Warren Spector خالق بازی های Deus Ex و Epic Mickey نظر خود را پیرامون بازی Wolfenstein: The New Order که به تازگی معرفی شده است اعلام کرده که این صحبت ها خوشحال کننده نیست :آقای Spector کمی بعد پستی مجددا ارسال کرد و از اینکه هواداران این بازی را به تمسخر گرفته بود عذر خواهی کرد :آیا دنیا واقعا یک Wolfenstein می خواست؟آیا دوباره به یک بازی با جو تاریک که در آن روبات های ناتزی را از بین میبیریم نیاز داشتیم؟اوه نه دنیا چنین چیزی نمی خواهد.دیگر از این جور بازی ها خسته شده ام.
از طرفی اطلاعاتی زیادی هنوز از بازی منتشر نشده و نمی شود به این زودی قضاوت کرد،اما صحبت های Spector نیز جای تامل دارد که اگر Wolfenstein: The New Order نیز مانند دیگر شوترها باشد که توضیح داده شده.من برای هر کسی که بازی میسازد احترام قائلم و می دانم که کار سختی است.من نیز زیاد درباره این بازی نمی داستم و زود قضاوت کردم.بله ..... حق با شماست.اشتباه من را ببخشید و امیدوارم در یک نمایش شما را با یک قهوه مهمان کنم.کار من که به یک تیم این چنین حرف زدم اشتباه بود اما بر روی منظور کلی حرفم هنوز می ایستم.داشتم فقط بار دیگر توضیح می دادم که بازی های شوتر بسیار فراوان شده همه یک جود هستند و انگار فقط یک لباس جدید بر تن می کنند.این جمله را سالهاست که میگویم و چیز جدیدی نیست. Wolfenstein نیز در خط این عناوین دارد قرار میگیرد و این مورد را خیلی وقت است که گوشزد می کنم
نظر شما چیست؟آیا Warren Spector قضاوتی عجولانه کرده و یا The New Order فرقی با دیگر شوترها ندارد؟
Gamingbolt
VG247