Warner Bros رسما ناشر عنوان Hitman شد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
ss_ce6e02fba53bc071728958a8506d2d44ef3f36ab__1_.0.jpg

IO Interactive با همکاری Warner Bros عنوان هیتمن را دوباره به خرده فروشی باز خواهد گردان ...

استدیوی دانماری IO Interactive بعد از جداییش از Square به عنوان استدیو مستقل کار میکرد ساعاتی پیش در بیانه ای اعلام کرد که رسما با کمپانی وارنر همکاری خواهد کرد از این رو نسخه ی Hitman: Definitive Edition را معرفی کرد که شامل تمامی محتویاتی است که برای عنوان هیتمن تا به الان منتشر شده است و قرار است برای PS4 و Xbox One به صورت فیزیکی در تاریخ May 15 با قیمت نا معلومی منتشر شود Hitman: Definitive Edition شامل موارد زیر است :

IO Interactive’s 20th Anniversary Outfit Bundle
Hitman Season One
Hitman Game of the Year Edition Content
Hitman Summer Bonus Episode
Hitman: Blood Money Requiem Pack

Hakan Abrak، مدیر عامل شرکت IO Interactive در یک نشست خبری گفت: "ما فوق العاده هیجان زده هستیم تا با Warner Bros. Interactive Entertainment بر روی عنوان هیتمن کار کنیم و نسخه Hitman: Definitive Edition را برای بازیکنان جدید دوباره منتشر کنیم. کار با یک شریک مانند WBIE به این معناست که تیم ما در IO می تواند بر روی بازی ساختن کامل تمرکز کند"

در نوامبر سال گذشته بود IO تایید کرده بود که بر روی عنوان جدیدی از Hitman کار میکند باید منتظر اطلاعات جدیدی از این عنوان در سال جاری باشیم

Hitman getting new ‘Definitive Edition,’ thanks to Warner Bros.

آخرین ویرایش:
خدا لعنت کنه باعث و بانی این اتفاق شوم رو! WB تو صنعت گیم با اختلاف زیاد حال بهم زن ترین ناشر 5 الی 6 سال اخیر بوده! سیاست های کثیف پولی اش عملا چندین بار باعث شد بعضا بازی های خوب استدیو هاش به فنا برن! کی فکرشو میکردن بازی محبوبی مثل Middle Earth که همه آندرداگ فرضش میکردن و دوستش داشتن بخاطر سیاست های اشغال وارنر سوژه ترول و هیت ورزی بشه؟

عملا هم که همه بازیاش رو یه سر محبور کرد فرمول گیم پلی سری آرکام رو اسکی برن از Mad Max بگیر تا همین میدل ارت و مابقی! سری Hitman هم شاید از نظر فنی همیشه بهترین و بی نقص ترین نبوده اما با این وجود همیشه فن های خیلی سرسخت و عاشقی داشته و تو بقیه گیمر ها هم محبوب بوده، امیدوارم سیاست های وارنر تیشه به ریشه Agent 47 نزنه :( شاید من اون روش عرضه آخرین بازی رو دوست نداشتم ولی بدون شک نسخه ریبوت شده جدید هیتمن ترین هیتمن این یه دهه بود! شاید از Blood Money هم برای من بهتر بود در حد Silent Assassin دوستش داشتم! نقد هاش هم عالی بود و داستان فوق العاده خوبی هم داشت، نکته مثبتی که اسکوائر داشت کاملا دست IO رو باز گذشته بود برای سری، اجازه داد هرکاری میخوان باهاش بکنن، Absolution رو که آدم میبینه زمین تا آسمون با نسخه ریبوت فرق داشت. فارغ از این مسائل دلم برای تریلر های CG اسکوائر تنگ میشه :( نقطه عطفی بودن برای سری :(
برید تریلر های سینماتیک Absolution و Reboot رو ببینید :( آدم لذت میبره، در حد فیلم کوتاه بودن :(

امیدوارم این تغییر هم نکته مثبت داشته باشه و وارنر اذیت نکنه IO دوست داشتنی رو، Hitman برای من و مطمئنا خیلیای دیگه یه سری بازی نوستالژی و بی رقیب هست تو سبک خودش. سری بازی که پتانسیل خیلی بالایی داره و یه ذره از پتانسیل فوق العاده اش رو تو همین نسخه جدید دیدیم که چجوری عاشقان بازی های Stealth رو دوباره برگردوند به خودش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or