Wreckfest

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عنوان Wreckfest در تاریخ پنجم شهریور سال ۱۳۹۸ برای کنسول‌های Xbox One و PS4 منتشر خواهد شد.
استودیو Bugbear وظیفه ساخت بازی را بر عهده دارد و شرکت THQ هم در نقش ناشر عمل خواهد کرد.
این عنوان توسط سازندگان سری محبوب Flatout توسعه یافته است.
عنوان Wreckfest همانند عنوان Flatout بر پایه مسابقات دیوانه وار رانندگی همراه با تصادفات شدید و با استفاده از موتور اختصاصی استودیو BugBear توسعه یافته‌است.
همچنان می‌توانید نقد و بررسی بازی سنتر را از طریق لینک زیر بخوانید:
بررسی بازی Wreckfest - بازی سنتر

بعد از تجربه بازی و این که دیدم تو بازی‌سنتر تاپیکی نداره گفتم بیام اینجا بازیو به همه طرفداران ریسینگ پیشنهاد بدم.
بازی قطعا یکی از بهترین عناوین ریسینگیه که تو نسل هشتم عرضه شده و به شدت تجربه بازی حس و حال عنوان فورتزا هورایزونو داره. فیزیک و هندلینگ بازی دقیقا شبیه به سری هورایزون عمل میکنه و از این لحاظ فوق‌العادست. در زمینه دمیج فیزیکی و مکانیکی هم یک عنوان انقلابی محسوب میشه. خلاصه این که این بازی با این که اصلا دیده نشده اما جزو یکی از بهترین بازی‌های ریسینگی هست که می‌تونید تجربه کنید.

Wreckfest تقریبا 4-3 سالی میشه که روی استیم هست تقریبا 1 سال میشه که از EA دراومده، منم تقریبا 2سالی میشه که بازیش میکنم.
بازی خیلی سرگرم کنندست یعنی اگه روز خوبی نداشتین، از بازیهای دیگه خسته شدین و... این از اون دست بازیهاست که کاملا خالیتون میکنه. مخصوصا اگه چند نفری با هم بریزین تو سرور.

یگی از نکات قوت بازی موزیک اون هست، از لحظه لانچ بازی با موزیک های با کیفیت سبک متال و راک میخواد بگه بازی در چه حد دیوانه وار هست.(یکی از بچه ها فقط بازی میده بالا که موزیکاشو گوش بده:D)

این بازی از اون دست بازیهائی هست که تقریبا میشه گفت با توجه به نظر طرفدارها مراحل ساختش طی شد.همونطور که میدونین بازی نزدیک به چهار سال تو استیم به شکل EA در دسترس بود.
گرافیک، فیزیک بازی، هندلینگ و... بارها تغییر پیدا کرد، یادمه تو یکی از آپدیت ها فیزیک/تایر مدل بازی در حد یک شبیه ساز پیشرفت داده بودن ولی بعدا چون هدف بازی آرکید بود و هم برای بهبود پرفورمنس درش بازنگری کردن.
با این حال بنظرم بهترین فیزیک بین بازیهای آرکید داره.

دمیج ماشین ها یکی دیگه از همین موارد هست که بارها پیشرفت کرده و بهتر شده.
گرافیک بازی هم خیلی خوبه (روی PC که اینطور هست).
یکی از موارد دیگه که خیلی روی PC مورد توجه هست، ساپورت مد هست که خیلی به جذابیت بازی کمک کرده، انواع پیست، مسیرهای جدید، همینطور ماشین های جدید از طریق MOD در دسترس هست، اگه اشتباه نکنم ساپورت مد روی کنسول ها تایید نشده باشه.
نمیدونم استودیو چیکار کرده، اما داشتن همچین فیزیکی با دمیج پیشرفته بازی، اجرای اون روی کنسول ها با این CPU، باید کار سختی بوده باشه ولی با توجه به گیم پلی هایی که منتشر کردن، بنظر همه چی خوب ازآب دراومده.
البته الان یک سرچی زدم، مثل اینکه برای کنسول ها فریم ریت بازی روی 30 قفل شده و تعداد ماشین ها هم به 16 عدد داخل پیست محدود شده، و خب این توجیه میکنه که تونستن موارد بالا روی کنسول ها هم پیاده کنن.

درآخر همونطوری که بهرام گفت یکی از بهترین ریسینگ های چندسال اخیر داره برای کنسول ها هم منتشر میشه، از اینجا به بعد کار استودیو با بازی در واقع شروع میشه، کلی آپدیت رایگان، DLC و... برای بازی تدارک دیدن، بازی حالا حالاها قرار هست که ساپورت بشه.

آخرین ویرایش:
چقدر این بازی رو PS5 خوب شده! روزی که رو ۴ بازی کردمش واقعا دوس داشتم بتونم ۶۰فریم هم تجربش کنم و این ۲روز حسابی سرگرم شدم. از نظر گرافیکی و جزئیات و تخریب شدن کاملا بهتر شده، فریم هم که شدیدا بازی رو زیباتر و جذابتر کرده و البته نورپردازی ارتقا یافتشم خیلی تاثیرگذار بوده تو بهتر شدن کیفیت بازی. از دوال‌سنس هم خیلی خوب استفاده کردن. تو شرایط مختلف سختر میشه گاز داد یا ترمز کرد. مثلا اگه ماشینتون زیاد صدمه دیده باشه یا یهو ترمز کنید! گیم‌پلی بازی شدیدا فانه. طراحی پیستا خیلی خوبن مخصوصا اونایی که باید از وسط همدیگه رد بشین. از دور دوم به بعد خیلی خر تو خر میشه :D ماشین‌های عجیبش مثل مبل ۲نفره که ۲جفت لاستیک زیرش گذاشتن. یا مسابقات عجیبش مثلا ماشین ۳چرخ میده بهتون و ۲۳تا اتوبوس دیگه میندازه تو پیست میگه برو اول شو :D تنوع ماشینا و آپگریداشون خیلی خوبه. از نظر ظاهری هم خووبه
واقعا تجربه خیلی خوب و سرگرم کننده‌ایه و اصلا از دستش ندین

آقا عجب چیزیه این Wreckfest!
کلاً هیچ وقت توی رادار من نبود و کاری باهاش نداشتم، ولی داشتم توی بازی‌های PS Now می‌گشتم و دیدم چند روز بیشتر ازش نمونده و گفتم یه امتحانیش بکنم و... الله اکبر! :D
به شدت بازی فان و باحالیه و از اون نوع ریسینگ‌هایی که توی این سال‌ها خیلی کمبودش احساس میشه. با اینکه گیم‌پلی و فیزیک خیلی خوبی داره، ولی سبکش یه جوریه که خودش رو جدی نمی‌گیره و پشت سر هم آدم رو با مسابقات عجیبش غافلگیر می‌کنه. :D از مسابقه وسط اتوبوس و تراکتور تا مسابقه‌های خر تو خر به سبک Destruction Derby و...
مشکل بزرگش روی PS4 فریم ریتش هست که خب 30fps بودن برای یه ریسینگ جالب نیست، مخصوصاً توی این سبک دیوانه‌وار که بعضی جاها وسط مسابقه ماشین‌های حریف از جلو دارن میان و باید سریع واکنش نشون بدی. ولی با وجود این اگه تونستین حتماً امتحانش کنین و اگه کنسول نسل جدید دارین هم که از 60fps بودنش لذت ببرین.
فکر کنم نسخه PS5ـش هم برای PS Plus این ماه عرضه شده و اگه اشتراک دارین، از دستش ندین و فکر نکنین چون بنده خدا زیاد معروف نیست، بازی خوبی نیست. :D الآن رفتم دیدم امتیازهای خوبی هم گرفته و میانگینش ۸۱،۸۲ اینا هست با دو تا ۹ از GameSpot و IGN.

کلاً هیچ وقت توی رادار من نبود و کاری باهاش نداشتم، ولی داشتم توی بازی‌های PS Now می‌گشتم و دیدم چند روز بیشتر ازش نمونده و گفتم یه امتحانیش بکنم و... الله اکبر! :D
به شدت بازی فان و باحالیه و از اون نوع ریسینگ‌هایی که توی این سال‌ها خیلی کمبودش احساس میشه. با اینکه گیم‌پلی و فیزیک خیلی خوبی داره، ولی سبکش یه جوریه که خودش رو جدی نمی‌گیره و پشت سر هم آدم رو با مسابقات عجیبش غافلگیر می‌کنه. :D از مسابقه وسط اتوبوس و تراکتور تا مسابقه‌های خر تو خر به سبک Destruction Derby و...
مشکل بزرگش روی PS4 فریم ریتش هست که خب 30fps بودن برای یه ریسینگ جالب نیست، مخصوصاً توی این سبک دیوانه‌وار که بعضی جاها وسط مسابقه ماشین‌های حریف از جلو دارن میان و باید سریع واکنش نشون بدی. ولی با وجود این اگه تونستین حتماً امتحانش کنین و اگه کنسول نسل جدید دارین هم که از 60fps بودنش لذت ببرین.
فکر کنم نسخه PS5ـش هم برای PS Plus این ماه عرضه شده و اگه اشتراک دارین، از دستش ندین و فکر نکنین چون بنده خدا زیاد معروف نیست، بازی خوبی نیست. :D الآن رفتم دیدم امتیازهای خوبی هم گرفته و میانگینش ۸۱،۸۲ اینا هست با دو تا ۹ از GameSpot و IGN.
از اون ریسینگ هاییه که من دوز دارم؟ ( Burnout Paradise و MotorStorm و متاسفانه فقط دموی Spilit/Second :-" )
اگر اره چرا انقدر من بی خبرم؟ :|

من چند وقتیه دارم بازیش میکنم روی ps5 خیلی حال میده یه تروفی هم بیشتر ازش نمونده تا پلات بشه .کلا تجربه لذت بخشی بود
Human Lover ?

من امروز بازی رو شروع کردم بازی باحالیه پلت کردنشم آسونه ولی یه تروفی آنلاین داره 20تا برد مولتی پلیر که یکم وقت گیره. منم شدیدا از تروفی آنلاین مولتی پلیر بدم میاد.
اگه خواستی بیا تروفی رو Boost کنیم با این روش کلا یه ربع 20 دقیقه طول میکشه :D
خواستی یه مسج بده بهم هماهنگ کنیم.

ویرایش: آقا چک کردم تروفی رو گرفتی دمت گرم :D

فقط یه سوال تروفی رو به صورت عادی گرفتی یا Boost کردی ؟ اگه عادی گرفتی چقد سخته برنده شدن بازیا ؟
Multiplayer

Private match

Fairfield county track

Last man standing

Realistic

lawn mower

One stays still the other just goes straight to the wall
==========================

کسی دیگه از دوستان هم دنبال تروفی هانتینگه واسه این تروفی اگه خواست add friend کنه و مسج بده، ردیفش کنیم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ShahryR
از اون ریسینگ هاییه که من دوز دارم؟ ( Burnout Paradise و MotorStorm و متاسفانه فقط دموی Spilit/Second :-" )
اگر اره چرا انقدر من بی خبرم؟ :|
فکر کنم باهاش حال کنی. :دی
مسابقاتش داخل پیسته، ولی یه حس و حال آرکید جالبی داره و بعضی جاها هم واقعاً دست کمی از MotorStorm نداره و خیلی شلوغ و خر تو خر میشه! مثلاً بعضی از پیست‌ها یه حالتی دارن که به جای مسیر مستقیم، یه سری جاها ماشین‌ها با هم ارتباط پیدا می‌کنن و تو داری برای خودت میری و یه دفعه به یه جای چهارراه مانند می‌رسی و ماشینی که نیم‌دور ازت عقبه، از سمت راست میاد و از بالای سرت پرواز می‌کنه میره سمت چپ یا شاید هم بکوبه بهت و منهدمت کنه! یا مثلاً یه مشت وسیله تراکتور مانند راه می‌افتن توی شکم همدیگه می‌لولن و می‌خورن به هم و راننده‌ها بعد از برخورد میرن هوا و... :دی
مسابقات آدمیزادی هم داره، ولی همونا هم بعضی‌هاشون یه سری ویژگی‌های جالب و احمقانه(!) دارن که باعث میشن تنوع بازی خیلی بالا باشه و اتفاقات عجیبی بیفته. از نظر تصادف و این جور چیزها هم با اینکه با سبک Burnout متفاوته، ولی به خاطر فیزیک و تغییر ظاهر ماشین‌ها خیلی حال میده تصادف کردن. :دی

آریا تونستی دکرو 2 رو هم بازی کن فک کنم داخل ps now هست یوبی تونست این نسل هشتم یه بازی خوب بسازه اونم دکرو2 بود و لاغیر

• Like
Reactions: Dinosaur
Human Lover ?

من امروز بازی رو شروع کردم بازی باحالیه پلت کردنشم آسونه ولی یه تروفی آنلاین داره 20تا برد مولتی پلیر که یکم وقت گیره. منم شدیدا از تروفی آنلاین مولتی پلیر بدم میاد.
اگه خواستی بیا تروفی رو Boost کنیم با این روش کلا یه ربع 20 دقیقه طول میکشه :D
خواستی یه مسج بده بهم هماهنگ کنیم.

ویرایش: آقا چک کردم تروفی رو گرفتی دمت گرم :D

فقط یه سوال تروفی رو به صورت عادی گرفتی یا Boost کردی ؟ اگه عادی گرفتی چقد سخته برنده شدن بازیا ؟

==========================

کسی دیگه از دوستان هم دنبال تروفی هانتینگه واسه این تروفی اگه خواست add friend کنه و مسج بده، ردیفش کنیم.
یه بابایی را شانسی پیدا کردم بهش پیام دادم اونم گفت منم دنبال همین تروفی هستم با هم بوست کردیم گرفتیم .من یه عادت بدی دارم بازی را که پلت میکنم پاکش میکنم الانم پاکش کردم وگرنه حتما کمکت میکردم

• Like
Reactions: .:Metallica:.
بیشتر میخوره بهش Wreckfest 1.5 باشه تا Wreckfest 2 :دی
واسه نسخه دوم بود کمه ولی هنوزم دوس داشتنیه!
واقعا تخریب پذیری خفنی داره ماشیناش 😎
منتظر اون لحظه ای ام که دور آخر نفر اولیم یکی از لاین مخالف بزنه پخش زمین مون کنه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or