Wallace & Gromit's Grand Adventures -X360

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
سلام ...
بلاخره بعد از مدت ها بازی جدید والاس اند گرومیت رونمایی شد :

Wallace & Gromit's Grand Adventures

News1_0.jpg
wg_gromit-gorgonzola-1.jpg
wg_wallace-truck-1.jpg
108_05_01_09_5_25_20_1.jpg
wg_heretheycome.jpg

این بازی زیبا توسط شرکت
Telltale Games ساخته و عرضه میشه .

Published by: Telltale Games
Developed by: Telltale Games
Release Date: Q2 2009
Genre: Adventure
موفق باشید ... ;)

این بازی روی مارکت پلیس اومد و استقبال چنان زیاد بود که دو روز اول رفت جزو Hits و تاپ دانلود.

حجم 280 مگ.
قیمت 800 پوینت.
گرافیک = اژدها!.

آخ جون.:biggrin1:
پس با اين حساب 800 MP خيلي خوبه واسش.
احتمالا ميگيرمش.:biggrin1:
مرسي.
آخه یه مشکل هست شایدم مزیت باشه ! اونم اینه که این تازه اپیزود 1 هست! و این بازی اپیزودیک هست! ممکنه ماهه دیگه اپیزود دیگش بیاد اونوقت باید 800 تا دیگه بسلفی :دی

پس نسلفيم بهتره.خدا+توليد كنندگان بازي رو چه ديدي؟شايد كل اپيزود ها رو تو يه DVD جمع كنن.
بازی ارکید، بازی ارکید میمونه مخصوصا عناوین ناب و ارزشمندش. وگرنه تا الان 1000 دفعه باید بانجو توئی و کازوئی روی دیسک عرضه مشد. این هم ناشرش Xbox live Arcade ـه زیر مجموعه نسبتا مستقل از Microsoft Game Studios :دی.
آخه یه مشکل هست شایدم مزیت باشه ! اونم اینه که این تازه اپیزود 1 هست! و این بازی اپیزودیک هست! ممکنه ماهه دیگه اپیزود دیگش بیاد اونوقت باید 800 تا دیگه بسلفی :دی
کلا اپیزودیک برات تعریف شده؟ این عنوان بسیار خوش ساخت و قیمت بسیار بسیار عالی هم داره با توجه به کلیت بازی، حجمش، گیم پلی طولانیش، گرافیکش، داستانش و ... .
از اون نمیدونم چیچی اکادمی بهتره که هر اپیزودش 1200 پوینته. البته اون جزو بازیهای لول بالاست.
شخصا ارکید خور هستم و قیمت و خصوصیت های این بازی وسوسه کننده ست. فقط باید یک شب تا صبح بزارم برای دانلود :دی.
فقط مشکلش اینجاست که اصلا ادونچر باز نیستم :دی. یا پازل خالی باشه مثل برید یا اکشن قوچی قوچی باشه مثل The Dishwasher. ترجیح میدم تا کنفرانس ماکروسافت صبر کنم تا عناوین جدیدی معرفی بشن. شاید تجدید نظر کردم. نمیدونم.

آخرین ویرایش:
بازی ارکید، بازی ارکید میمونه مخصوصا عناوین ناب و ارزشمندش. وگرنه تا الان 1000 دفعه باید بانجو توئی و کازوئی روی دیسک عرضه مشد. این هم ناشرش Xbox live Arcade ـه زیر مجموعه نسبتا مستقل از Microsoft Game Studios :دی.

کلا اپیزودیک برات تعریف شده؟ این عنوان بسیار خوش ساخت و قیمت بسیار بسیار عالی هم داره با توجه به کلیت بازی، حجمش، گیم پلی طولانیش، گرافیکش، داستانش و ... .
از اون نمیدونم چیچی اکادمی بهتره که هر اپیزودش 1200 پوینته. البته اون جزو بازیهای لول بالاست.
شخصا ارکید خور هستم و قیمت و خصوصیت های این بازی وسوسه کننده ست. فقط باید یک شب تا صبح بزارم برای دانلود :دی.
فقط مشکلش اینجاست که اصلا ادونچر باز نیستم :دی. یا پازل خالی باشه مثل برید یا اکشن قوچی قوچی باشه مثل The Dishwasher. ترجیح میدم تا کنفرانس ماکروسافت صبر کنم تا عناوین جدیدی معرفی بشن. شاید تجدید نظر کردم. نمیدونم.
منظور؟
----

این بازی چقدر سخته !!!. یه جاش گیر کردم اینقدر داغون بود فکر میکردم باگ ـه. بعد ردش کردم دیدم چه باحال بود :دی.
معما چون حل گشت اسان شود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or