Without Memory عنوان جدید انحصاری PS4

بازی با موتور Unreal 4 ساخته می شه.

همچنین گفته شده این بازی یک جهان نیمه باز (semi-open world) و در سبک سوم شخص خواهد بود،از صفحه لمسی DualShock 4 نیز برای انتخاب کارها استفاده می شود.

دلیل اینم که بازی چرا انحصاری PS4 است گفته شده به منظور بهترین استفاده از ویژگی های این کنسول و همچنین دستیابی به موفقیت در گرافیک و انیمیشن می باشد.

داستان بازی در مورد یک دختر معمولی هست که وقتی از خواب بیدار شده خودش رو در جنگلی می بینه که هیچ خاطره ای هم به یاد نداره،تصمیمات بازیکن در بازی تاثیر داره و این بازی دارای ده ها پایان خواهد بود

باید ببینیم ناشر بازی چه شرکتی هست و اینکه فقط بر روی PSN منتشر می شه یا نه...

آخرین ویرایش:
من اگه همون اول که ایکس 360 خریدم میدونستم پلی 3 اینقدر انحصاری باحال دارم حتما میرفتم سمتش. فکر کنم این تجربه را برا پلی 4 به یاد بسپرم :d

باید ببینم بازی چی میخواد باشه چی میشه وگرنه فقط اینکه انحصاری باشه بخواد چیز خوبی باشه وجود نداره .:| اگه بتونه داستان خوبی با این سبک نشون بده عالی میشه وگرنه نسازن بهتره .;)

همممم . عکساش که خیلی باحال میاد به نظر .

عه ! آریا شرکت بازیسازی گذاشته ؟ مومن خبر میدادی میومدیم استخدام میشدیم دیگه :دی

همین الان استعلام گرفتم کسی به اسم دایی ناصر شرکتی ثبت نکرده در روسیه .:d

بازی هایی با داستان های درگیر کننده، معنا گرا و در بیشتر اوقات فرای واقعی یا واقعی اما فرای باور ما :d تعریف من اینجوریه :d
تعریفت تو حلق سازنده ی بازی:d

یکی بیاد این فاز مفهومی رو تفهیم کنه

یعنی فعلا در حد طراحی و ایده ست .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or