Watch Dogs رکورد بیشترین فروش در یک روز را در تاریخ بازی های UbiSoft را دراختیار دارد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

MR.Blonde

کاربر سایت
Watch_Dogs_AIDEN-300x125.png

پس از اینکه در E3 2012،تریلر این بازی به نمایش گذاشته شد،تمامی گیمر ها منتظر انتشار این بازی بودند تا بتوانند این بازی را تجربه کنند.بالاخره در روز سه شنبه،این بازی منتشر شد و تعداد زیادی از گیمر ها این بازی را خریدند.همچنین این بازی توانست رکورد بیشترین فروش در یک روز را در تاریخ یوبیسافت را به دست بیاورد.

آقای Morin در این رابطه گفته است:

من قبلا برای یک بار گفته ام که ما مدیون شور و شوق هوادران ابتدایی Watch Dogs
هستیم.ما امروز رکورد بیشترین فروش یک بازی در یک روز را در تاریخ یوبیسافت را شکستیم.

وی افزود:
نمیتوانم چیزی جز این بگویم:از همه متشکرم!ما همه ی شما را به دلیل شور و اشتیاق زیادتان دوست داریم.

همچنین آقای Guillemot در این رابطه گفت:

Watch Dogs یک دستاورد بزرگ برای ما است و تیم ما باید به خودش افتخار کند.نوآوری ها و سرمایگذاری های طولانی در حال نتیجه دادن است.این خیلی خوب است که ببینیم تعداد زیادی از افراد جهان پول خود را صرف خرید این بازی میکنند تا بتوانند این بازی را تجربه کنند و این نشان دهنده ی این است که Watch Dogs یک ip خوب برای نسل بعد است.

Ds

هیچی دیگه فکر کنم باید هر سال منتظر یه watch dogs باشیم

هیچی دیگه فکر کنم باید هر سال منتظر یه watch dogs باشیم
اتفاقا من که بدم نمیاد :دی
از این نسخه بشدت راضیم و دارم حال میکنم باهاش سال بعدم عرضه بشه بازم 100% میگیرم و بازم حال میکنم :دی مثل AC !
AC II بعد از مدت کمی از AC I اومد ولی یک شاهکار شد با متای 90 و Brotherhood هم که سال بعدش اومد اونم شاهکار کرد و متای 90 گرفت ولی بعدش افت کرد!
اگه اینم عرضه سالانه بشه من هیچ مشکلی ندارم ولی فقط بعد از 3-4 نسخه نباید گند بخوره بهش مثل AC III!

با اون hype که یوبی از این بازی راه انداخت چیزه دیگه ای اتفاق میافتاد من تعجب میکردم..!!حالا دیگه هر سال یه دونه WD داریم:dالبته مثل AC 1 با AC 2 که در فاصله زمانی 2 سال از هم ریلیس شدن،فکر سری دومش 2 سال دیگه میاد بعد از اون هر سال:d

الان nتا از استودیوهای یوبیسافت شروع به ساختن watch dogs به جای اساسین میکنن..

الان nتا از استودیوهای یوبیسافت شروع به ساختن watch dogs به جای اساسین میکنن..

Ubisoft اتفاقا استادیو هاش رو خوب مدیریت می کنه ، مثل Activision نیست که بیاد استادیو رو کلا بسیج کنه بگه بازی های دیگه تعطیل بیاید COD بسازید
استادیو هاش به طور موازی باهم دیگه بر روی عناوین مختلفی کار می کنند و انصافا Ubisoft هم IP های خوبی داره و هم مدیریت خوبی بر روی استادیو هاش داره
خود من از وضعیت فعلی AC راضی نیستم اما هرچی که هست عمده گیمر ها و منتقدین بازخورد خوب و مثبتی نسبت به AC دارند ، همین داستان در مورد عناوین دیگه اشم صدق می کنه

فک کنم تا الان یه شیش ماهی باشه که کار ساخت Watch_Dogs 2 شروع شده:d
تو E3 هم یه تریلر ازش پخش می کنن چند سال دیگه هم می یاد بیرون:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or