Way of the Samurai 3 بالاخره در امریکا عرضه میشود !

Death Proxy

مدیر انجمن
بعد از مدت طولانی که Way of Samurai 3 در ژاپن برای هر دو کنسول 360 و PS3 عرضه شد، ناشر این عنوان در امریکا نیز معین شد. این عنوان مدت ها قبل در لیست 360 برای عرضه در امریکا قرار گرفته بود ولی تا کنون هیچ ناشری پیدا نکرده بود، اما هم اکنون اعلام شد که UFO Interactive این عنوان را برای ماه October در امریکا نیز عرضه میکند.

814655-way_of_the_samurai_3_logo_large.jpg

البته خبری از نسخه انگلیسی PS3 نیست و فقط این خبر مربوط به نسخه 360 میشود. هنوز معلوم نیست که UFO Interactive حق نشر این بازی را برای PS3 در امریکا گرفته است یا خیر. لازم به ذکر است که این بازی امتیاز 31 را از مجله Famitsu گرفته است و در 3 روز اول عرضه خود در ژاپن 80,000 نسخه فروخته است.

rpg نه نیست!به نظرم تو این وضعیت بهترین بازی هماسی هست!آدم رو یاد ژاپن قدیم میندازه:cheesygri
من ورژن ps3 j رو دیدم که خیلی قشنگ بود!اما ژاپنی بلد نباسی مشکل میشه!حالام که ورژن eng
داره میاد!!!!!من که منتظرس بودم و به شخصه میگم عنوان بزرگی نباشه کوچیکم نیست!این بازی
مثل یاکوزا 3 شد که اصلا تو ایران اسمشم نیاوردن!

خبر مسرت بخشی بود. دستتون درد نکنه
یادش بخیر واسه لول آپ کردن شمشیرها چه زجری میکشیدم . از نادرترین بازی های بود که وقتمو به پاش ریختم . اون موقع ها چی حوصله داشتم:biggrin1:

ممد خدا خیرت بده خو یه ذره درمورد بازی اطلاعات بده دعا گوت شیم
والا من خودم چوبی بیش نیستم در زمینه این بازی ها ولی چیزی که پیدا کردم اینه:
بازی ادامه نسخه اول و دوم خودش هست که دو نسخه اول روی PS2 عرضه شدن. داستان بازی feudal Japan اتفاق می افته و زمانش هم مربوط میشه به Warring States. گیمر نقش یه ادم سرگردان رو داره که به یه ایالت به نام Gishu Amana میرسه. این ایالت تحت حکومت یا نظر یه دسته یا طایفه(همون Clan خودمون:دی) به نام Fujimori هست. حالا یه دسته دیگه به نام Ouka هستن که بر ضد Fujimori کار میکنن. این ouka هم قبلا این ایالت زیر نظرشون بوده. Ouka یی ها هم میخوان دوباره قدرت رو به دست بگیرن.

یه جایی گفته شده بازی 20 نوع پایان داره و حتی در زمان پخش cutscene ها هم میتونید شمشیر خودتون رو در بیارید:دی توی بازی بیش از 100 نوع شمشیر موجود هست.

پ.ن: دوستان اگر در زمینه داستانی مشکلی هست بگید حتما چون منبع من شاید اشتباه داشته باشه.
پ.ن2:Warring States هم کلی توضیح داره حال ندارم بگم، نیما خواستی که میدونم نمیخوای بگو تا لینک بدم بخونی:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or