ماهی کار کرده باشه ایراد نداره؟شما جای سراغ نداری نو داشته باشه؟نکست جین زنگ زدم نداشت؟model:core
residentevil4 کاربر سایت Rating - 100% 7 0 0 Sep 26, 2007 #5 نوشته شده توسط fly: با این شرایط نه؟می خوام سالم باشه حالا یکی دو ماهی کار کرده باشه ایراد نداره؟شما جای سراغ نداری نو داشته باشه؟نکست جین زنگ زدم نداشت؟model:core بیشتر... مال منم چند ماه بیشتر کار نکرده ولی سه چراغش روشن شده:cheesygri چرا دستگاه کر نوش حدود 350 اینا گیر میاد.
نوشته شده توسط fly: با این شرایط نه؟می خوام سالم باشه حالا یکی دو ماهی کار کرده باشه ایراد نداره؟شما جای سراغ نداری نو داشته باشه؟نکست جین زنگ زدم نداشت؟model:core بیشتر... مال منم چند ماه بیشتر کار نکرده ولی سه چراغش روشن شده:cheesygri چرا دستگاه کر نوش حدود 350 اینا گیر میاد.