Valve و توضيح درباره ي تاخير در انتشار نسخه‌PS3 بازيOrange Box

BlackCat

کاربر سایت
Valve رسما اعلام كرد نسخه ي PS3 بازي Orange Box كمي ديتر از نسخه ي X360 و PC منتشر خواهد شد.
آقاي Doug Lombardi در مورد تاخير در انتشار نسخه PS3 گفته است:
"اين خيلي طبيعي است كه نسخه PS3 ديرتر عرضه شود زيرا تيم سازنده اين بازي در EA بسيار به ما دور است و مطمئنا كارها يكسان پيش نمي رود در ضمن ما هم نمي توانيم به خاطر اماده نشدن يك نسخه از بازي انتشار دو نسخه ديگر را با تاخير روبرو كنيم بنابر اين نسخه‌PS3 با تاخير منتشر خواهد شد."
نسخه X360 و PC بازي در روز 9 اكتبر در امريكا و روز 12 اكتبر در اروپا عرضه خواهد شد.
البته Doug Lombardi در ادامه صحبت هايش گفته است:
" هيچ تفاوتي در بازي بين سه نسخه وجود ندارد و هر سه يك بازي كمالا يكسان هستند"
 
آخرین ویرایش:
مدال برای ps3 افتاد نوامبر حالا half life هم افتاده نوامبر تازه این 3 نسخه بازی با هم هیچ فرقی ندارن!!!:eek:
انگار سازنده ها با ps3 (سونی) مشکل دارن!!!:biggrin1:
 
دور بودن تیم سازنده چه جوری باعث تاخیر تو انتشار بازی میشه؟:confused:

چون قراره هر سه نسخه بازی یکسان باشه پس هر گونه تغییری در یکی از نسخه ها باید عینا" به دو نسخه دیگه منتقل بشه .. خوب تغییر هم در این حد نیست که خوب حالا این Alyx رو از اینجا بر میداریم میگذاریم اونجا .. پس الو .. آقا این موجود رو ببرید به مختصات فلان. پس باید جلسه گذاشته بشه و بحث و بررسی بشه تا همه اون موضوع رو به صورت یکسان و کامل بفهمند. همچنین اگر مثلا توسعه دهندگان بخش PS3 مشکلی براشون بوجود بیاد که باز نمیتونند زنگ بزنند بپرسند .. یا باید جلسه گذاشته بشه یا یکی بره اونجا توضیح بده. پس فاصله مهم میشه!

پ.ن : روی یک مقاله کنفرانس دو نفری که کار میکنیم، اگه دو سه روز یک بار همدیگر رو نبینیم که کار پیش نمیره چه برسه به بازی!
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or