شایعه Watch_Dogs 3 در لندن رخ خواهد داد و امسال منتشر میشه Assassin's Creed بعدی در ایتالیا خواهد بود

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
شماره جدید Assassin's Creed امسال منتشر نخواهد شد و امسال نوبت شماره سوم Watch_Dogs است.

واچ داگز 3 در شهر لندن اتفاق می‌افتد.

بازی تمرکز بیشتری بر روی نبرد هایی با سلاح های کوچک تر و چاقو خواهد داشت و بخش گسترده‌تری از بازی به هک کردن اختصاص داده شده است.

قابلیت انتخاب شخصیت مرد یا زن همانند شماره پنجم فارکرای در اثر وجود خواهد داشت، اما جنسیت شخصیت اصلی بر روی داستان بازی تاثیری نخواهد گذاشت.

ترجمه ادامه مطلب از:
شروین ژاوه
«شرکت یوبی‌سافت» سال گذشته به طور رسمی اعلام کرد در سال 2019 خبری از نسخه جدید Assassin’s Creed نخواهد بود. اما با این اوصاف، شایعات فراوانی درباره عنوان بعدی این فرنچایز به گوش می‌رسد. به طور مثال، ماه گذشته خبری منتشر شد که به درز شدن اطلاعات درباره شماره جدید اشاره داشت (شایعه: نسخه بعدی بازی Assassin’s Creed لو رفت) هرچند که به سرعت توسط یکی از مطرح‌ترین ژورنالیست‌های صنعت، یعنی Jason Schreier رد شد. حال شایعه‌ تازه‌، نه تنها درباره Assassin’s Creed، بلکه بازی Watch Dogs 3 نیز به گوش می‌رسد که از طریق لینک مشخص شده می‌توانید خبر «آیا بازی Watch Dogs 3 عنوانی بین نسلی خواهد بود؟» را مطالعه کنید.

بنابر گزارش کاربری در 4chan، عنوان جدید «اسسینز کرید»، Legion نام دارد. داستان در ایتالیا، دوران Marcus Aurelius و درگیری‌های پسرش، Commodus با پنج امپراتور روایت می‌شود. این عنوان دارای دو شخصیت با نام‌های «کاسیوس» و «لوسیا» است و هر دوی آن‌ها از نوادگان شخصیت اصلی بازی Assassin’s Creed: Odyssey خواهند بود. ظاهراً عناصر نقش آفرینی به قوت خود باقی هستند و قرار است برای هر دو شخصیت، داستانی مجزا طراحی شود. این عنوان توسط Ubisoft Sofia ساخته می‌شود و پایانی بر سه گانه باستانی فرنچایز خواهد بود. بازی مذکور در سال 2020 برای کنسول‌های نسل بعدی منتشر می‌شود. همچنین قرار است اولین عنوان سری با بیشترین میزان تمرکز روی اِلمان‌های تمدن اولیه (First Civilization) باشد.

داستان اصلی دوباره حول محور اسسین‌ها، سیاست دوران بازی و تمدن اولیه خواهد بود و فلش بک‌هایی به دیگر نقاط رم در طول تاریخ وجود خواهد داشت. (مشابه مأموریت‌های Rift در نسخه یونیتی) بر اساس این شایعه، یوبی قصد دارد تا علاوه‌بر حفظ عناصر نقش آفرینی، طرفداران قدیمی را نیز راضی نگاه دارد. نقشه این اثر شامل قسمت‌های اصلی ایتالیا و بخش‌هایی از قلمرو گال‌ها و آلمان‌ها می‌شود. درکنار موارد پیشین، سیستم «مرسنری» و «کالتیست‌ها» نیز به طور کامل دگرگون شده‌اند و کالتیست‌های مربوط به بخش داستانی دارای اِلمان‌های سینمایی و memoryها خواهند بود.

درحال حاضر هیچ یک از اخبار فوق دارای منبع معتبر نیست اما باید درنظر داشت طی 3 سال اخیر، بیشتر شایعاتی که از سمت کاربران 4chan لو رفته بودند، به حقیقت پیوستند (به طور مثال بیشتر اطلاعات اودیسه و اوریجینز از منبع ذکر شدده لو رفت و بعداً به طور رسمی مورد تأیید واقع شدند)

/v/ - Video Games » Thread #450420740

آخرین ویرایش:
I think it's better to write the title in English too. :D
or at least translate some words for us in Farsi

اینطوری در نظر بگیر که اگه الان این خبر قرار بود تو تاپیک سرخط خبر ها باشه با همین عنوان ترجمه شده و با همین متن ترجمه نشده (توی نقل قول) قرار میگرفت. و از اونجایی که وقتی تاپیک سرخط خبرها رو بستن گفتن که هر چی اونجا میزاشتید رو میتونید جاش یه تاپیک تو بخش خبرها براش بزنید این فرمت تاپیک نباید مشکلی داشته باشه:D

اینطوری در نظر بگیر که اگه الان این خبر قرار بود تو تاپیک سرخط خبر ها باشه با همین عنوان ترجمه شده و با همین متن ترجمه نشده (توی نقل قول) قرار میگرفت. و از اونجایی که وقتی تاپیک سرخط خبرها رو بستن گفتن که هر چی اونجا میزاشتید رو میتونید جاش یه تاپیک تو بخش خبرها براش بزنید این فرمت تاپیک نباید مشکلی داشته باشه:D
مشکل این جاست که تو تاپیک سر خط خبر ها هم نباید چنین چیزی قرار داده بشه. سایت فارسی هستیم دیگه. همین خبرو به راحتی میشه ترجمه کرد.
عنوان جدیدی از AC در سال ۲۰۱۹ منتشر نخواهد شد.
بازی در شهر لندن اتفاق می‌افتد
و ....
این روش خبر زدن به درد تاپیک بازی می‌خوره. مثلا میشه این خبرو تو تاپیک واچ داگز ۲ قرار داد.
اگر قرار باشه من انگلیسی خبر بخونم پس اصلا چه لزومی داره بیام تو بخش اخبار بازی‌سنتر؟

برای اولین بار در طول سالها یه بازی یوبیسافت داره قلقلکم میده :دی من دقیق حافظه ام یاری نمیکنه ولی بازی مدرن یادم نمیاد تو لندن مدرن داشته باشیم :دی تصورش هم خیلی جذاب و جالبه :دی واقعا دوست دارم محیط لندن حال حاضر رو تو یه بازی اپن ورد ببینم :دی فقط تو رو به جدت یوبیسافت اینو دیگه خوب دربیار :| سعی کنه یه شخصیت جدا به واچ داگز بده و از فاز فارکرای و اساسین های قبل اریجینز درش بیاره، شبیه کاری که راکستار با رد دد و جی تی ای کرد و گیم پلی و مکانیزم هر دوتا سری رو از هم دیگه جدا کرد.
منتظر واچ داگز 3 میمونیم تا ببینیم بالاخره بعد از بلک فلگ میتونم برم سمت بازیاش یا نه :دی

من این تاپیک سر خط خبر ها رو درک نکردم از همون روز اول هم، اینجا فرومه باید برای کوچکترین خبر ها هم بحث بشه، نظری داده بشه. همین نظر دادن های یهویی باعث ایجاد بحث های جالبی میشه، بحث هایی که اون قدیما به ما خیلی چیزا یاد میداد، از اون کل کل ها و جر و دعواهاش تا بحث های فنی و غیره. اون تاپیک عملا روح تاپیک خبر های قدیمی رو گرفته بود و نمیذاشت بحثی شکل بگیره. بعنوان مثال خود من اگه این خبر رو اونجا میخوندم ساده رد میشدم :دی

برای اولین بار در طول سالها یه بازی یوبیسافت داره قلقلکم میده :D من دقیق حافظه ام یاری نمیکنه ولی بازی مدرن یادم نمیاد تو لندن مدرن داشته باشیم :D تصورش هم خیلی جذاب و جالبه :D واقعا دوست دارم محیط لندن حال حاضر رو تو یه بازی اپن ورد ببینم :D فقط تو رو به جدت یوبیسافت اینو دیگه خوب دربیار :| سعی کنه یه شخصیت جدا به واچ داگز بده و از فاز فارکرای و اساسین های قبل اریجینز درش بیاره، شبیه کاری که راکستار با رد دد و جی تی ای کرد و گیم پلی و مکانیزم هر دوتا سری رو از هم دیگه جدا کرد.
منتظر واچ داگز 3 میمونیم تا ببینیم بالاخره بعد از بلک فلگ میتونم برم سمت بازیاش یا نه :D

من این تاپیک سر خط خبر ها رو درک نکردم از همون روز اول هم، اینجا فرومه باید برای کوچکترین خبر ها هم بحث بشه، نظری داده بشه. همین نظر دادن های یهویی باعث ایجاد بحث های جالبی میشه، بحث هایی که اون قدیما به ما خیلی چیزا یاد میداد، از اون کل کل ها و جر و دعواهاش تا بحث های فنی و غیره. اون تاپیک عملا روح تاپیک خبر های قدیمی رو گرفته بود و نمیذاشت بحثی شکل بگیره. بعنوان مثال خود من اگه این خبر رو اونجا میخوندم ساده رد میشدم :D
این واچ داگز نسخه قبلی بدجوری از دست یوبیسافت در رفت. نه باگی داشت روز عرضه و نه مشکل تکنیکی رو پی اس 4. کلا بازی خیلی خوبی بود. باگی بود تو این نسل بین بازیای یوبی:D

• Like
Reactions: Red Ѵ
مشکل این جاست که تو تاپیک سر خط خبر ها هم نباید چنین چیزی قرار داده بشه. سایت فارسی هستیم دیگه. همین خبرو به راحتی میشه ترجمه کرد.
عنوان جدیدی از AC در سال ۲۰۱۹ منتشر نخواهد شد.
بازی در شهر لندن اتفاق می‌افتد
و ....
این روش خبر زدن به درد تاپیک بازی می‌خوره. مثلا میشه این خبرو تو تاپیک واچ داگز ۲ قرار داد.
اگر قرار باشه من انگلیسی خبر بخونم پس اصلا چه لزومی داره بیام تو بخش اخبار بازی‌سنتر؟

توی تاپیک سرخط خبرها که خب از اسمش معلوم بود، فقط سرخط اون خبر هم کفایت میکرد پس اونجا مشکلی نداشت.
این روش زدن تاپیک هم وجودش آسیبی نمیرسونه بلکه همین عنوان خبر هم اطلاع رسانی رو انجام میده. مثلا برای من که تاپیک واچ داگز رو دنبال نمیکنم و از سایت های خبری انگلیسی فقط siliconera رو دنبال میکنم همین عنوان رسالت خودش رو برای اطلاع رسانی به من انجام میده.
اینجا هم فرومه و هر کس همون حدی که میتونه و میخواد بهش فایده میرسونه. یه کاربری مثل همین دوستمون اطلاع رسانی رو انجام میده و یه کاربر دیگه اگه خواست با ترجمش به این تاپیک contribute میکنه.

من این تاپیک سر خط خبر ها رو درک نکردم از همون روز اول هم، اینجا فرومه باید برای کوچکترین خبر ها هم بحث بشه، نظری داده بشه. همین نظر دادن های یهویی باعث ایجاد بحث های جالبی میشه، بحث هایی که اون قدیما به ما خیلی چیزا یاد میداد، از اون کل کل ها و جر و دعواهاش تا بحث های فنی و غیره. اون تاپیک عملا روح تاپیک خبر های قدیمی رو گرفته بود و نمیذاشت بحثی شکل بگیره. بعنوان مثال خود من اگه این خبر رو اونجا میخوندم ساده رد میشدم :D

منم موافقم و بنظرم بهتره اگه برای هر خبری هر چقدر کوچیک تاپیک زده بشه تا بحث پیرامونش شکل بگیره. ولی خب یه وقتایی یه کاربر صرفا میخواد یه اطلاع رسانی کوتاه برای یه خبر بده و لزوم به ترجمه کردن متن نمیبینه. اینکار رو راحت میشد توی تاپیک سرخط خبرها انجام داد ولی وقتی اینجا براش تاپیک بزنی نتیجش این میشه که اولین پست برای اشکال گرفتن از زننده ی تاپیک فرستاده میشه و بیشتر از پست اصلی( که با اطلاع رسانی کار مفید انجام داده) لایک میگیره:D

این واچ داگز نسخه قبلی بدجوری از دست یوبیسافت در رفت. نه باگی داشت روز عرضه و نه مشکل تکنیکی رو پی اس 4. کلا بازی خیلی خوبی بود. باگی بود تو این نسل بین بازیای یوبی:D
واچ داگز 2 رو میگی؟ :| من که اصلا نسخه اصلی و اول رو بیشتر از اون دوست داشتم! حداقل یه هویت و شخصیت خاص خودش رو داشت نسخه اول، نسخه دوم که شبیه کلون های GTA شده بود و اصلا تو دلم نرفت، نه گیم پلی و نه شهرش! شیکاگو نسخه اول یه جادوی خاص خودش رو داشت. اشتباه برداشت نشه :دی نسخه اول هم از نظر من و سلیقه ام یه بازی درب و داغون و ناقص بود ولی حداقل بخاطر شخصیت اصلی و شخصیت خود بازی که منحصر بفرد بود و سعی کرده بود یه چی جدید باشه احترام میذاشتم بهش :دی

واچ داگز 2 رو میگی؟ :| من که اصلا نسخه اصلی و اول رو بیشتر از اون دوست داشتم! حداقل یه هویت و شخصیت خاص خودش رو داشت نسخه اول، نسخه دوم که شبیه کلون های GTA شده بود و اصلا تو دلم نرفت، نه گیم پلی و نه شهرش! شیکاگو نسخه اول یه جادوی خاص خودش رو داشت. اشتباه برداشت نشه :D نسخه اول هم از نظر من و سلیقه ام یه بازی درب و داغون و ناقص بود ولی حداقل بخاطر شخصیت اصلی و شخصیت خود بازی که منحصر بفرد بود و سعی کرده بود یه چی جدید باشه احترام میذاشتم بهش :D
نسخه اول خیلی خودشو جدی میگرفت:D هر چند گان پلی بهتری داشت نسبت به نسخه دوم. نسخه دوم‌ ولی کلا از نظر داستان ماموریت های فرعی و کاراکتر‌ها به نظرم خیلی بهتر از نسخه اول بود. دیگه‌ببین چقدر خوب بود که من دارم از داستان یه بازی یوبیسافت تو این نسل تعریف میکنم:))

• Like
Reactions: benjohn and Red Ѵ
نسخه اول خیلی خودشو جدی میگرفت:D هر چند گان پلی بهتری داشت نسبت به نسخه دوم. نسخه دوم‌ ولی کلا از نظر داستان ماموریت های فرعی و کاراکتر‌ها به نظرم خیلی بهتر از نسخه اول بود. دیگه‌ببین چقدر خوب بود که من دارم از داستان یه بازی یوبیسافت تو این نسل تعریف میکنم:))
البته نظر منم به وحید نزدیکتره. نسخه ی اول درسته انتظارات رو برآورده نکرد و بقول تو خودشو خیلی جدی میگرفت ولی خودش بود یه بازی جدید با مکانیک جدید که شبیه چیز دیگه ای نبود. حالا کیفیتش خیلی جای کار داشت

نسخه ی دوم از هر نظر بازی بهتری بود ولی بشدت دنبال این بود که بشه GTA V حتی رنگ بندی بازی هم کپی برابر اصل GTA بود. این شد که همش با اون مقایسه شد و راه به جایی هم نبرد ( گرچه نسبت به سلفش بازی بهتری بود)

حالا اگه یوبی بتونه اصالت نسخه ی اول رو با کیفیت سطح بالا ترکیب کنه چیز جالبی ازش در میاد
البته ناگفته نمونه همون که تو لندنه خودش دو نمره بهش اضافه میکنه:D

پ.ن
ببین EA و Acti چه کردن یوبی شده ناجی ما:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or