Watch Dogs جدید تایید شد برای عرضه در 13 ماه آینده

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
Ubisoft تایید کرد که Watch Dogs جدیدی در راه است که طی 13 ماه آینده منتشر خواهد شد.

s31tv77hstcglase1bpr.jpg

طبق گزارش مالی که Ubisoft برای سال مالی آینده منتشر کرده است عنوان Watch Dogs جدیدی همراه با بازی های Ghost Recon Wildlands و For honor و South Park The Fractured But Whole و همینطور یک بازی AAA دیگر به عنوان Line up سال مالی 2017 مشخص شده اند.

همینطور با توجه به تایید شدن اینکه امسال شاهد انتشار نسخه جدیدی از Assassins creed نخواهیم بود Watch Dogs میتواند این خلا را پر کند.

http://www.eurogamer.net/articles/2016-02-11-next-watch-dogs-game-coming-in-the-next-13-months

عالی
نسخه اول با اینکه اصلا در حد هایپاش نبود بازی خیلی خوبی بود اما خیلی نقص داشت که روش کار نشده بود این عنوان اگه روش کار کنن خیلی امیدوار کنندس.
مخصوصا اینکه Assassin's Creed ـم اولش با متای 80 شروع کرد که بعد رسید به II و Brotherhood با متای 90 :دی

از طرفی خوشحال شدم از شنیدن تایید رسمی شماره دوم و تاریخ عرضش چون همین 2 هفته پیش بود نسخه یکش رو 100 درصد کردم ( فکر کنم جز معدود کسایی باشم که DLC بازی رو هم خریده و پلاتش کرده ! ) :-/
واقعا باید به طراحان مراحل نسخه 1 این بازی جایزه خیار طلایی رو داد با این گندی که به طراحی مراحل بازی زدن چه اصلی چه فرعی ها :|
مخصوصا اینکه وضعیت تو DLC به مراتب اسفناک تر میشه :-s
شما حساب کنید مجبورید 39 تا مرحله رانندگی رو برای گرفتن تروفی انجام بدید در حالی که کوچکترین فرقی با هم ندارن و اکثرا شبیه به هم هستن :((
تو خود بازی اصلی هم تا پایان Act 1 مراحل بازی واقعا بینظیر بود طراحیش اما نمیدونم چرا رفته رفته افت کرد و بیشتر شبیه همون مراحل فرعی شد منتها یکم با رنگ و لعاب بهتر (:|

به هر حال امیدوارم همون طور که جاناتان مورین ( کارگردان بازی ) گفته بود که شماره اول کامل نبود تو نسخه 2 سنگ تموم بزارن @-)

واچ داگز از اون بازیا باود که از دور خیلی جذابه ولی از نزدیک بعد از ی مدتی خسته کننده میشه

رو هم رفته من بازیش رو دوست داشتم همونطور که مجید گفت یهویی دیدی متا 2 رفت بالا 90 ;;)

Watch_Dogs بیس گیم پلی و کلا قابلیت های خیلی جالب و جدیدی داشت و اللخصوص سیستم شوتینگ یا تیراندازی بازی خیلی خیلی خوب بود و شبیه بازی های شوتر های سوم شخص بود اما مشکلات بزرگ و ازار دهنده کم نداشت، یکیش Level Design یا همون طراحی مراحل بازی بود که فوق العاده ضعیف و افتضاح و بزرگترین مشکل بود و شاید به تعداد انگشت های یه دست هم مرحله جالب که بتونه پتانسیل گیم پلی رو به بهترین شکل ممکن بیرون بکشه وجود نداشت بعنوان مثال از یه بازی با حدود 10 الی 15 ساعت گیم پلی من فقط مرحله فروشگاه زیرزمینی دختر ها و زنان رو به یاد دارم الان که خب واقعا هم مرحله جالبی بود.
تو جایگاه دوم داستان بی مزه و شخصیت های مقوایی و افتضاحش قرار داره که بعد طراحی مراحل بیشترین ضربه رو به بازی زدن، یه داستان فوق العاده مسخره و سوپر کلیشه ای بهمراه کاراکتر اصلی و کاراکتر جانبی هایی که نمونه اشون رو میلیارد ها بار در میلیون ها بازی دیده بودیم. چندین بار داستان رستگاری و خیانت یه کاراکتر جانبی طرف شخصیت اصلی داستان رو دیده بودیم؟ چندین بار یه شخصیت روانی و روان پریش اما مثلا بامزه و خنده دار قراره ببینیم؟ چندین بار قراره جمله «تو هم به همون اندازه آدم بدی هستی که من هستم!» بشنویم؟ و ... هزاران مثال دیگه ای که میشه از پلات ضعیف این بازی اسم برد.
مشکل بعدی هم که عزیز دردونه بازی های یوبیسافت یعنی اون افت گرافیک و دانگرید گرافیک فنی بازی هست که کلا یه جو منفی و فوق العاده بد رو ایجاد کرد، چه بسا اگه بازی از همون اول با همین گرافیک نهایی نمایش داده میشد مخاطبا نه تنها مشکلی باهاش نداشتن بلکه بعنوان یه گرافیک خوب یا دیگه با سختگیری متوسط ازش یاد میشد و هیچوقت ایرادی ازش گرفته نمیشد.
از شهر مرده و بی روح بازی هم نباید گذر کنیم. بنظرم این مشکل ها رو شدید بررسی کنن و تو نسخه بعدی یه بهبود کلی به این موارد بدن شاید شاهد یکی از بهترین بازی های اون زمان خودش باشیم.

نسخه اول خوب بود ، مراحل اصلی لذتبخش بودن برام ، سیستم هک خیلی جالب بوود ، اما بعد تموم شدن بازی اصلا نتونستم سمت ساید میشن ها برم :دی
خیلی یه جوری بودن
و اینم بگم که بهترین افکت آب رو من توی این بازی دادم ، فوق العاده چشم نواز بود

موفق باشیم

این فرعی ها رو بزارن کنار اصل کاری برن سراغش 8-|سم فیشر :xمنتظریم ببینم
شدیدا در انتظار Splinter Cell بعدی ام ، تنها بازی یوبی سافت هست که واقعا منتظرشم و امیدوارم همون AAA 2017 باشه اگه assassins creed نباشه.

يه چيزي مي گم فقط نريزيد سرم !!!

WD هم احتمالاً راه AC رو خواهد رفت ! با اين كه AC1 عنوان جديد و جالبي بود اما از نبود ساده ترين سيستم ها و داغون بودن ماموريت ها و گيم پلي تكراري رنج مي برد اما بعد يهو توي AC2 اصلاً بازي كاملاً دگرگون شد !!!
ساده ترين سيستم مخفي شدن ( مثلاً در جمعيت يا دم مغازه و ... ) توي AC1 نبود ولي بعد يهو توي 2 اومد :| يعني من باور كنم توي 1 اين فكر به ذهن شون نرسيده بود ؟!:|

البته در مورد WD و اين دگرگوني شك دارم :d

بازی بدی نبود فقط رانندگی با ماشیناش عجیب غریب بود
فقط امیدوارم هرچی زودتر مکان بازی و معرفی کنن
خدا کنه یا میامی باشه یا وگاس

WD1 بازی خوبی بود اما اصلا بازی 100% کاملی نبود بازی اگه 1 سال تاخیر میخورد احتمال اینکه بازی بهتری میشد وجود داشت .;)

بازی مشکلات زیادی داشت اما در کل من لذت بردم بازی با چیزی که قول داده بودن خیلی فاصله داشت اما میشه به نسخه بعدی امیدوار بود که بازی بهتری باشه .;)

کلا من با خریدن این بازی بشدت مایوس شدم با اون همه تبلیغات گسترده ...
آشغالی بیش نبود ... موندم چطور خودشون رو با سازندگان gta مقایسه می کردن واقعا ارزش 10000 تومنم نداره چه برسه به 60 دلار !!!!!!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or