Valkyrie Profile 3 عنوان انحصاری جدید ...

Cloud Strife

Loyal Member
بعد از ترکیب شدن دو شرکت بزرگ Square و Enix (دوتا از بهترین شرکت های ساخت بازی ژاپن) یکی از دوستانم از من پرسد که Square مگه کم داشت که با Enix ترکیب شد؟ مگه Enix به غیر از Dragon Quest چی داره؟:eek: البته درسته این حرف یکم خنده دار هست یعنی بیشتر از یکم و در واقع خیلی!! ولی خب بیشتر ناشی از تفاوت عمیق فرهنگ ما با ژاپنی هاست.همین تفاوت ها باعث شده تا گیمر های ایرانی به غیر از Final Fantasy و Kingdom Heart و چند بازی معروف دیگه که اکثرا هم ساخته Square Soft بودند! بازی ژاپنی دیگه ای رو نشناسند.
آنهایی هم که از طرفداران بازی های RPG هستند اگر لیست بازی های منتشر شده SE در ژاپن رو ببینند متحیر خواهند شد! چون SE بازی هایی رو میسازه که در هیچ جا بغیر از ژاپن منتشر نمیشه.البته دلیلش هم واضحه چون احدی بغیر از خودشون از این بازی ها خوشش نمیاد.
مثل بازی Lunarios که دوست من براش جون میده ولی عمرا 99% شما حتی اسمش رو هم شنیده باشید.
خلاصه همه اینها باعث شده تا ما از بازی هایه SE به غیر از FF و چند بازی دیگه بازی زیادی رو نشناسیم و مثل دوست من فکر کنیم که Enix به غیر از DQ بازی دیگه ای نداره.

اما یکی از بازی هایه زیبایه Enix که در ایران هم طرفدار داشت بازی زیبای Valkyrie Profile هست.
(اسم بازی رو بخوانید ولکایری پروفایل نه والکیری پروفایل ) عده ای از دوستان (که خوشبختانه از بچه هایه این سایت نیستند) فکر میکنند که این بازی به افسانه والکیراهوما بر میگردد و به همین خاطر اسم بازی رو والکیری تلفظ می کنند در صورتی که ولکایری ها از افسانه هایه مردم اروپایه شمالی در قرون وسطا می باشد و اصلا ربطی به افسانه هایه تسینکو در والکیراهوما ربط ندارد.

داستان بازی در مورد سه خواهر می باشد که وظیفه دارند روح جنگجویان را به دنیایه Valhala (دنیایه خدایان ) بفرستند تا در کنار Odin خدایه خدایان (یک Elder God مثل زئوس در اساطیر مردم یونان:evil: یا هرمز مقدس در افسانه هایه ایرانیان:love:) برایه جنگ اخرالزمان با راگناراک (Ragnarock) خود را آماده کنند.

Valkyrie Profile 1 داستان مربوط به خواهر اول Lenneth بود.شماره دوم این بازی در مورد خواهر دوم Silmeria بود که برایه کنسول PS2 منتشر شد.VPS یکی از بهترین بازی هایه JRPG بود که به نظر من به راحتی عنوان هایی چون TOL و حتی KH2 رو پشت سر می گزاشت.
(این بازی خیلی مورد علاقه من بود چون به لطف شرکت Square دمو هایه این بازی که در شماره اول Anime بودند تبدیل به CG هایه خیلی حرفه ای شده بود)

و اما شماره سوم این بازی که بی شک داستان اخرین خواهر می باشد به صورت انحصاری برایه کنسول PS3 در حال ساخت می باشد.

با توجه به پیشینه این بازی VP3 می تواند یکی از بازی هایه بزرگ PS3 باشد که به راحتی عناوینی چون ES را زیر پایه خود له کند!!

زمان انتشار بازی هم بی شک بعد از انتشار FFXIII یعنی اواخر 2009 یا شاید اوایل 2010 باشد!

امیدوارم خدا به ما صبر ایوب و عمر و نوح بدهد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or