WRC FIA World Rally Championship ~ XBox360

mehdi-psp

کاربر سایت
با سلام
از اونجاییکه این بازی چند روزی هست که منتشر شده و تاپیکی هم نداشت لذا این طور دیدم که جهت بحث های مربوط به بازی یک تاپیک برای آن بزنم .

346623ps_500h.jpg

سری بازی های ویدئویی سبک اتومبیلرانی رالی زیبایی که تمامی آن بر مبنای “مسابقات رسمی قهرمانی رالی جهانی” با استفاده از راننده ها، اتومبیل ها و مسیرهای رسمی آن می باشد، است و نسخه جدید آن پس از گذشت حدود ۵ سال توسط استودیوی بازی سازی Deep Silver ساخته شده است و توسط کمپانی Black Bean در ۸ اکتبر ۲۰۱۰ برروی پلتفرم های PC، Xbox 360 و PS3 منتشر گردید. در این بازی قدم به رقابت های قهرمانی ۲۰۱۰ رالی جهانی سراسر هیجان گذاشته و برای رقابت با سرسرخت ترین و حرفه ای ترین راننده های رالی دنیا آماده شوید! تنها کافی است یکی از اتومیبل های رسمی شرکت کننده در این سری مسابقات را انتخاب نموده و در تمامی رویداد های WRC در جدالی مهیج و نفس گیر در برابر زمان شرکت نمایید، می توانید هیجان حرکت های نمایشی و اضطراب ناشی از آنها را تجربه نمایید و استاد Drift کشیدن و کنترل اتومبیل خود در حین دور زدن با استفاده از ترمز دستی شوید. چنانچه از طرفداران مسابقات اتومبیلرانی خارج از جاده (Off-Road) می باشید تجربه این بازی زیبا به شما توصیه می شود.ویژگی های منحصر بفرد بازی WRC FIA World Rally Championship :

• تجربه شرکت در رقابتهای رالی جهانی WRC با قدم گذاشتن جای پای بزرگان و قهرمانان این سبک
  • گرافیک عالی بازی در کنار سیستم Damage عالی بازی
  • مسابقه با زمان ونیز ثبت رکورد خود با امکان آپلود آن بصورت آنلاین
  • رقابتهای آنلاین با دیگر بازی کنندگان در سرتاسر جهان
  • غلبه بر شرایط سخت مسابقات همچون مسیرهای برفی سوئد تا قلب بیابان های سوزان اردن و جاده های آسفالت کاتالونیا
  • قابلیتهای اضافی همچون دلخواه سازی اتومبیل، یاداشتهای کمک راننده، سیستم رای گیری
و…
اطلاعاتی در مورد بازی WRC FIA World Rally Championship:
شرکت سازنده بازی : کمپانی Deep Silver
شرکت منتشرکننده بازی : کمپانی Black Bean Games
تاریخ رسمی انتشار بازی : ۸ اکتبر ۲۰۱۰
ژانر بازی : اتومبیلرانی رالی
میزان دشواری بازی : متوسط
مدت زمان متوسط برای آشنایی با محیط بازی : حدود نیم ساعت
درجه بندی ESRB برای محدوده بندی سنی بازی : T - مناسب برای تمام افراد و گروه های سنی ۱۳ سال و بالاتر

من خودم دو روز پیش این بازی را گرفتم . البته بازی با عنوان های بزرگ سبک ریسینگ خیلی فاصله داره اما فعلا که بازی چندان جالبی تو سبک ریسینگ عرضه نشده ( F1 2010 برای خیلی ها جذاب نیست ) این عنوان میتونه کمی جای خالی بازی های ریسینگ را پر کنه تا NFS جدید عرضه بشه .

من خودم دو روز پیش این بازی را گرفتم . البته بازی با عنوان های بزرگ سبک ریسینگ خیلی فاصله داره اما فعلا که بازی چندان جالبی تو سبک ریسینگ عرضه نشده ( F1 2010 برای خیلی ها جذاب نیست ) این عنوان میتونه کمی جای خالی بازی های ریسینگ را پر کنه تا NFS جدید عرضه بشه .
دوست عزیز این بازی رو جایی اورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟:d

کسایی گرفتن بیان بگن بازی چطوره؟ فضاش مثل dirt ه؟ ریس هاش چه جوریه؟ چون dirt هم همچین فضایی داشت از رو توضاحاتی که از این بازی خوندم.

من الان دارم career رو بازی میکنم و حدود 10 تا ریس هم بازی کردم اصلا تو مسابقه ها با ماشین های دیگه رقابت نمیکنید .
بازی تایمی هست و در پایان تایمتون حساب میشه و رتبه میدن .
البته در هر مسابقه پنج جای مسیر یه حالت چک پوینتی داره که رتبه و فاصله تا ماشینه جلویی یا عقبی را میده .

من الان دارم career رو بازی میکنم و حدود 10 تا ریس هم بازی کردم اصلا تو مسابقه ها با ماشین های دیگه رقابت نمیکنید .
بازی تایمی هست و در پایان تایمتون حساب میشه و رتبه میدن .
البته در هر مسابقه پنج جای مسیر یه حالت چک پوینتی داره که رتبه و فاصله تا ماشینه جلویی یا عقبی را میده .

چون بازی شبیه ساز رالی هست و رالی هم همینجوریه

برخلاف Dirt که Arcade هست

چون بازی شبیه ساز رالی هست و رالی هم همینجوریه

برخلاف Dirt که Arcade هست
کجای Dirt آرکید ـه!؟ درسته که شبیه ساز محض هم نیست ولی دیگه آرکید به Blur میگن نه Dirt

دوستان گرافیکش چجوریه!؟ در کل ارزش خریدن و وقت صرف کردن داره!؟:d

بابا کجای این بازی ارکید بود؟ چرا گیر الکی میدین؟ بازی خیلی هم دی بود به نظر من. حالا بحث رو نکشیم رو dirt برم بخرم به نظرتون یا نه؟ حالا رقابتی نباشه انگار دارین تریلبلیزر dirt رو بازی میکنیم. اون هیجان رو داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or