Wada: ساخت Remake عنوان FF VII این سری را نابود خواهد کرد

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
Remake کردن یکی از بهترین عناوین سری Final Fantasy یعنی قسمت هفتم این بازی ها که بر روی PS1 منتشر شد، آرزویی است که تمام طرفداران این سری منتظر به حقیقت پیوستن آن هستند ولی Wada رییس شرکت Square Enix نظر دیگری دارد.

Yoichi Wada در مصاحبه کوتاهی که با سایت shareholders داشته است، می گوید تا زمانی که مطمئن نشود این سری می تواند اعتبار سابق خود را نگه دارد، اجازه ساخت دوباره VII رو نخواهد داد. در این گفتگوی کوتاه Wada تایید کرد که عرضه عناوینی همچون XIII , XIII-2 هنوز نتوانسته لنتظرات وی را از کیفیت بازی های سری راضی کند و با عرضه Remake نسخه هفتم این سری که یکی از بهترین عناوین این سری محسوب می شود، ممکن است آینده کل سری نابود شود.

Final Fantasy VII در سال 1997 برای PS1 عرضه شد و اولین بازی این سری بود که از گرافیک سه بعدی استفاده می کرد و با نمره 92 سومین عنوان برتر این سری محسوب می شود.

شرکت Square Enix تا به حال چندین بار تقاضای طرفداران این بازی را برای ساختن Remake از VII رد کرده است و قطعا روی صحبت های Wada نیز با طرفداران این بازی است.

دقیقا حرفش درسته دلایل زیادی هم برا حرفش من تو ذهنم دارم حالا شاید اقای Wada دلایل دیگری مد نظرش باشه و اصلی ترین دلیل تو ذهن من اینه که حتی ۱% هم امکان اجرای Tech Demo E3 2005 روی PS3 وجود نداره و این مردم رو ناراضی میکنه.

دقیقا حرفش درسته دلایل زیادی هم برا حرفش من تو ذهنم دارم حالا شاید اقای Wada دلایل دیگری مد نظرش باشه و اصلی ترین دلیل تو ذهن من اینه که حتی ۱% هم امکان اجرای Tech Demo E3 2005 روی PS3 وجود نداره و این مردم رو ناراضی میکنه.

این شماره از بازی نقطه قوت و دلیل محبوبیتش گرافیکش نبوده که اگه نشه به tech demo رسید بازی خراب بشه.
بنظر میرسه اینها از نوبتی بودن و در نتیجه عدم استقبال از بازی میترسند.

امکان نداره؟ اون tech demo رو اگه الان ببینی حالت به هم میخوره از بس گرافیکش قدیمی شده در مقایسه با بازی های الان

نابودی؟ برداشتین بازی سوخته Final Fantasy XI رو با یه اکسپنشن جدید به نام 'Seekers of Adoulin' دارید میسازید بعد چیزی نابود نشده بازی که نام FF رو جاودان کرد اگر Remake بشه باعث سوختن میشه؟! :|

اون tech demo که به نظر من از 13 هم گرافیکش پایین تره.
من با حرفش موافقم. اگه 15 هم خراب بشه شخصا میگم بهتره دیگه چیزی از این سری نسازن تا یکی 2 نسل.

واقعا که انگار نشنیدن که

در ناامیدی بسی امید است پایان شب سیه سفید است
به نظر من گرافیکش خوبب نبود ولی داستانش باحال بود
به هرحال ما منتظرش می مونیم تا بیارن واین قسمتش هم بازی کنیم:-bd:-bd

نابودی؟ برداشتین بازی سوخته Final Fantasy XI رو با یه اکسپنشن جدید به نام 'Seekers of Adoulin' دارید میسازید بعد چیزی نابود نشده بازی که نام FF رو جاودان کرد اگر Remake بشه باعث سوختن میشه؟! :|

منظورش اینه که انقدر VII خوب هست که اگر بخوان اون رو Remake کنن دیگه هر چی بازی جدید بسازن با اون مقایسه میشه و موفق نمیشه.

این شماره از بازی نقطه قوت و دلیل محبوبیتش گرافیکش نبوده که اگه نشه به tech demo رسید بازی خراب بشه.
بنظر میرسه اینها از نوبتی بودن و در نتیجه عدم استقبال از بازی میترسند.
۱۰۰٪ درسته اما اگر نتوتنن چیزی رو که قبلا نشون دادن چه از نظر گرافیکی و چه از نظر گیم پلی عرضه کنن قطعا بازی با بازخوردی بد مواجه میشه.

امکان نداره؟ اون tech demo رو اگه الان ببینی حالت به هم میخوره از بس گرافیکش قدیمی شده در مقایسه با بازی های الان
اونی که تو E3 2005 نشون دادن در حد CG های العان بود و ادعا شد که Real time هست. ولی رو حرفم پا فشاری بی جا نمی کنم نظر شخصی بود و امکان داره من اشتباه بگم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or