World of Tanks | Xbox 360

ماشالله چقدر جزئیات داره این پست :d
حالا جدا از شوخی این همون world of tanks مال شرکت wargaming ـه که واسه pc هم هست یا کلا یک چیز دیگست؟

همونه .
وقتی داشتم مراسمو میدیدم به خودم گفتم چقدر محیطش مثل WOT هستش . که بعدش فهمیدم اصلا خودشه :دی

تصاویر :

برای کسانی که برای بتا ثبت نام کرده بودن امشب و فردا کدی ارسال میشه که بتونن باهاش بتای بازی رو برای اولین بار در اخر این هفته امتحان کنن(برای گزارش باگ)

البته کسانی که اسم ننوشتن هنوز هم میتونن بنویسن برای دفعات بعدی.(لینک:پست بالایی :دی)
World of Tanks Xbox 360 phase one beta starts this weekend | VG247

من چند روزه دارم رو PC بازی میکنم فوق العادس بازیش خیلی حال میده اولاش که تانکت ضعیفه تو باقالیا هستی ولی وقتی تقویت میکنی و تانکای جدید میخری خیلی فاز میده.

- - -ویرایش - - -

اسم درست بازیم World of tanks هست ولی این دوستمون World of Tank نوشته یه قسمت Tankopedia هم داره که در مورد همه تانکا توش توضیح داده خیلی جالبه.

کی قراره و چجوری منتشر بشه آیا روی دیسک میاد یا arcade هست

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
بازی F2P و فقط در لایو عرضه میشه
تاریخ انتشار بازی هم هنوز مشخص نشده و فقط گفتن به زودی تاریخ عرضه بازی مشخص میشه
فعلا هم نسخه Beta برای دانلود توی لایو هست که میتونی دانلود کنی

در نقش یک عدد تانک باید بقیه تانک هارو نابود کنید . اول بازی 7 به 7 بود بعد یه تانک جدید خریدم شد 15 به 15 :d
هر تیمی زودتر پلیرهای تیم حریف رو بکشه برنده هستش . هر تیم یه Base هم داره که میشه اون رو هم گرفت برای برنده شدن
6تا Slot داری میتونی 6 تا تانک بخری و وقتی توی بازی ترکیدی سریع بیای بیرون و با یه تانک دیگه بری داخل بازی جدید .
تانک هارو میتونی Upgrade کنی
سوالی بود بگید که اگه در توانمون بود جواب بدهیم :d

در نقش یک عدد تانک باید بقیه تانک هارو نابود کنید . اول بازی 7 به 7 بود بعد یه تانک جدید خریدم شد 15 به 15 :d
هر تیمی زودتر پلیرهای تیم حریف رو بکشه برنده هستش . هر تیم یه Base هم داره که میشه اون رو هم گرفت برای برنده شدن
6تا Slot داری میتونی 6 تا تانک بخری و وقتی توی بازی ترکیدی سریع بیای بیرون و با یه تانک دیگه بری داخل بازی جدید .
تانک هارو میتونی Upgrade کنی
سوالی بود بگید که اگه در توانمون بود جواب بدهیم :d
ممنون رفیق گذاشتم دانلود بشه تموم شد میام یه دست بازی کنیم :d
راستی یه جا خوندم نیاز به گلد نیست درسته ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or