Windows 10 می‌تواند بازی پایرت را پیدا و غیرفعال کند

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
windows_101-600x337.jpg

مایکروسافت به تازگی قوانین EULA خود را به روز کرده است که در آن بند جدید و جالبی اضافه شده است.

در بخش "توافقات مربوط به سرویس" بندی به نام 7B اضافه شده است که در آن آمده:
ما می‌توانیم تمامی تغییرات مربوط به سخت‌افزار، آپدیت‌های مربوط، نرم‌افزار و آپدیت‌های آن که باعث جلوگیری از اتصال یک بازی یا نرم افزار به سرویس مربوطش شود را بررسی و از کار بیاندازیم.
البته این نکته را نباید فراموش کرد که این قانون فقط مربوط به ساخته‌های مایکروسافت مثل بازی Gears of War: Ultimate Edition یا Office می‌شود.

هر چند در بخش دیگری اسم از سخت‌افزارهای نامعتبر آمده که هنوز معلوم نیست "نامعتبر" چه گروهی از سخت‌افزارها را شامل می‌شود، سخت‌افزارهایی مثل کنترلرهای دست‌کاری شده که به بالانس بازی لطمه می‌زند.

منبع

این‌ها تو غیرفعال کردن ویندوز کرک شده موندن هنوز. :d

موندن؟ :))

در اینی که کلا جلوی Piracy رو نمی شه گرفت شکی نیست

اما سیاست های مایکروسافت کلا به این روش هست
حرفه ای ترین محصولاتش کل سیستم جلوگیری از کرکش یک Serial Number هست که می تونی به 10000000 نفر بدیش
همه محصولاتش حتی اگه کرک شده هم نصب داشته باشید راحت آپدیت می شن
سیستم Activation اه Office 2016 و Windows 10 هم دقیقا مثل نسخه های قبل گزاشته ، برای همینه که به 1 روز نکشید W10 کرک شد
خیلی از کاربر های Pirate اه W8.1 آپدیت رایگان ویندوز 10 رو دریافت کردن
و ....

در نتیجه دیدگاه مایکروسافت در تجارت با من و شما خیلی فرق داره

بزرگترین کمپانی نرم افزاری دنیا ، قابل ترول نیست ;)

آخرین ویرایش:
خب تقریبا خطر از بیخ گوشمون گذشت, شانس آوردیم:d

من نمیدونم چرا تو این فروم یه جوی هست انگار همه فکر میکنن بقیه دارن یه استودیو یا شرکتی رو ترول میکنن! تر و خشک رو با هم نسوزونید خواهشا.

تو ایران نرم افزار تولید میکنن که اصلا امکان هک و کرکش وجود نداره حالا فرض کن ماکروسافت تو کرک کردن ویندوزش مونده باشه!

این بازی های تحت ویندوز لایو یادمه اصلا کرک نمیشد لامصب :دی
ویندوزم به نظرم اینکه راحت کرک میشه یه نوع سیاسته ... خیلی دیگه تابلوعه :دی

ویندوز اصلا میتونه تشخیص بده که خودش کرک شده یا نه حالا بیاد بفهمه بازی رو کرک کردم یا نه؟. دور روز نگذشت یه برنامه اومد تقریبا میتونی همه چیزه ویندوز رو غیر فعال کنی. فرستادن اطلاعات به مایکروسافت، برنامه های خوده ویندوز و ...خیال همه راحت. هیچوقت نمیشه. همیشه یه راهی هست. هر قفلی یه روزی کرک میشه. Starforce یادتونه؟ مجبور میشدم کابل IDE کامپیوتر رو بکشم تا بازی کنم ولی الان کجاست. نابودش کردن.

تو ایران نرم افزار تولید میکنن که اصلا امکان هک و کرکش وجود نداره حالا فرض کن ماکروسافت تو کرک کردن ویندوزش مونده باشه!
Xbox اصلی هم تا حالا شبیه سازی نکردن کامل، بحث این نیست که نمی تونن، بحث اینه که مهم نیست برای کسی.
پ.ن: چقدر Offensive شدن کاربرا8-|

خود win 10 می گه حتی اگه نسخه کرک شده از 8.1 دارید می تونید به 10 ارتقا بدید اما اصل شناسایی نمی شه در کشور های که قانون کپی رایت دارن میان در خونتون 1 حالی به شما می دن با بقیه هم کاری ندارن. بازی ها هم تا زمانی که استفاده شخصی می کنید جرم حساب نمی شه مگه در انتشارش نقش داشته باشید یا بفروشیدش.

از قضا ماکروسافت شبیه شرکت های گیری عین ea نیست 1 زمانی یادمه گیر شده بود هر چند ماه ویندوز غیر فعال می شد تا اخر 1 کرک حسابی پیدا کردم بعد از اونم یاد ندارم گیری دیگه بهم داده باشه مگه باز شروع کنه اما به هر حال کسایی که اصل نمی خرن ممکنه با اپدیت ها یا غر فعال بشه یا 1 باگی عجیب بگیره یل خیلی کند بشه

Windows 10 می‌تواند بازی پایرت را پیدا و غیرفعال کند
همین الان اگه ویندوز نصب کنید Windows Defender ویندوزو (چه 8.1 و یا 10) همون اول اگه غیر فعال نکنید وارد هر درایوی بشین کل کرکا رو میزنه با خاک یکسان میکنه و هیچ کدوم از بازیاتون اجرا نمیشه دیگه خیلی جدیدم محسوب نمیشه :دی

ویندوز اصلا میتونه تشخیص بده که خودش کرک شده یا نه حالا بیاد بفهمه بازی رو کرک کردم یا نه؟. دور روز نگذشت یه برنامه اومد تقریبا میتونی همه چیزه ویندوز رو غیر فعال کنی. فرستادن اطلاعات به مایکروسافت، برنامه های خوده ویندوز و ...خیال همه راحت. هیچوقت نمیشه. همیشه یه راهی هست. هر قفلی یه روزی کرک میشه. Starforce یادتونه؟ مجبور میشدم کابل IDE کامپیوتر رو بکشم تا بازی کنم ولی الان کجاست. نابودش کردن.

این نسخه فرق داره 10 خیلی سیستم سخت گیر تری داره اگر اراده کنه خیلی راحت کرک از کار می افته حتی بعد از اپدیت اخری 1 کی از تغییرات reg من به حالت اصلیش بر گشت.
خلاصه اینکه از اونجایی که قوانین جهانی کپی ویندوز خیلی سخت گیرانه تره دیگه کاری با کشورهای دیگه ندارن چون ماها پول بده نیستیم البته حقیقتا لطف هم می کنن به نظرم قوانین usa خیلی دوستانه تر از کشورهای دیگه هست همین انتی ویروس کسپر شما اگه تونستی هک دایمیش کن خیلی که هنر کنید تریال ریست بزنید حالا غول نرم افزار که بماند فکر کنید می خواست عین کسپر اذیتتون کنه یا حتی بدتر کلی زجر می کشیدیم

خطر از بیخ گوشمون گذشت :))
اصلا نمیدونم چرا اینقد این ماکروسافت دوس دارم
ویندوز 10 ترکونده تاحالا دوتا بازی تست کردم بین 10 الی 15 فریم بیشتر میگیرم
watch dogs حدود 15 فریم بیشتر میگیرم و MK X هم یه چیزی بین 17 18 فریم باور نکردنیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or