Wolfenstein: The New Order یک شوتر "نادان" نیست!

Easy_GoiiN

کاربر سایت
20130626_wolfenstein_the_new_order.jpg

سازندگان بازی Wolfenstein: The New Order اعلام کردند این عنوان یک عنوانی نیست که فکر آدم را چالش نکشاند و درگیر نکند. The New Order فقط به "راه رفتن و کشتن"

ختم نمی شود. شما در این بازی باید معماهای زیادی را حل کنید و در آخر هر مرحله یک Boss (غول پایانی مراحل :دی) روبروی شما قرار می گیرد. Bethesda ادعای جالبی کرده

است. این شرکت اعلام کرده که این عنوان از نظر حل کردن معما شباهت زیادی به Uncharted دارد! Hines در مصاحبه ای که با سایت IGN داشت گفت:
اگر شما فکر می کنید این بازی جزء بازیهایی است که شما فقط باید داخل اتاق ها بروید و چیزهای مختلفی را نابود کنید سخت در اشتباه هستید.
وای فزود:
شما در این بازی سعی خواهید کرد چیزهای زیادی را کشف کنید و البته بر معماهایی که سر راه شما قرار می گیرد غلبه می کنید. این همان چیزی ست که بیشتر گیمرها آنرا به کشتن مطلق و خطی بودن داستان ترجیح می دهند. این فرانچایز محبوب من در کنسول های می باشد؛ چرا که علاوه بر جنگ و درگیری، در آن به حل معما هم پرداخته می شود.
IGN از هاینز پرسید: "چرا شما سعی دارد این فرانچایز را دوباره به عرصه ی بازیهای رایانه ای بازگردانید؟
این فرانچایز یک فرانچایز محبوب است و با بازگرداندن آن مخاطبان زیادی هستند که از این عنوان نهایت لذت را خواهند برد.
Wolfenstein: The New Order برای پلتفرم های PC, X1, X360, PS4, PS3 عرضه خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
الان این اقا به ندای وظیفه و بتلفیلد و مدال بی افتخار گفته شوتر نادان ؟ :-/:-/
شما دیدی همچین حرفی بزنه؟ :|
امیدی ندارم به این بازی :)
با 16 تا پست چیزی بیشتر از اینم نمیشه از شما انتظار داشت :|
ماشالاه به اعتماد به نفس
yahoo_41.gif
. دارن چی رو با آنچارتد مقایسه میکنن.
yahoo_78.gif
مثل اینکه شما Bethesda و عناوینش رو نمیشناسی؟ :|

آخرین ویرایش:
من نسخه قبلیش رو بازی کردم و تا آخرشم رفتم خیلی هم حال داد اینم بازی میکنم :d

بیخود نیست آمار نوشته های اکثر کاربرای اینجا بالاست!:| اگر میخواستم از این مدل پستها بزنم تا الان بالای 2000 هزار تا پست میشد!
=====
من نسخه قبلیش رو بازی نکردم و تا آخرشم نرفتم خیلی هم حالشو نبردم ولی بعدا اینم با اون بازی میکنم!:|:d:|

بیخود نیست آمار نوشته های اکثر کاربرای اینجا بالاست!:| اگر میخواستم از این مدل پستها بزنم تا الان بالای 2000 هزار تا پست میشد!
=====

من نسخه قبلیش رو بازی نکردم و تا آخرشم نرفتم خیلی هم حالشو نبردم ولی بعدا اینم با اون بازی میکنم!:|:|
خودتم همون پستو دادي كه :d

البته ایشون منظورش اینه که بازی مثل آنچارتد معما داره ، فقط سوال اینجاست که : از این معماهایی که بدون سوزوندن فسفر حل میشن ؟! :-/ :دی
فقط یه سری قسمت ها هم هست که ترجمه نشده که ای کاش میشد ، در هر صورت مِرزی :دی مثلاً :
If you look at Chronicles of Riddick and The Darkness and some of the other things these guys did in the past at Starbreeze, you can see some of the elements that they’re trying to bring into this
We’re not doing Wolfenstein because we think, ‘oh, everybody thinks of Wolfenstein when they think first-person shooters.’ We’re not that naive. But we do think there’s something to this world
خدایی این نسخه چه ربطی به نسخه قبلی داره :دی
مثل اینکه شما Bethesda و عناوینش رو نمیشناسی؟ :|
ای جان :bighug:
ماشالاه به اعتماد به نفس =d>. دارن چی رو با آنچارتد مقایسه میکنن.:-j
خوندن متن خبرها به شدت توصیه میشه :-b

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or