esem1982 کاربر سایت Mar 24, 2012 #1 ایکس باکس دریم 2012 به نوشته سایت priceninfo.com آقای ژوزف دوماری در حال طراحی یک کنسول تغریبا بیسیم میباشد که تمام مدت به نمایشگر بدون نیاز به کابل کانکنت است و ایکس باکس دریم نام دارد . پس از این میتوانید با کابل hdmi . vga و غیره خداحافظی کنید نظر یادتون نره
ایکس باکس دریم 2012 به نوشته سایت priceninfo.com آقای ژوزف دوماری در حال طراحی یک کنسول تغریبا بیسیم میباشد که تمام مدت به نمایشگر بدون نیاز به کابل کانکنت است و ایکس باکس دریم نام دارد . پس از این میتوانید با کابل hdmi . vga و غیره خداحافظی کنید نظر یادتون نره
S SHAFI306 کاربر سایت Mar 25, 2012 #2 امیدوارم بزودی شاهد این قابلیت رو دستگاه بازیمون باشیم .مطالب فوقالعاده ای گذاشتی ممنون از زحمات شما
esem1982 کاربر سایت Mar 27, 2012 #4 نوشته شده توسط Fallen Soul: یعنی ماکرو نیست ؟ چینی بازیه ؟ بیشتر... تا جایی که من متوجه شدم داره واسه ایکس بعدی طراحی میکنه بدون شک زیر نظر مایکروسافته . من که نظریه شو میپسندم چون خیله وقتها به خودم میگم اگه از راه دور بشه به این دقت کنترل کرد پس باید بشه وصل هم بشه . ممنون از نظرت دوست عزیز
نوشته شده توسط Fallen Soul: یعنی ماکرو نیست ؟ چینی بازیه ؟ بیشتر... تا جایی که من متوجه شدم داره واسه ایکس بعدی طراحی میکنه بدون شک زیر نظر مایکروسافته . من که نظریه شو میپسندم چون خیله وقتها به خودم میگم اگه از راه دور بشه به این دقت کنترل کرد پس باید بشه وصل هم بشه . ممنون از نظرت دوست عزیز
AVerg کاربر سایت Mar 28, 2012 #5 اتصال تصویری وایرلس چیز جدیدی نیس! خیلی از کمپانیها الان روی محصولاتشون دارن
esem1982 کاربر سایت Mar 28, 2012 #6 نوشته شده توسط nihilnigritude: اتصال تصویری وایرلس چیز جدیدی نیس! خیلی از کمپانیها الان روی محصولاتشون دارن بیشتر... واقعا ؟ نمیدونستم ولی احتمالش رو میدادم رو چه دستگاهی هست ؟
نوشته شده توسط nihilnigritude: اتصال تصویری وایرلس چیز جدیدی نیس! خیلی از کمپانیها الان روی محصولاتشون دارن بیشتر... واقعا ؟ نمیدونستم ولی احتمالش رو میدادم رو چه دستگاهی هست ؟