Xbox 360 در سال 2008 هم با قدرت ادامه ميدهد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

Alan Bowman كه يكي از اعضاي ارشد Microsoft هست اعلام ميكنه كه Xbox 360 در سال 2008 هم با قدرت تمام به راهش ادامه ميدهد

وي كه بخش سرگرمي اين شركت در اسيا و چين هست اعلام ميكنه : افرادي كه تلويزون هاي
high-definition و يا همون HD TV خريداري ميكنند روز به روز بيشتر ميشه و افراد هم ميخواهند از سرگرمي هاي موجود بر روي اين وسيله استفاده كنند

وي ميگه : اگر مردم قصد داشته باشند HD TV خريداري كنند ميخواهند از اون استفاده هاي زيادي انجام دهند

Bowman ميگه در 3 ماه اخر سال 2007 بر خلاف بحران اقتصادي كه در امريكا داشتند توانستند 4.3 ميليون كنسول به فروش برسونند

وي ميگه : ما هر چيزي رو كه ساختيم به فروش رسونديم

XBox 360 تونسته طبق امار تا به حال 17.7 ميليون كنسول در سراسر دنيا شيپ كنه از زمان عرضه در November 2005
اين در حالي كه Nintendo تعداد 20 ميليون Wii و SONY تعداد 10.5 ميليون كنسول شيپ كنند

اين در حالي كه وي اضافه ميكنه 360 امار بازي ها . سرويس ها و لوازم جانبي فروش رفتش 3.5 برابر بيشتر از PS3 و 2.5 برابر بيشتر از WII بوده است به تنهايي در بازار امريكا

وي ميگه XBox Live خدمالت زيادي از جمله download فيلم ها و سريال هاي تلويزينوي در اختيار همگان ميذاره

همچنين اونها تونستند به هدفشون در سال مالي 2008 يعني رسيدن به 10 ميليون نفر استفاده كننده از سرويس Live دست پيدا كنند

همچنين وي اضافه ميكنه Microsoft در حال كار با developers ها هست كه بازي هاي بيشتر و سرگرمي هاي بيشتري براي قسمت Asia انجام دهند

وي در اخر ميگه Xbox 360 در سال 2008 فروشش بالا ميره و رشد ميكنه

109878_hs.jpg

موفق باشيد !!

احتمالا مایکروسافت برنامه های بسیار زیادی داره ! که البته خیلی هاش شایعه هست !
خدا کنه این لایو رو یه کم شبیه به Home تو PS3 بکنه که اینقدر حسودیمون نشه !

من خودم فقط pc باز هستم و فنم نمیدونم چیه ولی من مطمینم که ماکروسافت سال سختی خواهد داشت.
ولی من سال 2008 رو سال ps3 میدونم.
maybe.

سال 2008 مثل سال گذشته سال Xbox360 خواهد بود
من به Micosoft ایمان دارم اگه بگن سال 2008 سال Xbox360 هستش پس من هم قبول میکنم
Microsoft چندید پروژه به صورت Secret برای Xbox360 داره که باید منتظر بود و دید که این کنسول عالی که هیچی کم نداره چه خواهد کرد
sam fisher عزیز این هم به شما دوست خوب بگم که sony اعلام کرده که می خواد بازی های Arcade که داخل PSN قرار میده رو پولی کنه و بابت هر کدوم 5.95 $ پول بگیره
در مورد Home هم خدمت شما عرض کنم که بزار بیاد ببینیم اون چیزی که میگن هست یا نه فعلا هم که داریم می بینم تاریخ عرضه هم تند تند عقب می فته
پیروز و سر بلند باشید%
Only XBOX360

اقا خدا كنه باشه چون سال ديگش يعني 2009 به اونور ديگه بايد كنسول و بازي كردن
رو بيخيال شيم
-دانشگاه يا سر بازي در پيشه؟؟؟؟؟؟؟؟
ببينيم چه ميكنه اين گود اينم ميدون

سال 2008 مثل سال گذشته سال Xbox360 خواهد بود
من به Micosoft ایمان دارم اگه بگن سال 2008 سال Xbox360 هستش پس من هم قبول میکنم
Microsoft چندید پروژه به صورت Secret برای Xbox360 داره که باید منتظر بود و دید که این کنسول عالی که هیچی کم نداره چه خواهد کرد
sam fisher عزیز این هم به شما دوست خوب بگم که sony اعلام کرده که می خواد بازی های Arcade که داخل PSN قرار میده رو پولی کنه و بابت هر کدوم 5.95 $ پول بگیره
در مورد Home هم خدمت شما عرض کنم که بزار بیاد ببینیم اون چیزی که میگن هست یا نه فعلا هم که داریم می بینم تاریخ عرضه هم تند تند عقب می فته
پیروز و سر بلند باشید%
Only XBOX360

:biggrin1: شما خودت شخصا پروژه های secret رو کشف کردی؟

اون Arcade رو کی گفته ؟ لینک میدی منم ببینم ؟ ( منظورم این نیست که الکی میگی ،
من ندیدم )

به هر حال منم امیدوارم امسال هم برای همه کنسول ها خوب باشه :cool:

sony اعلام کرده که می خواد بازی های Arcade که داخل PSN قرار میده رو پولی کنه و بابت هر کدوم 5.95 $ پول بگیره

عجب !

پس تا حالا PSN خیرات بوده و ما خبر نداشتیم ! حیف شد ، جا موندیم :biggrin1:

بازیهای Arcade در PSN از اول پولی بود ، قیمتش هم از 2 دلار هست تا 10 دلار ....

بعدش ، این الان چه ربطی داره ؟! مگه توی XBL بازیهای Arcade مجانیه ؟!!

360 يك سال و نيم زودتر از PS3 عرضه شده و بايد هم فروش كليش بيشتر باشه
اين يارو Alan Bowman يه جوري حرف ميزنه انگار هر سه كنسول با هم لانچ شدن و 360 بيشتر از همه فروش كرده:)
سال 2008 بدون شك سال PS3 هست و 360 به شدت افت خواهد كرد

360 يك سال و نيم زودتر از PS3 عرضه شده و بايد هم فروش كليش بيشتر باشه
اين يارو Alan Bowman يه جوري حرف ميزنه انگار هر سه كنسول با هم لانچ شدن و 360 بيشتر از همه فروش كرده
سال 2008 بدون شك سال PS3 هست و 360 به شدت افت خواهد كرد

يك سال زودتر نه يك سال و نيم
بعدشم زودتر اومدن يك كنسول يه حسنه دفعه ي قبلم xbox دو سال ديرتر اومد چوبشم خورد

سال بعديم فكر كنم سال نينتندو باشه چون ظاهرا جديدا مهره ي مار پيدا كرده نميكنه يه كاهش قيمتم بده

pouya_b3d عزیز من دروغ نمی گم من داخل سایت N4G خوندم که Sony خودش اعلام کرده که می خواد بازی های Arcade رو پولی کنه و قیمت هم 5.95 $ هستش دروغی در کار نیست دوست خوب
nima_mn عزیز در مورد صحبت شما هم بگم که Sony خیرات نداره و Arcade ها هم در XBL مجانی نیست چون من خودم دیگه دارم از این سرویس بسیا بسیار عالی استفاده می کنم در مورد خیرات Sony هم بگم که اگه خیرات هم کنه دستگاش پیشرفت نمی کنه و همینه که هست
در ضمن اینجا قرار بود در مورد سال 2008 برای Xbox360 بحث بشه پس خواهشا تاپیک رو خراب نکنید آخه بوی قفل به دماغم می خوره
پیروز و سر بلند باشید%

pouya_b3d عزیز من دروغ نمی گم من داخل سایت N4G خوندم که Sony خودش اعلام کرده که می خواد بازی های Arcade رو پولی کنه و قیمت هم 5.95 $ هستش دروغی در کار نیست دوست خوب
nima_mn عزیز در مورد صحبت شما هم بگم که Sony خیرات نداره و Arcade ها هم در XBL مجانی نیست چون من خودم دیگه دارم از این سرویس بسیا بسیار عالی استفاده می کنم در مورد خیرات Sony هم بگم که اگه خیرات هم کنه دستگاش پیشرفت نمی کنه و همینه که هست
در ضمن اینجا قرار بود در مورد سال 2008 برای Xbox360 بحث بشه پس خواهشا تاپیک رو خراب نکنید آخه بوی قفل به دماغم می خوره
پیروز و سر بلند باشید%

شما باز داری حرف خودتو میزنی ؟! عزیز من ، برادر من ، بازیهای Arcade در PSN از اول مثل XBL پولی بود . قیمتش هم برای بازیهای مختلف فرق داره .

حالا چیو میخواد پولی کنه ؟! ها ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or