World of Warcraft یک میلیون مشترک خود را از دست داده است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
003.png


طی گزارشی که توسط Activision اعلام شده بازی World of Warcraft در سه ماه اول سال 2013 یک میلیون و سیصد هزار مشترک خود را از دست داده است.بیشترین مشترکین از کشورهای شرقی بوده اند.تعداد این افراد ابتدا 9.6 میلیون بوده است که با این اوصاف هم اکنون به 8.3 میلیون کاهش یافته است.این آمار درحالی است که Activision هنوز می گوید " World of Warcraft بهترین بازی دنیا درسبک MMORPG می باشد"
Bobby Kotic رئیس کمپانی گفته است که انتظار نمی رود این رقم دوباره بالا برود و سال بعد حتی کمتر هم خواهد شد.هر چند معتقد است هنوز هم 8.3 میلیون نفر آمار بسیار خوبی بعد از این همه سال می باشد
EGM





 
آخرین ویرایش:
World of Warcraft در سه ماه اول سال 2013 یک میلیون و سیصد هزار مشترک خود را از دست داده است.بیشترین مشترکین از کشورهای شرقی بوده اند
:-s
بهتر حداقل میتونم بگم 13 تاشون احتمال داشت گور به گور شن :| :دی
 
چیز عیجیبی نیست . دیابلو 3 - Mist of Pandaria هم که باعث سقوطشون داره میشه . بازی ها رو دارن کلا تجاری میکنن دیگه کسی به سرگرمی - خلاقیت و نو آوری و نظر گیمر ها اهمیت نمیده . اصلا گیمر کیلو چند ؟ البته بلانسبت جمع دیگه گیمرهای این نسل هم گیمر نیستن دست خودشونم نیست وقتی با 1 کلون تکراری مثل COD فید بشن و چخ بسا کسایی که مثلا تازه با D3 و Mist of Pandaria وارد این سری شدن . کلا نه فقط Acitivision بلکه بیشتر ناشرها . پول کورشون کرده .
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or