Unreal Tournament III برای PS3-X360 فقط سال 2008 اما PC...

rezaigi2004

کاربر سایت
به نقل از سایت بسیار معتبر gameplayer عنوان Unreal Tournament III برای PS3 قرار بود قبل از سال 2008 منتشر شود حال هر دو نسخه کنسول برای سال 2008 منتشر خواهند شد.
اما نسخه PC روز 15 نوامبر در استرالیا به قیمت $99.95 عرضه میشود.

Asset.aspx

به نقل از سایت بسیار معتبر gameplayer عنوان Unreal Tournament III برای PS3 قرار بود قبل از سال 2008 منتشر شود حال هر دو نسخه کنسول برای سال 2008 منتشر خواهند شد.
اما نسخه PC روز 15 نوامبر در استرالیا به قیمت $99.95 عرضه میشود.

Asset.aspx

سلام

والا رضاجان این مورد رو من مطمئنم که اشتباه شده. شما رو نمی گما. این سایت معتبر GamePlayer منظورمه.

ببین رضا جان بازی های اوریجینال مطمئن باش اصلا همچین قیمتی نداره. شک نکن.

ببین بازی ها نسخه معمولی اون نهایت یعنی اخرش 49.99 دلاره و نسخه ویژه اون هم 59.99 دلار.

یعنی فرقی نمی کنه توش ده تا DVD باشه یا یه دونه. این کل قیمت این بازی ها هستش. در مورد آنریل هم این سایت امازون و اینم نسخه ویژه یا همون Collector's Edition .

اگه این سایت Gameplayer بازی رو بده 100 دلار که بدبخت می شه و هیچ کی ازش نمی خره. قیمت بازی ها کلا توی دنیا یک دسته. فرقش فقط توی Taxـی هستش که بعضی ها میگیرن...

سایت امازون قیمت این نسخه بازی رو گذاشته 59.99 دلار.

در واقع این مسئله الان یک قانون اصلی هست و بازی های موجود کلا این قیمت رو داره. 50 دلار نسخه معمولی و 60 دلار نسخه ویژه بازی...

اینم سایت امازون...

رسمی ترین سایت فروش انلاین توی دنیا به نظر من...

Unreal Tournament III Collector's Edition

این قیمتی که الان شما بهش اشاره کردی 100 درصد اشتباس. این رو شک نداشته باش...

مگه قراره بره طلا بخره این قیمت رو داره ...

سلام

والا رضاجان این مورد رو من مطمئنم که اشتباه شده. شما رو نمی گما. این سایت معتبر GamePlayer منظورمه.

ببین رضا جان بازی های اوریجینال مطمئن باش اصلا همچین قیمتی نداره. شک نکن.

ببین بازی ها نسخه معمولی اون نهایت یعنی اخرش 49.99 دلاره و نسخه ویژه اون هم 59.99 دلار.

یعنی فرقی نمی کنه توش ده تا DVD باشه یا یه دونه. این کل قیمت این بازی ها هستش. در مورد آنریل هم این سایت امازون و اینم نسخه ویژه یا همون Collector's Edition .

اگه این سایت Gameplayer بازی رو بده 100 دلار که بدبخت می شه و هیچ کی ازش نمی خره. قیمت بازی ها کلا توی دنیا یک دسته. فرقش فقط توی Taxـی هستش که بعضی ها میگیرن...

سایت امازون قیمت این نسخه بازی رو گذاشته 59.99 دلار.

در واقع این مسئله الان یک قانون اصلی هست و بازی های موجود کلا این قیمت رو داره. 50 دلار نسخه معمولی و 60 دلار نسخه ویژه بازی...

اینم سایت امازون...

رسمی ترین سایت فروش انلاین توی دنیا به نظر من...

Unreal Tournament III Collector's Edition

این قیمتی که الان شما بهش اشاره کردی 100 درصد اشتباس. این رو شک نداشته باش...

مگه قراره بره طلا بخره این قیمت رو داره ...

Australian PC gamers will be able to buy the hotly anticipated FPS on November 15. Two different versions will be available: the regular edition for $99.95, and the Limited Collector’s Edition for $119.95. The game is rated MA15+.

:confused:

درود بر پی سی. این از مزایای پی سی هست.
حالا اونهایی که می گفتند پی سی رو ارتقا بدم یا کنسول بخرم. جوابشون رو گرفتن.
راستی منظور دلار استرالیاست. برای ما که دانلود می کنیم فرقی نداره.

:love:

آخرین ویرایش:
درسته این بازی نقش یک تور رو بیشتر نداره از نظر من خیلی باحاله:love:

راستی دلتون رو خوش نکنید فکر نکنم کسی توی استرالیا بعد از 99$ پول بی زبون دست و دل بازترینشون هم آپلود نمیکنه ما استفاده کنیم.:-"

Australian PC gamers will be able to buy the hotly anticipated FPS on November 15. Two different versions will be available: the regular edition for $99.95, and the Limited Collector’s Edition for $119.95. The game is rated MA15+.

:confused:

سلام

رضا جان من یه سوال برام اومد پیش !!!!

دلار استرالیا مگه از دلار امریکا ارزون تر نیست ؟؟

خب این سایت قیمت رو به دلار استرالیا داده .. اگه این جور باشه پس قیمت 99 دلار حتما به قیمت دلار استرالیا هستش.

ولی اگه خواستی بگو خودم با 60 دلار امریکا این بازی رو برات از امازون می خرم.

چون من حدود 10 عنوان خرید داشتم حتی نسخه Special بازی رو. هیچ وقت این قیمت نبوده حتی اگه بهترین بازی قرن باشه بازم قیمت 60 دلار اونم نسخه ویژه بازی ...

خداحافظ

سلام

رضا جان من یه سوال برام اومد پیش !!!!

دلار استرالیا مگه از دلار امریکا ارزون تر نیست ؟؟

خب این سایت قیمت رو به دلار استرالیا داده .. اگه این جور باشه پس قیمت 99 دلار حتما به قیمت دلار استرالیا هستش.

ولی اگه خواستی بگو خودم با 60 دلار امریکا این بازی رو برات از امازون می خرم.

چون من حدود 10 عنوان خرید داشتم حتی نسخه Special بازی رو. هیچ وقت این قیمت نبوده حتی اگه بهترین بازی قرن باشه بازم قیمت 60 دلار اونم نسخه ویژه بازی ...

خداحافظ

سایتش معلوم نیست این قیمت ها رو بر چه اساس زده حرف شما متین;)

رضا جون خودت مگه نگفتي اين بازي براي 360 نمياد
چي شد اخر مياد يا نه؟؟؟
مي گفتي اينم مثل haze ميشه ديدي نشد اونhazeرو هم براي 360 ميزنن دير و زود داره سوخت و سوز نداره;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or