Warlords of Draenor آخرین بسته الحاقی World Of Warcraft نخواهد بود

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

طبق اعلام بلیزارد Warlords of Draenor آخرین بسته الحاقی بازی World Of Warcraft نخواهد بود. در صحبت هایی Mike Morhaime تایید کرد بسته الحاقی ششم نیز وجود دارد. وی گفت: "ما از حالا کار بر روی آن را آغاز کرده ایم."
وی افزود: "ما در گذشته هرگز این کار را انجام نداده بودیم و همیشه در آن واحد بر روی یک بسته الحاقی کار می کردیم و به نوعی کار ما خطی بود. اما اکنون در حرکتی موازی علاوه بر کار روی Warlords of Draenor نیم نگاهی نیز به ادامه آن داریم."
World Of Warcraft در طول هشت سال تنها چهار بسته الحاقی داشت اما به نظر می رسد بلیزارد قصد دارد با سرعت بیشتری این بسته های الحاقی را عرضه کند تا گیمرها مشغول بمانند و آن هایی که بازی را ترک کرده اند نیز بازگردند.
Morhaime تاکید کرد: "این وظیفه تیم ما است که بتوانیم بازی را گسترش داده و همه چیز آن را مربوط را نگه داریم و راه هایی برای جذب افراد به بازی پیدا کنیم. بسته های الحاقی فرصت مناسبی برای انجام این امر هستند. ما متوجه شدیم بسته های الحاقی باید با سرعت بیشتری نسبت به گذشته عرضه شوند، بنابراین سرمایه گذاری روی تیم و منابعمان را افزایش دادیم تا موفق به این کار شویم."
هنگام عرضه بسته الحاقی قبلی Mists of Pandaria تعداد گیمرهای World Of Warcraft با افتی شدید مواجه شد که باعث شد تعداد مخاطبان آن به 7.7 میلیون کاهش یابد.

منبع

هیچی دیگه Worm اکتی بجون بلیز افتاد رفت.
فقط با اینکارا ارزش بازیو پیش هوادارا آورذه پائین.دور وریهای من که همه کشیدن بیرون.
همین یوزرهای جدیدی که اومدن سمت WOW رو حفظ کن،بازگشت طرفدارهای قدیمی پیشکش.

خب احتمالش زیاد بود که اکسپنشن آخر نباشه، هنوز کلاس demon hunter نیومده، ماجرای کیلجدین تموم نشده و از همه مهتر سارگراس!
اگه میخواستن اینا هم تو این اکسپنشن بیارن که نمیشد
هیچی دیگه Worm اکتی بجون بلیز افتاد رفت.
فقط با اینکارا ارزش بازیو پیش هوادارا آورذه پائین.دور وریهای من که همه کشیدن بیرون.
همین یوزرهای جدیدی که اومدن سمت WOW رو حفظ کن،بازگشت طرفدارهای قدیمی پیشکش.
یادمون نره که همین اکتیو بودنش بود که باعث شد بعد از TBC سریعا WOTLK عرضه بشه و رکورد بزنه و اسم WoW سر زبون همه بیوفته گرچه بعدش با یه فاصله یه ساله کاتا اوومد که رکورد wotlk هم زد.
مهمترین چیز مکانیسم بازیه، اگه اینا مکانیسم بازی رو از این حالت آب دوغ خیاری MoP دربیارن، و مثه کاتا و wotlk به پلیرها اجازه خلاقیت داده بشه (مخصوصا تو سیستم تلنت) بعلاوه یه Lore قوی (که همیشه هم قوی بوده) مسلما پلیرها باز برمیگردن. الانم من شدیدا دنبال اینم که بلیز فقط یه خبر تو زمینه تغییر گیم پلی اعلام کنه. برگشت به سیستم wotlk یا کاتا، با کله برمیگردم به بلیز!

من به شدت این اخبار رو تکذیب میکنم گرچه کاره ای نیستم اما بلیزارد به هیچ وج از اکپانشن ششم حرفی نزده.هنوز سینماتیک اکسپانشن جدید یعنی warlords of draenor نیومده.حتی جی ام های بلیزار وقتی بهشون بگی WoD تعحب میکنن میگن این چیه؟(خودم تجربه دارم)گرچه اکپانشن بعدی خواهد بود اما نه الان.چونکه هنوز warlords of draenor در دست ساخت هست و حتی تصمیم گیری برای نژاد یا کلس جدید نکردن!

خب احتمالش زیاد بود که اکسپنشن آخر نباشه، هنوز کلاس demon hunter نیومده، ماجرای کیلجدین تموم نشده و از همه مهتر سارگراس!
اگه میخواستن اینا هم تو این اکسپنشن بیارن که نمیشد

یادمون نره که همین اکتیو بودنش بود که باعث شد بعد از TBC سریعا WOTLK عرضه بشه و رکورد بزنه و اسم WoW سر زبون همه بیوفته گرچه بعدش با یه فاصله یه ساله کاتا اوومد که رکورد wotlk هم زد.
مهمترین چیز مکانیسم بازیه، اگه اینا مکانیسم بازی رو از این حالت آب دوغ خیاری MoP دربیارن، و مثه کاتا و wotlk به پلیرها اجازه خلاقیت داده بشه (مخصوصا تو سیستم تلنت) بعلاوه یه Lore قوی (که همیشه هم قوی بوده) مسلما پلیرها باز برمیگردن. الانم من شدیدا دنبال اینم که بلیز فقط یه خبر تو زمینه تغییر گیم پلی اعلام کنه. برگشت به سیستم wotlk یا کاتا، با کله برمیگردم به بلیز!

کی گفته wow با WTLK معروف شد و سر زبونا افتاد؟ چرا الکی از خودت حرف در میاری؟ اصلا هم WTLK سریع بعد TBC نیومد. نزدیک 2 سال فاصله داشتن.
wow از همون اول سر زبونا بود. شما ظاهرا در جریان نبودی که وقتی بازی ارزه شد بلیزارد مجبور شد نسخه های بازیو از تو مغازه ها جمع کنه به خاطر اینکه فروش بیش از حد انتظارشون بود و سرور ها جواب نمیداد.
ظاهرا هیچ وقت صف های 3-4 ساعته برای ورود به سرور در زمان vanilla و TBC رو ندیدی.
WTLK به نظر من و خیلی های دیگه آخرین اکسپنشن خوب wow بود و بعدش دیگه بلیزارد خراب کرد.
بهترین اکسپنشن هم بدونه شک TBC بود.

من به شدت این اخبار رو تکذیب میکنم گرچه کاره ای نیستم اما بلیزارد به هیچ وج از اکپانشن ششم حرفی نزده.هنوز سینماتیک اکسپانشن جدید یعنی warlords of draenor نیومده.حتی جی ام های بلیزار وقتی بهشون بگی WoD تعحب میکنن میگن این چیه؟(خودم تجربه دارم)گرچه اکپانشن بعدی خواهد بود اما نه الان.چونکه هنوز warlords of draenor در دست ساخت هست و حتی تصمیم گیری برای نژاد یا کلس جدید نکردن!
شما منبع رو خووندی؟ متوجه شدی که Mike Morhaime این حرف رو زده؟! :دی
کی گفته wow با WTLK معروف شد و سر زبونا افتاد؟ چرا الکی از خودت حرف در میاری؟ اصلا هم WTLK سریع بعد TBC نیومد. نزدیک 2 سال فاصله داشتن.
wow از همون اول سر زبونا بود. شما ظاهرا در جریان نبودی که وقتی بازی ارزه شد بلیزارد مجبور شد نسخه های بازیو از تو مغازه ها جمع کنه به خاطر اینکه فروش بیش از حد انتظارشون بود و سرور ها جواب نمیداد.
ظاهرا هیچ وقت صف های 3-4 ساعته برای ورود به سرور در زمان vanilla و TBC رو ندیدی.
WTLK به نظر من و خیلی های دیگه آخرین اکسپنشن خوب wow بود و بعدش دیگه بلیزارد خراب کرد.
بهترین اکسپنشن هم بدونه شک TBC بود.
کلا قصد ت این بود بگی tbc پلی دادی دیگه؟!
من از نظر فروش گفتم، پرفروش ترین Cata بود بعدش wotlk پس میشه اوج این بازی!

شما وافعا چی فکر کردید در مورد بازی های بلیزارد ؟
wow از هفته اول بازیکن خودش رو جذب کرد . و تا همین الان من نسخه ای بی معنی از بازی ندیدم ..
اینم بدونین Wotlk فقط در ایران بهترین نسخه از wow شناخته می شه .. چرا که بیشتر بازیکنان ایرانی در اواخر 2.4.3 و اوایل 3.0.8 به بازی هجوم آوردن..
ورژن 4 و 5 محبوبیت خودشون به خوبی در بین بازیکنان حفظ کردن ..
استراتژیک بازی در نسخه های 4 و 5 بسیار بالا رفته ....
بازی برای بازیکن ( Game Play ) بسیار آسان شده ...
قدرت خلاقیت از بازیکن گرفته نشده...
........................................................................................................................
تنها نقاط ضعفی که من رو درگیر کرد روند داستان بازی بود .. که فکر میکنم در WOD بهتر شد باشه
علت کم شدن بازیکنان wow در 2 سال اخیر .. انتشار بازی های رایگان MMORPG جدید مثل :
Tera - Aion - Neverwinter - بوده
و همچنین پیدایش سبک جدید MOBA
که این سبک هم در صورت اکران نشدن سورس متن باز Warcraft هیچوقت ابدا نمیشد ..
امروزه بازی هایی از قبیل League of legends - Dota & Dota2 - Hon - SMite سعی در گرفتن جایگاهی هم رتبه با Blizzard کرده اند
و شرکت blizzard Entertainment نیز از فاقله عقب نموده و از بازی جذاب Heroes of the storm رو نمایی کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or