Multi Platform UNICORN OVERLORD

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Vanillaware
تاریخ انتشار
March 8 2024
ناشر
Sega/Atlus
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
uo-key-art.jpg

UNICORN
OVERLORD

Developer: Vanillaware
Publisher: Atlus/Sega
Platforms: PS5 PS4 Nintendo Switch Xbox Series X/S
Release Date: March 8, 2024
Price: 60$

5 سال پس از عنوان موفق 13Sentinels: Aegis Rim، بازی جدید استدیوی Vanillaware با نام Unicorn Overlord در 18 اسفند 1402 منتشر خواهد شد.

این عنوان در سبک Tactical RPG ساخته شده است و برداشت تازه‌ای از این سبک محسوب می‌شود.
Unicorn Overlord از سبک هنری آشنای این استدیو برخوردار است و دارای بیش از 60 شخصیت منحصربه‌فرد می‌باشد.

گیم‌پلی بازی را می‌توانیم به دو بخش اساسی تقسیم کنیم:

2024-02-20_162045.jpg 2024-02-20_162122.jpg 2024-02-20_162021.jpg

1- در این بخش شما در نقش شخصیت Alain، یک شاهزاده تبعید شده قرار می‌گیرید. می‌توانید در دنیایی وسیع شامل 5 ملیت بزرگ به طور آزادانه گشت و گذار کنید، برای ارتش خود استخدام کنید، به شهرهای مختلف سر بزنید و آنها را آزاد کنید تا در نهایت بتوانید تاج و تخت پادشاهی خود را پس بگیرید.

2x1_NSwitch_UnicornOverlord_image1600w.jpg

2- بخش دوم مبارزات است که شامل میدان های نبرد بزرگ می‌شود و شما باید ارتش خود را با دقت در نقشه جابه‌جا کنید و وارد مبارزه با دشمنان شوید. مبارزات به صورت ریل تایم می‌باشد اما می‌توانید روند آن را متوقف کنید تا استراتژی خود را تغییر دهید.

GGOmWcQWoAEZ6KC.jpg GGdtvzNWkAAsUEQ.jpg 2024-02-20_151956.jpg unicorn-overlord_2024-02-16_010.jpg GGeXg57boAEhYWv.jpg GGk-YS5WwAAUckm.jpg Unicorn-Overlord_20231213_14.png

آخرین ویرایش:
تاپیک نداشت بازی واقعا؟ :دی

دستت درد نکنه تاپیکش رو زدی:دی

بازی جالب میزنه، اما اونقدرا چیز خاصی به نظر نمیاد داشته باشه:دی
این 4~5تا ویدیویی که در مورد گیم پلی دیدم، تقریبا همشون ذکر واضحات و موارد عادیی که تو بازیا باید باشن/هستن بودن:دی

پررنگ ترین نکته ش، همون طراحیشه:دی
با این حال سعی میکنم تو اولین تخفیفات برم سراغش و جا نمونه بازی:-"

• Like
Reactions: Destro
تاپیک نداشت بازی واقعا؟ :D

دستت درد نکنه تاپیکش رو زدی:D

بازی جالب میزنه، اما اونقدرا چیز خاصی به نظر نمیاد داشته باشه:D
این 4~5تا ویدیویی که در مورد گیم پلی دیدم، تقریبا همشون ذکر واضحات و موارد عادیی که تو بازیا باید باشن/هستن بودن:D

پررنگ ترین نکته ش، همون طراحیشه:D
با این حال سعی میکنم تو اولین تخفیفات برم سراغش و جا نمونه بازی:-"
آره اون چندتا تریلری که گیم پلی رو توضیح میده کلا چیز جالبی نداره و صرفا مقدمات رو نشون میده.
ولی من از وقتی Previewها منتشر شد، اتفاقا بیشتر هایپ شدم :D
اکثرشون گفته بودن تو همین 4-3 ساعتی که بازی کردن، گیم پلی خیلی عمیق بوده و تعداد استراتژی هایی که میشه تو بازی پیاده کرد خیلی متنوعه و کلا با ترکیب سیستم های مختلف یه چیز جدیدی ساختن!
گیم اسپات هم تیتر جالبی زده...

Unicorn Overlord Is A Wholly Fresh Take On Tactical RPGs

حالا نمیدونم در نهایت چقدر این حرفا درست از آب درمیاد ولی فعلا خوشبین هستم به بازی! من که هر موقع بازیای اینا رو تجربه کردم سوپرایز شدم (البته به جز GrimGrimoire که بیشتر همون آرتش دیدنی بود :D)

آره اون چندتا تریلری که گیم پلی رو توضیح میده کلا چیز جالبی نداره و صرفا مقدمات رو نشون میده.
ولی من از وقتی Previewها منتشر شد، اتفاقا بیشتر هایپ شدم :D
اکثرشون گفته بودن تو همین 4-3 ساعتی که بازی کردن، گیم پلی خیلی عمیق بوده و تعداد استراتژی هایی که میشه تو بازی پیاده کرد خیلی متنوعه و کلا با ترکیب سیستم های مختلف یه چیز جدیدی ساختن!
گیم اسپات هم تیتر جالبی زده...

Unicorn Overlord Is A Wholly Fresh Take On Tactical RPGs

حالا نمیدونم در نهایت چقدر این حرفا درست از آب درمیاد ولی فعلا خوشبین هستم به بازی! من که هر موقع بازیای اینا رو تجربه کردم سوپرایز شدم (البته به جز GrimGrimoire که بیشتر همون آرتش دیدنی بود :D)
تو تریلر برا من نحوه xp گرفتن میگه:| خو نخسته دلاور:دی بگو چیت خاصه، نه واضحات رو میگی:دی

آخه پیش نمایش ها، جز Sucide Squad تقریبا همه بازی ها ازشون تعریف میشه یعنی همون رد فالم حتی تعریف اینا داشت:p
با این حال امیدوارم بازی موفق...خیلی موفقی بشه:دی

حقیقتا خیلی دوست داشتم لانچ بگیرمش:-" اما رفیقم پایه ش نیست و هی میگه هزارتا بازی این سبکی هست:)) (با اینکه خودش فن این استودیوهه:-" ) برا همین زورم نرسیده فعلا:))

---

راستی تو که بازی عجیب غریب کم نمیزنی، خودت یا رفقات Voice of Cards نزدید؟ :D
خیبی برای این کنجکاوم و به نظرم باحال باشه
ولی حس دمو زدن نمیاد
و تخفیف درست هم نمیخوره...
و واقعا هیچکی هم بازیش نکرده گویا:))
اسکوئر که همه چیو رو پلاس میده فکر کنم فقط منتظره من آخرش گول بخورم بازی رو بخرم تا بیارتش رو پلاس:))

• Like
Reactions: m.a.t and FUTURE
تو تریلر برا من نحوه xp گرفتن میگه:| خو نخسته دلاور:D بگو چیت خاصه، نه واضحات رو میگی:D

آخه پیش نمایش ها، جز Sucide Squad تقریبا همه بازی ها ازشون تعریف میشه یعنی همون رد فالم حتی تعریف اینا داشت:p
با این حال امیدوارم بازی موفق...خیلی موفقی بشه:D

حقیقتا خیلی دوست داشتم لانچ بگیرمش:-" اما رفیقم پایه ش نیست و هی میگه هزارتا بازی این سبکی هست:)) (با اینکه خودش فن این استودیوهه:-" ) برا همین زورم نرسیده فعلا:))

---

راستی تو که بازی عجیب غریب کم نمیزنی، خودت یا رفقات Voice of Cards نزدید؟ :D
خیبی برای این کنجکاوم و به نظرم باحال باشه
ولی حس دمو زدن نمیاد
و تخفیف درست هم نمیخوره...
و واقعا هیچکی هم بازیش نکرده گویا:))
اسکوئر که همه چیو رو پلاس میده فکر کنم فقط منتظره من آخرش گول بخورم بازی رو بخرم تا بیارتش رو پلاس:))
پیش نمایش که هیچی، به نقدا هم زیاد نمیشه اعتماد کرد!
دیگه با توجه به زیبایی های بازی و گذشته استدیو، فعلا پرچم هایپ رو بالا نگه میداریم تا اینکه خلافش ثابت بشه :D
-----
نه از این بازیای کارتی چندان خوشم نمیاد :D

پیش نمایش که هیچی، به نقدا هم زیاد نمیشه اعتماد کرد!
دیگه با توجه به زیبایی های بازی و گذشته استدیو، فعلا پرچم هایپ رو بالا نگه میداریم تا اینکه خلافش ثابت بشه :D
-----
نه از این بازیای کارتی چندان خوشم نمیاد :D
اون voice of cards زیادم کارتی نیستا:-"
تریلرش رو ببین(اولیش حداقل) کلا یه فاز دیگه ست گویا:دی

• Like
Reactions: FUTURE
آقا دمو رو بزنید! بسیار خفنه!
دمو همون ابتدای خود بازیه و تا 7 ساعت میتونید بازیو تجربه کنید! بعد از عرضه هم که میشه سیو رو به نسخه اصلی منتقل کرد و ادامه داد.
من فعلا حدود 3-2 ساعت بازی کردم!
یه ساعت اول بیشتر تمرکز رو داستانه و یاد دادن مکانیک‌های بازی...ولی بعدش که محیط باز میشه و میتونی کوئست انجام بدی و مبارزه با استراتژی‌ها و یونیت‌های مختلف انجام بدی، خیلی جذاب‌تر میشه. مخصوصا وقتی تو چندتا جبهه درگیر میشی و چندتا یونیت رو از چند سمت سراغ دشمنا میفرستی، هیجان شدیدی داره.
باحالترین جنبه بازی، قرار دادن شخصیت‌های مختلف کنار هم تو یه یونیته... ترکیب های خیلی خیلی زیادی رو میشه درست کرد که هر کدوم نتیجه متفاوتی تو مبارزات دارن. جالبه اگه دو یا چند شخصیت رو تو یه یونیت قرار بدی، تدریجا به هم نزدیک میشن و دیالوگ های داستانی متفاوتی با هم رد و بدل میکنن. از اونجایی که تعداد شخصیت‌ها زیاده، احتمالا بالای 1000 تا ترکیب مختلف بشه درست کرد! :D
ظاهر بازی هم که بشدت چشم‌نوازه...مخصوصا کرکترها و انیمیشن های مبارزه‌شون. UI و منوهای خیلی باحالی داره بازی و چیدن یونیت‌ها تو نقشه هم خیلی راحت و راضی کنندست. بازی از نظر فنی هم بی‌نقص بوده تا حالا و خیلی خوب پولیش شده و از همین دمو هم مشخصه که بازی کاملا آمادست.
تنها چیزی که ازش راضی نیستم داستانه که فعلا کلیشه‌ای به نظر میرسه و قبلا از این دست داستانا زیاد تجربه کردیم...حالا نمیدونم در ادامه قراره یونیک‌تر بشه یا نه ولی تا جایی که من بازی کردم، گیم‌پلی و استراتژی حرف اول رو میزنه تو بازی.

اینم از آرت های Countdown دو روز اخیر:

14

GG7HCtwbwAAjE7s.jpg

13

GG2_bDuakAAZW8a.jpg

آقا دمو رو بزنید! بسیار خفنه!
دمو همون ابتدای خود بازیه و تا 7 ساعت میتونید بازیو تجربه کنید! بعد از عرضه هم که میشه سیو رو به نسخه اصلی منتقل کرد و ادامه داد.
من فعلا حدود 3-2 ساعت بازی کردم!
یه ساعت اول بیشتر تمرکز رو داستانه و یاد دادن مکانیک‌های بازی...ولی بعدش که محیط باز میشه و میتونی کوئست انجام بدی و مبارزه با استراتژی‌ها و یونیت‌های مختلف انجام بدی، خیلی جذاب‌تر میشه. مخصوصا وقتی تو چندتا جبهه درگیر میشی و چندتا یونیت رو از چند سمت سراغ دشمنا میفرستی، هیجان شدیدی داره.
باحالترین جنبه بازی، قرار دادن شخصیت‌های مختلف کنار هم تو یه یونیته... ترکیب های خیلی خیلی زیادی رو میشه درست کرد که هر کدوم نتیجه متفاوتی تو مبارزات دارن. جالبه اگه دو یا چند شخصیت رو تو یه یونیت قرار بدی، تدریجا به هم نزدیک میشن و دیالوگ های داستانی متفاوتی با هم رد و بدل میکنن. از اونجایی که تعداد شخصیت‌ها زیاده، احتمالا بالای 1000 تا ترکیب مختلف بشه درست کرد! :D
ظاهر بازی هم که بشدت چشم‌نوازه...مخصوصا کرکترها و انیمیشن های مبارزه‌شون. UI و منوهای خیلی باحالی داره بازی و چیدن یونیت‌ها تو نقشه هم خیلی راحت و راضی کنندست. بازی از نظر فنی هم بی‌نقص بوده تا حالا و خیلی خوب پولیش شده و از همین دمو هم مشخصه که بازی کاملا آمادست.
تنها چیزی که ازش راضی نیستم داستانه که فعلا کلیشه‌ای به نظر میرسه و قبلا از این دست داستانا زیاد تجربه کردیم...حالا نمیدونم در ادامه قراره یونیک‌تر بشه یا نه ولی تا جایی که من بازی کردم، گیم‌پلی و استراتژی حرف اول رو میزنه تو بازی.

اینم از آرت های Countdown دو روز اخیر:

14

View attachment 329556

13

View attachment 329557
منم امشب گذاشتم دمو دانلود شه ببینم چیه. از کارای اینا با dragon's crown خیلی خیلی حال کردم و شدیدا روی ویتا میچسبید:D برای همین میخوام بازیای دیگه شون هم یه تستی بکنم. البته 13sentinels رو با اینکه مدت هاست دانلود کردم هنوز وقت نشد برم سراغش. حالا این بازی جدیدشونم اضافه شد به لیست:D

وانیلاور لعنتی بازی ضعیف نداره ، مخصوصا این بازیهای آخر که پشت به پشت فوق العاده بودن.
13Sentinels رو که عاشقش شدم.

نسخه PC-Yuzu رو بازی کردم.
چقدرUNICORN OVERLORD بازی دوست داشتنیه :x

گرافیک و آرت استایل عالی ، مثل همیشه اصلا نمیشه بهش ایراد گرفت.
شخصیت پردازیها خیلی خوبه.
صداگذاریهاش چقدر خوبه مخصوصا انگلیسی .(بعضی استودیوها یاد بگیرن).

Vanillaware برای گیم پلی هم واقعا کارش رو عالی انجام داده.
به نظرم srpg رو در بهترین حالت فانی که میشه تو این بازی پیاده کرده.

داستان هم که طبق معمول این بازیها سیاسی-نظامیه و تا اینجای کار واقعا جذاب بوده.
تو این مورد دیگه نباید به استودیو بعد از ساخت 13 شک کرد.

طبق معمول از اون بازیهاست که به نظرم بهترین حالت تجربش روی کنسول دستیه.
اینها+آتلوس هم که جزو تاپهای سازنده این نوع بازیهان.

امیدوارم مثل همیشه بازی نهایی همینقدر عالی باشه و کیفیتش رو در طول بازی حفظ کنه.

آخرین ویرایش:
من امروز کلا پای این بودم.
میخوام بگم شک نکنین.
مخصوصا اگه Octopath / Fire Emblem یا بازیهای قدیمیتر این سبک مثل Tactics ogre / FF tactics رو بازی کردید.
مقایسه مستقیم نمیشه کرد ولی اگه فقط دمو ها رو مقایسه کنیم من با دموی UO خیلی خیلی بیشتر از دموی Octopath 2 حال کردم.
خیلی جذاب تره این بازی :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or