Unreal Tournament III تا سال 2008 برای 360 کار نخواهد شد .

WILDCAT

کاربر سایت
به گفته این شرکت نگارش بازی Unreal Tournament III برای 360 انجام نمیشود . پس نفستان را نگه دارید و متن زیر را بخوانید .
به گفته Mark Rein معاون رئیس شرکت EPIC هنوز کار را بر روی 360 هنوز شروع نکرده اند و سال بعد کار بر روی Unreal Tournament III بر روی 360 را شروع خواهند کرد و این اتفاق خواهد افتاد .
اما Rein دلیل عقب افتادن نگارش این نسخه را جوابی نداد .
نظر خودم هست تو منبع نیست :biggrin1:
بنظرم sony پول داده که این بازی یک بازی انحصاری زمانی شود و بعد این بازی بر روی 360 عرضه شود و تمام سیاستی بیش نیست ( سخنی از یک فن ps3 ) :cool:
http://www.n4g.com/xbox360/News-83810.aspx

آخرین ویرایش:
ایولا ، ولی روی 360 هم همزمان عرضه بشه بد نیست واسه مایی که تو ایرانیم با این قیمتها .

پ.ن : انگلیسیت خوب شده ها ... منم به زودی دارم یاد میگیرم میام کمکت :laughing:

یه چیزی این وسط تو کت من نمیره...

من یه تریلر از Gameplay بازی دارم که تو اون علائم راهنما مربوط میشدن به دسته X360...!
حالا این اومده میگه :

به گفته Mark Rein معاون رئیس شرکت EPIC هنوز کار را بر روی 360 هنوز شروع نکرده اند و سال بعد کار بر روی Unreal Tournament III بر روی 360 را شروع خواهند کرد و این اتفاق خواهد افتاد .

اگه شروع نکردن پس چطوری از Gameplayش رو 360 تریلر تهیه کردن؟!

یه چیزی این وسط تو کت من نمیره...

من یه تریلر از Gameplay بازی دارم که تو اون علائم راهنما مربوط میشدن به دسته X360...!
حالا این اومده میگه :

اگه شروع نکردن پس چطوری از Gameplayش رو 360 تریلر تهیه کردن؟!

منم نزدیک 5 بار شک کردم و دوباره معنی کردم . حتما منظورش بوده کار روی 360 ول کردن فعلا انجام داده نمیشود . شاید منظورش این بوده .:biggrin1:

این زیاد ربط به این تاپیک نداره.
تعدادی از بازی های این دو ماه قبل از عرضه رسمی در اینترنت موجود بودند. از witcher و COD4گرفته تا crysis و mass effect, وحالا هم شنیدم یه نسخه UT3 وجود داره.
می خاستم ببینم کسی تا حالا این نسخه رو(که به زبان آلمانیه) بازی کرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or