X360 همراه با درايو Blu-Ray?

BlackCat

کاربر سایت
به نقل از xboxfamily.com:
سايت تكنولوژي استراليا اعلام كرده كه در آينده نزديك كنسول X360 همراه با درايو خارجي Blu-Ray عرضه خواهد شد.
اين سايت گفته يكي از كاركنان داخلي شركت مايكروسافت كه نخواسته است نامي از وي فاش شود به ما گفته: " كار ساخت درايوهاي خارجي Blu-Ray به پايان رسيده و ما فقط در حال تست اين درايو ها هستيم! و به زودي آن ها را راهي بازار خواهيم كرد!"
توضيح:هدف خبر رساني بود اما اين سايت اعتباري بهش نيست ، چند وقت پيش هم شايعه ي توليد X360 با درايو داخلي HD DVD و همچنين انتشار MGS4 براي X360 از همين سايت بلند شد.

حتی اگه Blu-ray drive برای X360 هم بیاد باز هم X360 به درد بلوری پلیبک نمیخوره دلیلشم اینه که نمیتونه صدای PCM 5.17.1 رو output کنه از طریق HDMI و محدود به PCM 2.0 هست مگه اینکه مایکروسافت یک تغیری توی کنسول بده.
PS: لطف میکردی اینو توی تاپیک High Definition Center میزاشتی

اگه برای بازی بیاد ما ها چی کار کنیم که dvd هستیم:( یعنی باید یک درایو بخریم؟:eek::confused:

مگه درایو HD DVD که اومدا خریدش برای بازی لازم بود؟
این که دیگه یک امر مسلمه مایکروسافت بازیهاشو روی هیچ فرمتی غیراز دیویدی عرضه نمیکنه

حتی اگه Blu-ray drive برای X360 هم بیاد باز هم X360 به درد بلوری پلیبک نمیخوره دلیلشم اینه که نمیتونه صدای PCM 5.17.1 رو output کنه از طریق HDMI و محدود به PCM 2.0 هست مگه اینکه مایکروسافت یک تغیری توی کنسول بده.
PS: لطف میکردی اینو توی تاپیک High Definition Center میزاشتی

اشکان جان همه چیز صدا نیستش که .
به نظرم بهتر بود میگفتی زیاد خوب نیست نه بدرد بلوری نمیخوره . من بیشتر او کیفیت تصویری که میبینم برام مهمه تا صدا .
هرچند قبول دارم که صدا هم مهمه ولی دیگه نه در اون حد .

اشتباه ميكني به نظر من صداي lossless خيلي بيشتر اعتياد اوره تا تصوير HD

حداقل این نظر شما اصلا برای من منطقی نیست و صدا از تصویر مهم تر باشه .
من میگم هر دو مهم هستند ولی تصویر مهمتره .
تو دنیای جدید هم بیشتر از همه روی تصاویر hd مانور داده میشه .
والا من نمیدونم چرا از هر جهت میخوان تصویر را کم ارزشتر جلوه بدن حالا چه بازی و چه فیلم !
از کی تا حالا گوش از چشم مهمتر شده من نمیدونم؟!! (معنیش این میشه دیگه )
کیف لذت بردن به چشم هست یا گوش ؟! فکر کنم دیگه منظورم را فهمیده باشی .
نبین و بشنو یا بشنو ولی نبین کدوم یک ؟!چیزی که از یک چیز مهم باشه پس میتونه مهمتر هم باشه ؟!
خوب حالا اگه بخوای چیزایی که گفتم ربطش چیه ربطش بده به صدا و تصویر ببین نتیجه چی میشه .
نظرم اینه همون صدای استریو هم برای من کافی به من یکی تصویر بیشتر مهمه و فکر کنم اونقدر هم مهم باشه که اشتباه نکرده باشم !

حالا پس فردا میان میگن نسخه جدید از hdmi یا هر چیز دیگه اومد و یا با صداهای بسیار پیشرفته تر که دیگه بولوری یا ps3 بدرد نمیخوره روال همینطوری میره جلو .

در کل من میخوام بگم جواب من برای اشکان بود که گفت xbox360 بدرد بلوری نمیخوره چون اون صدا را نداره .
خوب بلوری را فقط برای صدا نساختن که با همون هم میشه کلی لذت برد بد گفتم یا اشتباه گفتم بگید ؟!

آخرین ویرایش:
شما متوجه حرف من نشدي من كي گفتم صدا از تصوير مهمتره ؟؟؟!!
من دارم ميگم بيشتر اعتياد اوره باور كن يه فيلم با صداي losseless ببيني و بشنوي به حرف من ميرسي
زود جوش مياري لااقل در مورد يه موضوع اول اطلاعات كسب كن بعد بيا منو بكش
براي همه واضحه كه تصوير حرف اول رو ميزنه ولي واضح تر اينه كه همون تصوير بدون صداي مطلوب هيچي نيست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or