یا اباالفضل !!!!
احسان بیا بغلم :bighug::crying1:
وای خدا باورم نمیشه نسخه جدید Valkyria برای PS4 تایید شده!!!! Valkyria برای PS4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه تنها بازی تایید شد بلکه ملت میگن همین الان Trademark نسخه انگلیسیش هم سگا ثبت کرده! والکریا جدید برای PS4..... همراه با تایید نسخه انگلیسی!!!! آقا تو رو خدا یکی به من بگه خواب نیستم
احسان بیا بغلم :bighug::crying1:
وای خدا باورم نمیشه نسخه جدید Valkyria برای PS4 تایید شده!!!! Valkyria برای PS4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه تنها بازی تایید شد بلکه ملت میگن همین الان Trademark نسخه انگلیسیش هم سگا ثبت کرده! والکریا جدید برای PS4..... همراه با تایید نسخه انگلیسی!!!! آقا تو رو خدا یکی به من بگه خواب نیستم
آره دقیقا! خداییش همین یه معرفی به تنهایی نشون میده چقدر پای حرفاش هست و در مورد چیزایی که گفت جدیه. من که خیلی به آینده سگا امیدوارم!Satomi تقریبا 6-7 ماهه ریاست رو به دستش گرفته.حالا این اولشه.خبرای بهتر حتی توی راهه.
فقط کاش نسخه PC هم داشته باشه بازی.ظلمه به اون 500-600 هزار نفری که بازی رو خریدن روی PC.
قبل از PSX زدن با Edelweiss مارو منهدم کردن رفت !!!
VC شاهکاری بود که نسل قبل بخاطر شرایط بد PS3 توجه چندانی بهش نشد. حتی ادامه هاشو سگا برای PSP ساخت. من یادمه بازی که تازه معرفی شده بود و نسخه دموش رو توی TGS نمایش میدادن سهیل منصوری و کیانوش کنی رفته بودن توکیو بازی کردنش از نزدیک، بعد که امدن ایران کلی تعریف میکردن و میگفتن عجب گیم خری هست! ما هم از لب و لوچمون آب راه میفتاد! تا اینکه امد و به هر زور و زحمتی شده خریدمش بازی کردم. چقدر بازی خوبی بود! با روح و روان من بازی میکرد اصلا! نسخه ریسمتر برای PS4 و بهتر از اون یه ادامه واقعی باز هم برای PS4 عالی ترین خبر ممکن بود! اگه تو PSX بازی رو نشون بدن و از همین ابتدا بگن برای غرب هم میاد و مارو خون به جیگر نکنن من چیز بیشتری از سونی نمیخوام!
واقعا شوک شدم چرا اینجوری بی سر صدا معرفی کردن ؟! تو خبر اشتباه نوشته ریمیک ؟ ریمیکه یا ریمستر بالاخره ؟!
واقعا شوک شدم چرا اینجوری بی سر صدا معرفی کردن ؟! تو خبر اشتباه نوشته ریمیک ؟ ریمیکه یا ریمستر بالاخره ؟!
ریمستر برای غرب تایید نشده ؟!VC ریمستر نسخه یکه که 10 فبریه برای PS4 میاد و Valkyria of the Blue Revolution (که اسم غربیش Azure Revolution ـه) هم دنباله سری و یه نسخه جدید برای PS4 ـه!!!