Unreal Engine 4 به صورت Free برای همه توسعه دهنده ها

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Heska

کاربر سایت
unreal4.png

Unreal Engine 4 یکی از پراستفاده ترین انجین های بازی از حالا برای همه توسعه دهنده ها به صورت Free قابل استفاده میباشد. Tim Sweeney موسس Epic Games این خبر رو در طی پستی در بلاگ Unreal Engine در روز دوشنبه با عنوان "If you like something, set it free" اعلام کرد.
مشترکین فعلی UE4 بسته به نوع اشتراک و مدت زمان استفاده مقداری از پول خود را دریافت خواهند کرد و هرکسی که تابحال برای اشتراک UE4 هزینه کرده باشد 30 دلار در UE Marketplace اعتبار دریافت میکنند.
از حالا هرکسی قادر خواهد بود از UE4 در هر پروژه ای استفاده کند، اگر پروژه به صورت تجاری عرضه شود سازنده باید 5 درصد از درامد خود را از هر بازی به Epic Games پرداخت کند.
Tim Sweeney تاکید کرد که نسخه Free انجین UE4 یک نسخه Trial یا ساده شده نیست و نسخه کامل انجین میباشد.
Epic Game توضیح داد:
"این همان تکنولوژیست که Epic برای ساخت بازی های خودش استفاده میکنه، UE4 پلتفروم های زیادی رو ساپورت میکنه و از C++ به صورت 100% پشتبانی میکنه. هدف Epic اینه که همه چیز رو در اختبار توسعه دهنده ها قرار بده تا اون ها کنترل کامل بر روی پروژه های خودشون داشته باشند."
این خبر امروز در اولین روز نمایشگاه GDC اعلام شد.
ویدیو اعلام خبر
منبع

آخرین ویرایش:
حرکت خوبی بود؛ خیلی زودتر از این‌ها-مثل کرایتک-باید این کار رو می‌کرد. اینطور که به نظر میاد کار کردن باهاش آسون‌تر از کرای انجین هست و باعث می‌شه افراد بیشتری تجربه‌اش کنن. سر انجین کرایتک خیلی اذیت شدم. :d

یک فرصت مناسب برای بازی ساز های ایرانی
اینم از انجین میشه گفت رایگان .. امیدوارم پیشرفت مناسبی در بازی سازی در ایران ببینم

کلا نمیدونم این رو من فقط حس کردم یا نه اکثریت حس کردید نسل قبل از هر ده بازی که اجرا میکردی هشتاش لوگوی انریل انجین میومدش ولی الان تعداد بازی هایی که با انریل انجین دیدم واقعا خیلی کم شدن مخصوصا بازی های نسل هشتمی.

خبر خوبی بود مخصوصا برای بازیساز های ایرانی که معمولا مشکل استفاده از لایسنس های سنگین انجین های مثل UE یا CE دارن بریم ببینم چی باهاش میسازن .:)

کلا نمیدونم این رو من فقط حس کردم یا نه اکثریت حس کردید نسل قبل از هر ده بازی که اجرا میکردی هشتاش لوگوی انریل انجین میومدش ولی الان تعداد بازی هایی که با انریل انجین دیدم واقعا خیلی کم شدن مخصوصا بازی های نسل هشتمی.

به خاطر اینکه هنوز بازی های نسل بعدی درست درمون عرضه نشدن بالای 80% بازی ها میان نسلی بودن و از طرف دیگه اینها برای عرضه نسخه جدید دیر عمل کردن نسل جدید معرفی شد بازی های براش عرضه شد یه چندتا اینها هنوز نسخه U4 عرضه نکرده بودن مشخصا زمان میبره که اینها خودشون جا کنن نسل پیش خیلی زودتر از شروع نسل UE عرضه شده بود و بازی های بیشتری ازش پشتیبانی کردن همون اوایل نسل Geow داشتیم یا Re six v که بیشتر به چشم امد .

منم میخواستم همینو بگم ، این نسل خیلی استفاده از آنریل انجین کم شده و بیشتر سازنده ها از انجین اختصاصی استفاده میکنن ، شاید احساس خطر کرده

البته فکر کنم انجینش هم عرضه نشده بود واسه همین استفاده نمیشد :-/ من در جریانش نیستم ، فقط اینو میدونم که استفاده ازش کم شده :d

چیز عجیب غریبی نبود نسخه 3 هم همینطوری بود الانم که هنوز استفاده ازش کمه بخاطر این که هنوز شاید دارن روش کار میکنن سازنده ها ولی از 2 سال دیگه دوباره فراگیر میشه چون کار باهاش اسون تره نسخه 3 که اکثر سازنده ها میگفتن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or