Unity: معماری PS4 و RAM آن تکنیک هایی را که در خیالات ممکن بود شدنی می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4-amd.jpg

8 گیگ RAM کنسول PS4 و اینکه چه مقدار از آن در بازی ها استفاده می شود، بارها مورد ستایش قرار گرفته است.
پیرو این موضوع وبسایت Gamingbolt نظر رئیس شرکت Unity یعنی آقای David Helgason را جویا شده است. از آقای Helgason پرسیده شد که آیا RAM کنسول PS4 و معماری آن، مزایایی را برای سازندگانی که از موتور Unity در ساخت بازی برای PS4 بهره می برند به همراه دارد؟ ایشان پاسخ داند:
مسلما. این معماری ساخت بازی را راحت می کند و تکنیک هایی را که قبلا در خیالات ممکن بود شدنی می کند. ما می خواهیم مانند هر کس دیگری کارمان را فوق العاده قدرتمند با کاربری راحت کنیم.
البته این صحبت ها به معنی اهمیت ندادن به Xbox One نیست و ایشان ادامه می دهند:
کار با Unity بسیار راحت است. ما می خواهیم ابزارهایی را بسازیم که بتوان بازی ها و دیگر محصولات را در جلوی چشمان دیگران قرار داد. ما مسلما به طور کامل قابلیت هایمان را به همراه امکانات منحصر به فرد، به دو کمپانی Sony Computer Entertainment و Microsoft ارائه می کنیم. فلسفه Unity پوشش همگانی است. ما سعی می کنیم ابزارهای حرفه ای و قدرتمند را به دست بیشترین سازندگان ممکن برسانیم. ما می خواهیم چه سازندگان بزرگ، چه یک فرد به تنهایی، شانس برابر در موفقیت داشته باشد. SCE و به تازگی مایکروسافت اخیرا راه را برای عرضه بازی های سازندگان کوچکتر بیشتر باز کرده اند و ما از چنین تغییری مسروریم. این مورد برای کل صنعت گیم و بازیکن ها مفید است.
کمتر از دو ماه به عرضه PS4 and Xbox One مانده است و رقابت این دو کنسول داغ تر از همیشه شده است. نظر شما پیرامون عملکرد Unity در نسل بعد چیست؟
GB

یه سازنده ناشناس گفته قبول نیست. باید سران مایکروسافت و جان کارمک و کرایتک و ... هم بیان بگن. غیر از این حرف هیچ سازنده ای قبول نیست چون بقیه یا از مایکروسافت اخراج شدن و یا سونی بهشون پول داده.

متاسفانه فروش و ترویج مواد توهم‌زا در بین سازندگان زیاد شده که دارن از PS4 تعریف می کنن. امیدوارم این مشکل خانمان سوز هر چه سریهتر برطرف بشه و این سازندگان توهم زده و اخراج شده یه جایی رو پیدا کنن...

همه چی قدرت سخت افزاری نیست
VITA و PS3 چندین برابر از 3DS و Wii قوی تر بودن و همه سازنده ها کلی کیف برای سخت افزارشون میکردن ولی نتیجه چی شد..؟

یکی دقیق بیاد نتبجه رو به من بگه

واقعیتی که استاد خواستن به طور سر بسته بگن این بوده که این نسل ps4 به مراتب از وان بهتره.طرفدارهای وان،وقت و پولتونو هدر ندین و ps4 بخرین

VITA و PS3 چندین برابر از 3DS و Wii قوی تر بودن و همه سازنده ها کلی کیف برای سخت افزارشون میکردن ولی نتیجه چی شد..؟

کی گفت همه چی سخت افزاره

ولی بازی هم که قراره بیاد رو همین سخت افزار اجرا میشه . حالا شما چرا عصبی میشی نظرشونو گفتن بدبختا
تو تاپیک بغلی روزی 10 تا قطعه ناشناخته جدید از x1 اختراع میشه که کل دنیا بی خبرن هنوز.( یه سری اصرار فوق محرمانه بین xbox one و فضاییا هم کشف شده)

اینا چرت میگن به دل نگیر

آخرین ویرایش:

از اين پستت معلومه بلاخره قبول كردي PS4 قويتره:bighug:

اگه بخوام نتیجه رو بگم باید برگردیم به سالهای دور : زمان PS1 . از همون زمان نتیجه جاشو به ایمان داد . که تا به امروز هم هیچ شکی توش بوجود نیومده .

همیشه نبرد خیروشر بوده . ما که جز خیر چیزی از سونی ندیدیم . مایکروسافتم طرف دیگست !

همیشه نبرد خیروشر بوده . ما که جز خیر چیزی از سونی ندیدیم . مایکروسافتم طرف دیگست !

ما که جز خیر چیزی از سونی ندیدیم . مایکروسافتم طرف دیگست !

من دیگه به شما سربازان گمنام سونی (ع) ایمان آوردم ، متحول شدم . مرگ بر مایکروسافت جهان خوار ، درود خدا بر سونی باد، ناجی تمام صنعت گیم، روشنایی بخش صنعت گیم ، امید ما گیمرها . مایکروسافت حیا کن صنعت گیم رو رها کن . حمله حمله حمله سونیِ کوبنده :praying:

نتیجه شکست تحقیر آمیز این دو تا در مقابل اون 3 تا بودش:dالانم تو این آخر نسل beyond رو به عنوان پرچم سفید بردن بالا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or