Witcher 3 :CD Projekt RED دارای مولتی پلیر نیست

RattleSnake

کاربر سایت
96467461057007255372.jpg

Michal Platkow-Gilewski مدیر بازاریابی استدیو لهستانی CD Projekt RED در مصاحبه با Eurogamer بیان کرد:"
Witcher 3: Wild Hunt دارای بخش مولتی پلیر نیست، زیرا نمی‌توان بخش داستانی خوبی را در ان تجربه کرد. نمی شود بخش داستانی قوی The Witcher 3 را در بخش مولتی پلیر نیز تجربه کرد. ما تمرکز زیادی برروی بخش تکنفره بازی داریم، تا گیمران بتوانند بیش از 100 ساعت گیم پلی را تجربه کنند. Geralt تنها یک نفر است.

Forbes قبلا درباره بخش مولتی پلیر بازی اخبار را منتشر کرده بود، که Adam Badowski مدیر استدیو CD Projekt RED در این باره گفت:"
ما درحال تفکر درمورد موضوعی هستیم که نمی‌توانیم حالا چیزی درمورد آن بگوییم. The Witcher بزودی تبدیل به یک MMO خواهد شد، و ما بر این باوریم که شاهد 10 Geralts با مو‌های سفید خواهیم بود که به این سو و آن سو می‌دوند.

Witcher 3: Wild Hunt برای PC و PS4 تایید شده است و تاریخ عرضه مشخصی ندارد.

منبع

آخرین ویرایش:
اصلاً فلسفه ی حضور مولتی رو تو RPG ها من نمیفهمم :confused: اون هم بازی دقیقاً مثل Witcher که تمام اتفاقات حول و محور Geralt میگذره :دی
مثل بعضی RPG نماها هستن که مولتی دارن ;))

این هم بهتر که نداره :دی البته طرف باید میگفت که ما نیز همانند فلان بازی،مولتی پلیر نخواهیم داشت

پ.ن: >:)

اصلاً فلسفه ی حضور مولتی رو تو RPG ها من نمیفهمم :confused: اون هم بازی دقیقاً مثل Witcher که تمام اتفاقات حول و محور Geralt میگذره :دی
مثل بعضی RPG نماها هستن که مولتی دارن ;))

این هم بهتر که نداره :دی البته طرف باید میگفت که ما نیز همانند فلان بازی،مولتی پلیر نخواهیم داشت

پ.ن: >:)
آخه چرا؟ :))

اینایی که میگم نظرات شخصیه:

به نظر من تو یه بازی RPG لذت اینه که خودت شخصیتت رو بسازی (بیشتریاشون) اصلا یکی از مشخصه های RPG هست

و اینکه بخش مولتی داشتن یه بازی RPG یه لطف دیگه ای داره خیلییی حال میده

کلا مولتی یه حس خیلی خوبی رو بهت میده

به نظر من تو یه بازی RPG لذت اینه که خودت شخصیتت رو بسازی (بیشتریاشون) اصلا یکی از مشخصه های RPG هست
این رو قبول دارم ولی یه سری بازی ها مثل همین Witcher کاراکترشون فیکس و ثابته نمیشه هم کاریش کرد :دی

Witcher از بازیایی هست که اگه تبدیل به یه بازی مولتی یا MMO بشه تمام نقاط قوتشو از دست میده مثل داستان و شخصیت پردازی و ...

به نظرم همه MMO سازها باید مثل The Elder Scrolls Online بسازن که بازی اصلی که گوتی ها رو درو میکنه سر جاش باشه و مولتیه بازی هم MMO باشه . اینجوری هر چند تا نسخه هم بیاد بخش مولتیش ثابت میمونه و آپدیت میشه .

Witcher از بازیایی هست که اگه تبدیل به یه بازی مولتی یا MMO بشه تمام نقاط قوتشو از دست میده مثل داستان و شخصیت پردازی و ...

به نظرم همه MMO سازها باید مثل The Elder Scrolls Online بسازن که بازی اصلی که گوتی ها رو درو میکنه سر جاش باشه و مولتیه بازی هم MMO باشه . اینجوری هر چند تا نسخه هم بیاد بخش مولتیش ثابت میمونه و آپدیت میشه .
دقیقا با این حرفت موافقم ولی امسال کار ما افلاین بازها رو ساخت BIOSHOCK . METRO . SLEEPING DOGS . مثل اینکه سال دیگه هم همینجوری باشه.

خبر خیلی خوبی بود مخصوصا بعد از اینکه قراره Cyberpunk هم مولتی داشته باشه!!!
ویچر بازیش فقط رو داستانش و دنیاش میچرخه که یه مولتی خوب هم میتونه نابودش کنه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or