Warriors orochi برای pc

اگر کسی از شما بازی dynasty warriors 4 را که برای pc آمده بوده بازی کرده باشید و تا سر حد مرگ از آن لذت برده باشید مطمئن باشید این بازی دوای درد شماست.شرکت koei که بدون شک همه ی دوستداران این بازی آن را می شناسند این بازی زیبا را در تاریخ 25 مارس که میشود فردا برای pc به بازار خواهد فرستاد.

البته این بازی چند وقت پیش برای کنسول های ps3 و X360 به بازار آمد.

در ضمن این نکته ی جالب را هم بگویم که در این بازی تمام شخصیت های دو بازی dynasty warriors و سsamurai warriorsحضور دارند و با یک دشمن واحد میجنگند.پیشنهاد میکنم برای مشاهده ی جزئیات و عکس های بازی به سایت game spot مراجعه کنید.

من این بازی زیبا را به تمام طرفداران سبک اکشن سوم شخص پیشنهاد میکنم.:):love:

اگه باور ندارید این هم دو سه تا عکس با حال از این بازی.

945069_20080221_screen015.jpg

945069_20080221_screen023.jpg

945069_20080221_screen028.jpg

اگر کسی از شما بازی dynasty warriors 4 را که برای pc آمده بوده بازی کرده باشید و تا سر حد مرگ از آن لذت برده باشید مطمئن باشید این بازی دوای درد شماست.شرکت koei که بدون شک همه ی دوستداران این بازی آن را می شناسند این بازی زیبا را در تاریخ 25 مارس که میشود فردا برای pc به بازار خواهد فرستاد.

البته این بازی چند وقت پیش برای کنسول های ps3 و X360 به بازار آمد.

در ضمن این نکته ی جالب را هم بگویم که در این بازی تمام شخصیت های دو بازی dynasty warriors و سsamurai warriorsحضور دارند و با یک دشمن واحد میجنگند.پیشنهاد میکنم برای مشاهده ی جزئیات و عکس های بازی به سایت game spot مراجعه کنید.

من این بازی زیبا را به تمام طرفداران سبک اکشن سوم شخص پیشنهاد میکنم.:):love:

این واسه ps3 و X360 امد این گرافیکش در حد ps2 که!:eek:

شما اگه این بازی رو انجام بدی گرافیک و این چیزها رو فراموش می کنی.
تازه گرافیک بازی همچین بدم نیست و این عکس هایی هم که می بینی مربوط به نسخه ی pc هست.

خوب البته این دو بازی در یک سری چیز ها با هم تفاوت دارند که نمی شود آنها را با هم مقایسه کرد. هر کدام خوبی های خود را دارند.بازی onimusha 3 که بازی محبوب من است جذابیت های خاص خود را داشت.اما این بازی هم واقعا زیباست و در یک جمع بندی کلی مشود گفت که این بازی بهتر است.

در این بازی 5 خاندان وجود دارد که باید یکی را انتخاب کنی و داستان مربوط به آن گروه را پیش ببری که در نهایت باید با orochi مبارزه کنید.در این بین شخصیت های زیادی را آزاد میکنی که می توانی در هر لحظه با هر کدام که دلت خواست بازی کنی و آن ها را قوی کنی و به مرتبه های بالاتر ببری و حرکات و ضربات ویژه شان را فعال کنی که این ضربات مخصوص به علاوه ی ضربات muso و charging برای هر شخصیت متفاوت است.در کل حدود80 کاراکتر قابل بازی وجود دارند که شگفت انگیز است.در کل برا ی هر سلیقه ای چند کاراکتر وجود دارد.از سامورایی و نینجا گرفته تا جادوگر.این ویژگی ها به علاوه ی ده ها مورد جالب دیگر(دستور دادن به افراد-فتح قلعه های دشمن و ...)باعث شده تا این بازی تجربه ای شیرین باشد.

البته فکر نکنم که این بازی هنوز دز ایران پخش شده باشد.اما اگر دیدید درنگ نکنید.

با توجه به این که وست گیم تو شهرستان ها نمایندگی نداره من که تو بابل زندگی می کنم مثل اینکه مجبورم واسه این بازی بیام تهران. میشه بی زحمت آدرس دقیق فروشگاه مرکزی وست گیم رو بدی.:)

با توجه به این که وست گیم تو شهرستان ها نمایندگی نداره من که تو بابل زندگی می کنم مثل اینکه مجبورم واسه این بازی بیام تهران. میشه بی زحمت آدرس دقیق فروشگاه مرکزی وست گیم رو بدی.:)

دوست عزیز خلاف قانون هست که من اسم شرکتی را ببرم ولی شرکت ای تی گیم یا همون دی سی این بازی را پخش کرده اینم آدرس نمایندگیش در بابل:

گيم نت سيب
باغ فردوس - چهارراه خورشيد كلا - كوچه شهيد كاكا 2 - روبروي دبيرستان توحيد
3223157:)

دوست عزیز خلاف قانون هست که من اسم شرکتی را ببرم ولی شرکت ای تی گیم یا همون دی سی این بازی را پخش کرده اینم آدرس نمایندگیش در بابل:

گيم نت سيب
باغ فردوس - چهارراه خورشيد كلا - كوچه شهيد كاكا 2 - روبروي دبيرستان توحيد
3223157:)

ممنونم دوست عزیز.

اینجور که من بازی را دیدم بازی زیاد جالب نیست البته این نظر من هست ولی بازی در حد onimusha 3 نیست و بازی در حد یک بازی کارتون هست بازی کنترل با موس را هم ندارد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or