Windows 10، سیستم عامل بیش از 17% از کاربران Steam شد

LiviNG D3AD

کاربر سایت

Windows-10-vs-Steam.jpg

هم اکنون بیشتر از یک ماه از عرضه ویندوز 10 گذشته است و با هر نوع حساب و کتابی، بکارگیری این سیستم عامل در میان مردم عامه بسیار سریع بوده است.

xkei5f2xiyl5kqytvwmu.jpg

بر اساس آمار برگرفته شده از استیم بنظر می‌رسد گیمرها نیز به همان اندازه در استفاده از سیستم‌ عامل جدید ردموند اشتیاق داشته‌اند. بیش از 17% از افرادی که به سرویس استیم دسترسی دارند از ویندوز 10 استفاده می‌کنند، و با توجه به اینکه این سرویس هم اکنون 125 میلیون کاربر در سرتاسر دنیا دارد، این عدد بسیار قابل توجه است.

همچنانکه زمان به پیش می‌رود و ساپورت درایورها از ویندوز 10 بهتر می‌شود و تغییرات مثبت برآمده از DirectX 12 بیشتر نمود پیدا می‌کنند، می‌توان گفت که احتمالاً این رقم با گذر زمان بزرگتر نیز خواهد شد.

شایان ذکر است که هم اکنون سهم ویندوز 10 از کل سیستم عامل‌های رو میزی حدوداً 5.21% بوده و به گفته مایکروسافت بیش از 75 میلیون PC و تبلت از این سیستم عامل استفاده می‌کنند.

Over 17% of Steam users are now on Windows 10
https://www.windowscentral.com/windows-10-already-being-used-over-17-all-steam-pc-gamers

آخرین ویرایش:
حالا که فرصتش پیش اومده باید یک خسته نباشید به مایکروسافت بگم! :d چون ویندوز 10 واقعا نسبت به ویندوز 8.1 بهتر شده!
کانفیگ کامپیوتر بنده نورماله و شاید به همین دلیل بتونم تفاوت ها رو راحت تر حس کنم!
سرعت لود شدن ویندوز و لگ کمتر در بازی ها نسبت به ویندوز 8.1 چیزهائیه که بنده شخصا دارم می بینمش!
به عنوان مثال، ویندوز 8 تنها ویندوزی بود که می تونست از هارد اینترنال 3 ترابایتی پیشتیبانی کنه (ویندوز 7 فقط می تونست 2 ترابایت رو نشون بده) و از همین جهت لود ویندوز واقعا زمان می برد! اما بعد از نصب ویندوز 10 به شکل باورنکردنی این مشکل رفع شده و هیچ وقفه ای به وجود نمیاد!
لگ کمتر در بازی ها و جون گرفتن بیشتر رَم یکی دیگه از نکات مثبتی هست که واقعا دارم می بینمش! :d
دوستانی که هنوز تو 7 یا 8 موندن، درنگ نکنید! برید سمت دوست عزیزمون 10! :d

من روی لپ تاپ نصب کردم لود اول ویندوز از 8.1 خیلی کندتره ! حالا باید روی پی سی ام نصب کنم که ssd داره احتمالا این حل بشه منتظر آپدیت جدیدم تا بیاد نصب کنم روی پی سی

منم تایید میکنم بازی ها نسبت به ویندوز 8 7 خیلی روونتر اجرا میشن
چیزی بین 10 الی 15 فریم توی اکثر بازی ها بیشتر میگیرم که خودش خیلی هستش:x

الان تنها مشکلش اینه که حدود 4-5 ثانیه لود شدن ویندوز بیشتر طول می کشه، و گرنه از همه نظر فوق العادست. چرت و پرتای جاسوسی هم جدی نگیرید زیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or