Vista Help

امین جان مدیا سنتر نسخه ای از ایکس پی بود
فارسی چه جوری میشه type کرد الان دارم از parseek استفاده می کنم

سلام

اول در مورد درایور
ورژنش هستش 96.85 ولی Beta ست، تاریخشم فکر کنم 17 اکتبر
تا Vista ریلیز نشه هم عملاً از درایور درست و حسابی خبری نیست چون قرار هم نیست که الان کسی بتونه از ویستا استفاده کنه ... مگر از RC ها که خوب این درایورم برا همونه (یعنی برا RC2 هستش) ...
نهایتاً من این درایور رو نصب کردم
ولی عملاً هیچ تغییری رو ایجاد نمی کنه (مگر اینکه ویستا کارتت رو به کل نشناسه و با حتی عمق رنگ و رزولوشن هم مشکل داشته باشی که در این صورت درایور مشکلت رو رفع می کنه)
بنابراین بیخودی وقتت رو برا درایور هدر نده اگه مشکلات فوق رو نداری

-----------------------------------------------

اما زبان فارسی
نمی دونم منظورت چیه ؟؟؟
ویستا مثل Xp از زبان فارسی پشتیبانی کامل می کنه
بهر حال
برو توی مسیر Control Panel > Clock, Language, and Region > Change Keyboards or other Input Method
(البته اگه از کنترل پنل کلاسیک استفاده می کنی باید بری به مسیر: Control Panel > Regional and Language Options > Keyboards and Languages Tab)
خوب حالا توی Tab باز شده توی قسمت Keyboards and Other Input Languages روی دکمه ی Change Keyboards کلیک کن
حالا توی صفحه ی باز شده توی General Tab دکمه ی Add رو در قسمت Installed Services بزن و زبان Persian رو Add کن. همچنین توی Advanced Key Settings Tab هم توی قسمت Hot keys، باید برای Between Input Language، سکانس Left Alt + Shift فعال باشه.
در نهایت Apply و OK
احتمالاً نیاز به یک Restart هم داری

حالا زبان مثل Xp هستش و می تونی با Alt + Shift چپ، زبان رو عوض کنی بین فارسی و انگلیسی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or