usb wirless adapter for psp

alirezajoon

کاربر سایت
سلام من یه سوال دارم.من یک 108g usb adapter wireless مارک d-link خریدم تا باهاش بتونم با psp به اینترنت وصل بشم.ولی موفق نشدم.دوستان اگه اطلاعی در رابطه با این دستگاه دارند راهنمایی کنند

دوست عزیز یکم بیشتر توضیخ بده بعد هم فکر نکنم برای سوالت لازم باشه تاپیک بزنی!موقع که با psp اسکن می کنی چیزی پیدا می کنه؟
فکر میکنم شما هم دچار همون اشتباهی که مهدی عزیز(google) شده,شدید.
این usb adapter های d-link دو مدل هستن
یه مدل برای شبکه کردن دو PC هست, و مدل دیگه برای share کردن اینترنت هست
به احتمال زیاد شما مدل اول رو گرفتی
تا اونجایی که من اطلاع دارم به هیچ وجه نمیتونی اینترنت رو باهاش share کنی.;)

چگونه PSP را به یک USB Wireless Adapter متصل کنم؟
سلام.

PSP من با ورژن 3.71 m33-2 است. وقتی در قسمت network برای شبکه های wireless به طور اتوماتیک سرچ میکنه « چند شبکه بی سیم که این اطراف هست را به راحتی پبدا میکنه ولی usb wireless adapter خودمو نه !! .

من با گوشی موبایل P1 به راحتی به این USB وصل میشم و اینترنت دارم . اما PSP اصلاً پیداش نمیکنه و در لیست جستجو شبکه را نمیاره .

در اینترنت سرچ کردم راجع به 802.11b و 802.11g که PSP از نوع b است . این USB adapter من هم g است هم b . قاعدتاً مشکل نباید در اینجا باشه . خلاصه مشکل حل نشد.

ویندوز من ویستا 64 است و میشه به راحتی یک دیواس wireless را در حالت Ad HOC قرار داد که من هم همین کار و کردم و با موبایلم به راحتی کار میکنه ولی psp اصلا پیداش نمیکنه.

متشکرم میشم کمکی کنید.
- رد ست.

سلام .

بررسي هاي من به اينجا رسيد كه PSP فقط ميتونه به يك Access Point وصل بشه . اين يعني اينكه مي بايست كارت شبكه بي سيم (چه PCI و چه USB) را در حالت Access Point قرارداد و مد Ad-HOC به درد اينكار نميخوره . در واقع PSP فقط ميتونه Access Point را SCAN كنه.

حالا براي اينكار بعضي از كارتها و نوت بوكها ‹ برنامه مخصوص به خودشان را دارند.
(مثل مادر بوردهاي ASUS با قابليت بي سيم كه برنامه اي به نام WIFI-AP Solo دارند).

سوال من اينه كه براي مارك D-link بايد چكار كرد؟ آيا كسي برنامه اي ميشناسه كه بتونه با هر Device (جدا از اينكه چه ماركي باشه) كار كنه؟

متشكرم
رد ست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or