Valkyria of the Blue Revolution و ریمستر Valkyria Chronicles برای PS4 تایید شد

b2B41.gif

===
بی زحمت عنوان رو ویرایش کن. Valkyria of the Blue Revolution بازی جدید و دنباله سریه که برای PS4 تایید شده!!!!

یا اباالفضل !!!!

ubmz756a0f46053i5xf4.gif

احسان بیا بغلم :bighug::crying1::((

وای خدا باورم نمیشه نسخه جدید Valkyria برای PS4 تایید شده!!!! Valkyria برای PS4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نه تنها بازی تایید شد بلکه ملت میگن همین الان Trademark نسخه انگلیسیش هم سگا ثبت کرده! والکریا جدید برای PS4..... همراه با تایید نسخه انگلیسی!!!! آقا تو رو خدا یکی به من بگه خواب نیستم :((:((:((

وای خدا باورم نمیشه نسخه جدید Valkyria برای PS4 تایید شده!!!! Valkyria برای PS4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نه تنها بازی تایید شد بلکه ملت میگن همین الان Trademark نسخه انگلیسیش هم سگا ثبت کرده! والکریا جدید برای PS4..... همراه با تایید نسخه انگلیسی!!!! آقا تو رو خدا یکی به من بگه خواب نیستم :((:((:((

قبل از PSX زدن با Edelweiss مارو منهدم کردن رفت !!! :(( :دی

Satomi تقریبا 6-7 ماهه ریاست رو به دستش گرفته.حالا این اولشه.خبرای بهتر حتی توی راهه.

فقط کاش نسخه PC هم داشته باشه بازی.ظلمه به اون 500-600 هزار نفری که بازی رو خریدن روی PC.

Remaster نسخه اول 10 فبریه توی ژاپن منتشر میشه و یه دموی قابل بازی از Blue Revolution هم توش هست که سگا گفته دوست داره فیدبک و نظر هوادارا رو در موردش بدونه.

- - -ویرایش - - -

Satomi تقریبا 6-7 ماهه ریاست رو به دستش گرفته.حالا این اولشه.خبرای بهتر حتی توی راهه.

فقط کاش نسخه PC هم داشته باشه بازی.ظلمه به اون 500-600 هزار نفری که بازی رو خریدن روی PC.
آره دقیقا! خداییش همین یه معرفی به تنهایی نشون میده چقدر پای حرفاش هست و در مورد چیزایی که گفت جدیه. من که خیلی به آینده سگا امیدوارم!

تقریبا مطمئنم بعدا نسخه PC ـش هم معرفی میکنند. خداییش فروش بازی روی PC فوق العاده بود و باید برای اون هم عرضه بشه. (سگا یاکوزا رو بیار روی PC!!!)

VC شاهکاری بود که نسل قبل بخاطر شرایط بد PS3 توجه چندانی بهش نشد. حتی ادامه هاشو سگا برای PSP ساخت. من یادمه بازی که تازه معرفی شده بود و نسخه دموش رو توی TGS نمایش میدادن سهیل منصوری و کیانوش کنی رفته بودن توکیو بازی کردنش از نزدیک، بعد که امدن ایران کلی تعریف میکردن و میگفتن عجب گیم خری هست!:دی ما هم از لب و لوچمون آب راه میفتاد!:دی تا اینکه امد و به هر زور و زحمتی شده خریدمش بازی کردم. چقدر بازی خوبی بود! با روح و روان من بازی میکرد اصلا! نسخه ریسمتر برای PS4 و بهتر از اون یه ادامه واقعی باز هم برای PS4 عالی ترین خبر ممکن بود! اگه تو PSX بازی رو نشون بدن و از همین ابتدا بگن برای غرب هم میاد و مارو خون به جیگر نکنن من چیز بیشتری از سونی نمیخوام!:دی

VC شاهکاری بود که نسل قبل بخاطر شرایط بد PS3 توجه چندانی بهش نشد. حتی ادامه هاشو سگا برای PSP ساخت. من یادمه بازی که تازه معرفی شده بود و نسخه دموش رو توی TGS نمایش میدادن سهیل منصوری و کیانوش کنی رفته بودن توکیو بازی کردنش از نزدیک، بعد که امدن ایران کلی تعریف میکردن و میگفتن عجب گیم خری هست!:دی ما هم از لب و لوچمون آب راه میفتاد!:دی تا اینکه امد و به هر زور و زحمتی شده خریدمش بازی کردم. چقدر بازی خوبی بود! با روح و روان من بازی میکرد اصلا! نسخه ریسمتر برای PS4 و بهتر از اون یه ادامه واقعی باز هم برای PS4 عالی ترین خبر ممکن بود! اگه تو PSX بازی رو نشون بدن و از همین ابتدا بگن برای غرب هم میاد و مارو خون به جیگر نکنن من چیز بیشتری از سونی نمیخوام!:دی

میاد ماکان! Trademarkـش رو برای غرب ثبت کردن!!!
Valkyria: Azure Revolution

SEGA files English trademark "Valkyria: Azure Revolution" - NeoGAF

- - -ویرایش - - -

واقعا شوک شدم چرا اینجوری بی سر صدا معرفی کردن ؟! :| تو خبر اشتباه نوشته ریمیک ؟ ریمیکه یا ریمستر بالاخره ؟!

VC ریمستر نسخه یکه که 10 فبریه برای PS4 میاد و Valkyria of the Blue Revolution (که اسم غربیش Azure Revolution ـه) هم دنباله سری و یه نسخه جدید برای PS4 ـه!!!

SQUAD 7! MOVE OUT!

@سگا

پ.ن: یه دو روزی هست که توی توییتر اکانت های مرتبط با سگا دارن به صورت غیر عادی جولان میدن. نگو به خاطر این بوده:d

واقعا شوک شدم چرا اینجوری بی سر صدا معرفی کردن ؟! :| تو خبر اشتباه نوشته ریمیک ؟ ریمیکه یا ریمستر بالاخره ؟!

کلا متد معرفی سگا اینجووریه.صبح پا میشن از خواب توی تویتر بازی معرفی میکنن.VC برای PC هم اینجوری معرفی شد.:d

وای وای وای :'( چقدر نسخه اول خوب بود!! یادش بخیر ، گیم پلی بازی راحت میتونم‌بگم خاصترین بازی توی نسل قبل بود برای من، واقعا خبر گنده ای بود عجیبه اینجوری اعلام کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or